• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSDiskuze o nesmrtelnosti chrousta (centrum pro léčbu memetických poruch a mementálních postižení, trollologie, apod.)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    A tak mně potěšili „mí“ Ece´jové, když po 45 letech dostali moji diplomovou práci o jejich kultuře. Doslova vykřikovali nadšením a radostí, že se podle ní a jejích obrázků, které jsem tehdy nakreslil, budou zase víc stávat indiány.
    Mnislav Zelený Atapana - Názory Aktuálně
    http://blog.aktualne.cz/blogy/mnislav-zeleny-atapana.php?itemid=31974
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LINKOS: já to tam rozvedu...
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    XCHAOS: no, dat nekomu ban za prilis mnoho prispevku je takovy podivny, ale vzhledem k tomu ze nevim co v nich je... A za 5 dni bude co?
    A ten jeho druhej nick "Linsos" tam bude tapetovat tema stupidnima smajlikama jak dlouho?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO má v Pirátech ban ad infinitum, dokud mi někdo nepřesvědčí, že si ho mám vyndat z ignore. (zatím to mám doporučené jako skvělé řešení pro zlepšení psychické kondice).

    DANYSEK má v Pirátech ban na 5 dnů.

    Stačí?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LINKOS: zatím tam napíše. ještě jednou napíše nějaký totální blábol a ban dostane.

    co se danýska týče, tak mu můžu dát ban za příliš mnoho příspěvků, možná
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    XCHAOS: o to ale opet nejde. Dal si pulku diskutujicich do ignore v tom je ten problem. Jako na co je sledovat diskuzy kde pulka lidi si precte jen reakce na pulku prispevku.

    Navrh jsem, ze dostane ultimatum, bud ban, nebo zrusi ignore. Tys rikal ze jo a pak nic. Tak me zajima proc si to nedotahl. Nic vic
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LINKOS: Danýsek ještě relativně diskutuje k tématu. Ona to fakt nemůže být je nástěnka shrnující oficiální stanoviska Pirátů a dost. Danny je prudič, ale drží se pořád v nějakých mantinelech toho, že to jde nazvat diskuzí. Proti jeho argumentům je třeba nalézat vhodné protiargumenty.
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    XCHAOS: hezke, ale o promazavani vubec neslo. Jen jsem psal, ze bych to co predvadis nenazyval moderovanim, kdyz napriklad piraty vubec nemoderujes a jen reagujes na danyskovo troleni.
    Navrh jsem jednoduche reseni, po tom co ma danysek polovinu lidi co se s nim tam bavili, ze bud to u vsech zrusi, nebo dostane ban. Tys rikal, ze ano a pak se nic nedelo, tak byl si schopen to nejak doresit?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LINKOS: já odmítám NYXovskou zvyklost promazávání příspěvku. Kdyby je šlo "skrýtvat", nějak sbalovat, třeba se zdůvodněním, proč to moderátor skryl, tak bych byl nadšený (takhle to bylo v diskuzích na mém e-zine, které ale byly bohužel zbastelené v PHP4, tak jsem je zahodil).

    NYXovské promazávání (cenzura) má jednu zásadní vadu: nikdo neví, za co a proč a kým byl vlastně promazán. to snad mohlo mít opodstatnění před 20 lety, když byly kapacity databází omezené. Cenzura může být snad ospravedlnitelná, v extrémních případech (myšleno v případech extrémních blbců) - ale měl by existovat cenzurní log, mělo by být jasné, kdo a co a proč zcenzuroval, aby nikdo nemohl šířit FUD o své ublíženosti.

    uznávám nutnost rozdávat bany. ty ale musí být za určitý konkrétní prohřešek. pokud o mě někdo 10 let vykřikuje, že jsem "lhář" a "zmrd", celkem bez ohledu na to, jak moc se snažím, tak je to asi dobrý důvod dát si ho do ignore a do banu

    obávám se, že moje hlavní pravidlo bude, že kdo to do mě propracuje až na na ignorelist, ten současně dostane ban v klubech, které moderuju (protože jinak by tam ignorelist nefungoval). to je poměrně jednoduchý princip.
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    tak spokojenej xchaosy? Budem se tu ted mesic dohadovat jak mas ve zvyku, nez to vyresit jednoduse a kratce?
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    XCHAOS: hele navrhoval jsem docela jednoduche reseni, tys vypadal,ze ho zavedes a nakonec si to nikam nedotah. Nemam potrebu to salodlouze rozebirat s clovek co je navic grafoman, chodim sem abych se neco dozvedel(pripadne se podelil o znalosti), ne abych dokola rozebiral to same. Takze sorry, ze to pisu sem a ne k piratum, ale tam nechodim a tady si to nadhodil ty.
    Tak bych doporucil po precteni to promazat.
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    XCHAOS: sorry kamo, ale ty zadny klub nemoderujes. Moderovani vyzaduje nejakou cinnost a jinou nez jen reagovani na trolling. Minimalne u piratu si to dovedl tak daleko, ze radeji prestat sledovat nez cist polovicatou diskuzi
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Jinak popravdě, lidma, kteří se dožadují svým chováním mocenského/silového zásahu, ačkoliv jim je místo něj nabízen dialog a vyjednávání, v podstatě hluboce pohrdám. Jsem povahou obchodník, ne bojovník.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Jinak bohužel, v klubech které moderuju, budou lidi které mám na ignorelistu bohužel muset mít ban. Jinak to nejde.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    BBC - Capital - Native English speakers are the world’s worst communicators
    http://www.bbc.com/...ital/story/20161028-native-english-speakers-are-the-worlds-worst-communicators
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    The Five Types of Null Hypothesis Error | The Ethical Skeptic
    https://theethicalskeptic.com/2015/08/17/the-four-types-of-null-hypothesis-fallacy/
    omega hypotesis :-))
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KUKIDE: no mě taky někdy přijde, že by měla být klasifikována spíš jako náboženství :-) fakticky ale náboženství se ve většině světa týká jednoho konkrétního konceptu, jedné či více nadpřirozených bytostí. článek se týkal rozdílu mezi škatulkami "bez vyznání" a "ateismus". samozřejmě mi zaujal, protože já se taky nechci profilovat jako "věřící ateista" či tak nějak. skutečně souhlasím v řadě bodů s tím filosofem co provozuje ten "eticky skeptický" web. já pojem Bůh spíš vůbec nezavádím, než abych o něm diskutoval a nechal se nějak polarizovat.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    XCHAOS: chybí tam anarchie
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: o samo o sobě dokazuje, že takové kolo jde postavit. - ted jen skoda, ze nikdo netvrdil opak. Veskery zdroj zabavy spocival v tom, ze _tys_ tvrdil, ze ho dokazes postavit 8)))

    tvoje teze, že jsem se měl vykašlat na odpružení, vážně nic neřeší - ale prdlajs. Samozrejme nemuzu vedet, jestli bys na mene odpruzenym kole dopadl lip. Ale zcela nesporny jsou dva fakty: (a) celoodpruzeny kolo _NENI_ nutne na takovou cestu nutne potreba (viz skoro vsichni ostatni ucastnici (b) do celoodpruzenosti jsi investoval spoustu casu a penez. To jsou proste dve veci, ktery neokecas. A kdyz si je das dohromady, tak logickej zaver je, ze kdyby ses vykaslal na celoodpruzenost, mohl jsi cas a penize investovat nekam jinam: napriklad do testovani, kde jsi (dalsi nesporny fakt) mel obrovsky mezery.

    Proste tvoje nafoukanost a neschopnost nechat si poradit te stala spoustu casu, penez a mozna i lepsiho vysledku a na sice o fous min pohodolnym, ale rychlejsim kole. Dalsi v rade tvejch failu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam