• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOHYKabaret Caligula - Caligula olé!
    JOHY
    JOHY --- ---
    RUMEC: jen víc a houšť (hloub) !!!
    RUMEC
    RUMEC --- ---
    Převzato z divadelní diskuze na dymka.net

    BATRACHOS:


    Tak jsem včera byl na mnou výše doporučovaném představení "Zkáza vesmírné lodi Libido" a musím provést jednu korekci:

    I když byla hra tentokráte hozena do mně nevyhovujících sci-fi diskursů, nebylo co vytknouti. Dlouho jsem tak svěží původní kousek neviděl, troufám si dokonce zařadit Kabaret Caligula do těch nejlepších tradic české dramatiky V+W. Navíc aby amatéři hráli lépe, než dobrá polovina českých profi herců, se také tak často nevidí.

    Takže rozhodně nevynechat!

    JOHY
    JOHY --- ---
    EDASX: mazat nebudem, je o rezervovano recenze s trochou kocoviny, ale zasloužíš si pochvalu!
    EDASX
    EDASX --- ---
    nazdar bazar. zacinam uz trosku strizlivet, tak jak jsem slibil, pokusim se shrnout par postrehu. predevsim jsem rad, ze jsem konecne rozlisil KC od jinych souboru, tusim, ze v tom hronove pred tremi lety nebo kolika jsem tehdy asi byl hodne pod parou, takze z predchoziho dila si toho moc nepamatuju. nejsem zadnej recenzent, profik, jen proste normalni divak. nedavno jsme s kamaradama uvazovali o zalozeni klubu masochistickeho divaka, protoze jsme v rade navstivili asi ctyri kusy mladych poloamaterskych souboru, vetsina vyuzivala prvky estrady, video projekce, a redprodukovany zvuk a hudbu. a vetsina taky stala za vylizprdel =) bohuzel na vcerejsek se nas "klub" jiz nestihl sejit, vyrazil jsem teda sam =)))

    na miste me sokovala skoro az zbytecne nadmerna koncentrace lidi z nyxu, ale divaky si holt nevybirate =))))

    a ted ke hre... asi jsem staromodni lama, ale mam dodnes pocit, ze videoprojektor, mikrofon, reprodukovany zvuk a predevsim estradni prvky a zpev na jeviste nepatri =) musim, ale rict, ze ve vasem podani se to dalo snest. hra byla bezvadna, rozhodne jsem se nenudil a to je asi nejpodstatnejsi =) prace s projekci byla vyvazena a to, ze sisak v podstate za platnem hral, bylo super... tak to presne ma byt. caste problemy s casovou synchronizaci projekce a reci, zde byli mnohem mene patrny nez obvykle =) vic me mrzelo pouziti mikrofonu pri moderovani diskuze robotama, ale co, zas to byla diskuze jakoby v tv... =) mimochodem ta robotka byla asi nejslabsi role =) - vlastni dej byla totalni fantasmagorie, ale s tim jsem na to sel a byl jsem spokojen, scena byla super, kostymy, rekvizity taky... s tim jste si fakt vyhrali... velkej respekt. co me ale sralo byli ty estradni prvky, ja nevim jestli jste chteli udelat operetu =) no prosim, ale todle bylo fakt moc =) to je ted nejaka moda, prave zminovane 4 kusy, co jsme navstivili s "klubem masochistickeho divaka" obsahovali podobnou demenci. nelze teda uprit, ze ve vasem pripade to bylo nejlepsi. pretextovano kvalitne, ale bylo toho az zbytecne moc =) kazdopadne pokud to vsecko bylo na zivo a ne z plejbeku, tak opet respekt, alespon za tohle.

    takze davam 3.5* z 5 s vyhradou a tesim se na dalsi kus, pripadne na vasi dalsi navstevu hronova - to bych si to byl schopnej vpalit klidne jeste jednou =)))

    a ted me radsi smazte =)))
    JOHY
    JOHY --- ---
    Zde je poselství KC pro celý národ. Rozhovor z českého rozhlasu posleouchejte zde:rozhlas.bazilisek.cz/cajovna_caligula.mp3
    JOHY
    JOHY --- ---
    repostovaná chvála: "zdarec draku, ty vole ja se jeste ted tlemim nad tim divadlem" děkujeme ID Kuban88!
    JOHY
    JOHY --- ---
    Takže libido opět až v září, pro ty, kdo ještě neviděli, a nyní 24.2. se těšme na Jana Husa: Vzkříšení!!!
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    PAPADA: joo, ten je dobrej, mne hrozna pripominal Moravce, no, mozna zamer...
    JOHY
    JOHY --- ---
    CORNHOLIO: no vida...dobrý nápad, dnes večer s kolegy možnost zájezdu proberem....
    mimochodem hra jan hus: vzkříšení bude uvedena 24.2. opět v akropoli.
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    Hm, mohli by prijet do Brna, aspon jednou... kdysi pradavno jsem videl Jana Husa-Vzkriseni, na filmovce v Uherskem Hradisti, a byla to smrst ktera strcila do kapsy vsechny filmy, co tam ten rok byly...:)
    JOHY
    JOHY --- ---
    nová anketa!!!
    JOHY
    JOHY --- ---
    PAPADA: tvůj obdiv patří ID Rumcovi, on už je prostě takový. není hra, kde by alespoň část svého krásného těla neukázal.
    EDASX: těšíme se na tebe večer!
    EDASX
    EDASX --- ---
    GABRI: ja uz si vas moc nepamatuju, nevim jestli jsem vas krome prahy nevidel i v Hronove a dale mi splyvate (no tak ted si nevzpomenu jestli je to s i nebo Y) s jinym souborem =) - takze dnesek rozhodne a na vase prani si vezmu tuzku a budu si delat poznamky =)))
    GABRI
    GABRI --- ---
    EDASX: Nejsem z tvého příspěvku schopen vydedukovat, zda jsou podle tebe předchozí kusy KC tak dobré, či naopak. Ať už je to tak či tak, divák s ostrým, zřetelně vyhraněným názorem je nám vždy vítán.
    EDASX
    EDASX --- ---
    doufam, ze to bude lepsi nez predchozi produkce, i kdyz jsem zatim slysel opak... kazdopadne zitra se pokusim presvedcit nas klub masochistickeho divaka, abychom zasli =))
    PAPADA
    PAPADA --- ---
    Tak jsem vcera videla zkazu vesmirne lodi libido. Libilo. A teda smekam pred hercem, ktery hral Sisaka - vzit si tanga a odehrat v nich predstaveni, to chtelo odvahu :))
    JOHY
    JOHY --- ---
    KRYZSKA: díky za slova chvály a pro všechny ostatní: dnes večer!!!
    KRYZSKA
    KRYZSKA --- ---
    ZKÁZA VESMÍRNÉ LODI LIBIDO - tak dobry a vtipny predstaveni sem uz dlouho nevidela....
    RUMEC
    RUMEC --- ---
    Malá ukázka současného bulharského showbusinessu pro každého fanouška LIBIDA. I další Azisova videa stojí za to, zvlášť ta s MALINOU.

    RUMEC
    RUMEC --- ---
    Aktuální mediálná masáž KC:

    ČRo3 Vltava: rozhovor v divadelní části pořadu Čajovna 23. 1. 19:00
    ČT 2: reportáž v pořadu Pětka v Pomeranči: 26.1. 12:00
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam