• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSDiskuze o nesmrtelnosti chrousta (centrum pro léčbu memetických poruch a mementálních postižení, trollologie, apod.)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ALMAD: jen demonstrace toho, co si lze za BTC koupit, kromě nájemné vraždy.

    až tu platbu odešlu, tak se tím pochlubím. už jsem to zmiroroval. co se týče copyrightu na daný obrázek (akorát z něj ještě není patrné, že odesílal fakt id REDGUY), tak od toho by se mohla odvíjet výše toho " drobného daru" :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: no ano. četl jsi tu jeho "studii"? jak si představoval raketu pro dosažení geostacionární dráhy? když jediné, co v té době existovalo, byla V2?

    já proti tomu píšu úvahy v době, kdy solární letadla už reálně existují (a nepilotovaná i dosahují uvažované výšky). je to víc jako předvídat geostacionární družici v roce 1957.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: já žádné srovnání s nikým neudával chjo:

    tvrdím, že moje vize solárního dopravního letadla je srovnatelně kvalitní (a možná i více podložená dosavadními pokusy) jako Clarkeova vize geostacionární družice. XCHAOS --- 18:02:31 9.1.2012

    ještě k vizím "o tolik chytřejšího člověka" jako byl A.C.Clarke: XCHAOS --- 15:50:14 9.1.2012.

    Nene, XChaos prece zadne srovnani s nikym neudaval 8)))
    Ale jo, dva roky, ok, u tohohle ti uznam ze jsi proste jen zapomel jak jsi se tenkrat nafukoval. I kdyz po pravde receno, naparujes se porad, takze jsi to mel tak trochu cekat, i kdyz si to nepamatujes 8)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    BURAN: to říkáš ty, ne já... já žádné srovnání s nikým neudával. v podstatě je pochopitelné, že se vysmíváš nějakému obrazu, který si vytvořil... ale je to tvoje představa, ne moje...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: ano, je to dokumentované dobře - pošlu ti "drobný dar"
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    zpět k tématu klubu: před chvíli retweetnuto via William Gibson na Twitteru - https://twitter.com/akkrause/status/430785854278483968
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: Tak jak? Splnil jsem vsechny tvoje pozadavky. Napsal jsem mail s debilem, poslal jsem ti jeho odpoved a dokonce jsem ti ukazal i svoje puvodni zpravy.

    Splnis svuj slib, nebo se budes dal kroutit a nutit me, abych kvuli prevzeti slibene odmeny spalil nezanedbatelne mnozstvi casu, penez a soukromi?
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    XCHAOS: Vyzvat lidi at nekomu pisou ze je debil a nabizet jim za to uplatu je vhodna presvedcovaci taktika? Vysvetluje hodne. Navrhuju to prosadit v plenu tve politicke strany ;)

    Proste Tomio "zverejnil jsem telefonaty a kontakty novinaru s tim ze jsou to debilove a zumpa at jim lidi napisou co si o nich myslej. Ze jim pisou sprosty slova a vyhrozujou ublizenim na zdravi, to uz neni muj problem, za to si muzou oni sami tim co pisou a ze si myslej ze si muzou psat co chtej bez nasledku" Okamura, myslim, ze byste se meli spojit.
    BURAN
    BURAN --- ---
    XCHAOS: jako uprimne, tohle je prave to, co mne nuti pochybovat o tvem dusevnim zdravi. sam rikas, jaka je to ztrata casu, ale delas to porad dal. :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    REDGUY: The Force is strong with this one!
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: Jo, jasne. Kdyz se rekne "Zaplatim BTC", tak kazdy automaticky predpoklada, ze platba bude kusem papiru a osobne. Porad nechapes to "bezpaterni zmrd"? Kdyz vymejslis takovyhle hovadiny, jen proto abys nemusel splnit co jsi slibil?
    Dukaze prikladam. Dekuji za pocit uspokojeni, ze tohle tvoje pruzeni s debilem napadlo driv nez tebe 8)))

    BURAN
    BURAN --- ---
    BURAN
    BURAN --- ---
    XCHAOS: tak proc to delas, kdyz je to takova ztrata casu? to je to co nepochopim :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    XCHAOS: Aha, v ere socialnich siti ... well, nezbyva nez se trast hruzou, co vsechno ses o me dozvedel od meho velmi dobreho znameho :))))

    Ale v podstate ses vlastne trefil - v realu nestravim desitky minut diskusi o tom, jestli jsi lhar patologicky, nebo to delas nevedomky, v realu te proste odignoruju a ujistim se, ze uz se nikdy nikde nepotkame. Jak rikam, je mi fyzicky neprijemne se stykat s lidmi tveho typu.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: nemyslím, že u BTC je automatické, že provedu transakci, místo abych předal wallet...

    ale každopdáně - ty si nedoložil tu část, kde mu píšeš, že je debil! (pokud doložíš i to, tak to možná pošlu i elektronicky...)
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: Sorry, smula. Zadne "osobni predani" v tvem slibu nebylo. BTC je elektronicka mena, but zaplat elektronicky (adresu znas), nebo, pokud si opravdu myslis papirove placeni BTC je nejakej strasne chytrej napad, napis kdy a kam si ma prijit kuryr.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    BURAN: asi ho nevyjadřuje na místě k tomu určeném ... hele nevím. s tebou žádného společného známého nemám. debaty s tebou jsou popravdě spíš ztráta času (stejně jako ty ostatní).

    je opravdu překvapivé, kolik jste útokům na mě ochotni věnovat. mě opravdu asi baví zabývat se určitou "trollologií" - tedy nějakým pozorováním toho, čím a proč jsou ochotni trávit čas online. kde se v nich bere to odhodlání, vložit do toho tolik energie... hmm...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ADMIX: zas tak do hloubky to nešlo, navíc jsem si to "nezjišťoval" - přišla na tebe řeč naprosto náhodou. svět je malý, zvlášť v éře sociálních sítí.

    chápu, že jako ne-anonym diskutující s několika anonymy současně působím, že jsem v nevýhodě a tedy snadný cíl pro strefování se. ale tak jednoduché to není.
    BURAN
    BURAN --- ---
    XCHAOS: hele, a co jsem jako ja podle tebe? copak nejsem clovek, co ma nazor, a neboji se ho vyjadrit?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    BURAN: vizionáři jsou fajn. většinou si s nima mám víc co říct, než s tebou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam