• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOHYKabaret Caligula - Caligula olé!
    GABRI
    GABRI --- ---
    JOHY: Final cunthunt.
    JOHY
    JOHY --- ---
    GABRI: Final downtown?
    GABRI
    GABRI --- ---
    Fórum Kabaretu Caligula spojené s našimi internetovými stránkami naleznete zde. Postupně se tam budeme přesouvat.

    Jo a ti z vás, kdo jdou na zahájení Dnů Evropského filmu, se mohou těšit na hudební performanci v podání Kabaretu Caligula (pod značkou "skupina EUROPE"). Včera jsme nahrávali svéráznou verzi jednoho velmi známého europáckého hitu.

    Jinak zde se můžete podívat na festivalovou znělku. Je docela vtipná, a to navzdory faktu, že my se tam mihneme jenom v backgroundu, a to na dvě pikovteřiny.
    JACKOBB
    JACKOBB --- ---
    uprimne, kdyz jsem videl kostym navstevnika z budoucnosti alias kopyto casu, kadil jsem maggi nemagi v kostkach, presto Fortinbras v nove podobe... (muck*)
    RUMEC
    RUMEC --- ---
    A ještě jedna pecka: Fortinbras versus duch Hamletova otce v luxusní nové přilbici:

    RUMEC
    RUMEC --- ---
    JACKOBB: Se spožděním, ale přece: kokainový král Fortinbras: pro každého pádný důvod, proč přijít 27.4. znovu na Hamleta, byť jste ho viděli před lety mnohokrát.

    GABRI
    GABRI --- ---
    Též bych preferoval, kdyby se Sly už rozmělňování skvěle zakončené tetralogie nevěnoval. Ale když už, viděl bych to třeba takhle:

    Rambo sedí v přeplněné vysokoškolské posluchárně na debatě se studenty. Zjevně levicoví kavárenští povaleči mu kladou drzé, neuctivé otázky stran jeho působení ve Vietnamu, Afghánistánu i jinde ve světě. Padají výrazy jako 'zbytečné zabíjení', 'přehnaná brutalita', 'presumpce neviny', 'arogance moci', 'kult síly', 'práva jiných kultur na život', 'východní moudrost' a spousta dalších podobných sraček. Rambo beze spěchu a klidně vyvrací jednu námitku za druhou a v brilantní závěrečné řeči zesměšní toho nejagresivnějšího a nejnesympatičtějšího intoše v sále. Po skončení besedy se podepíše několika studentkám na ňadra a odchází do parku uvnitř univerzitního kampusu, kde se posadí a zamyšleně hledí na sochu George Washingtona. Tam si jej najde ten liberální píčus, který se s ním předtím nejvíc dohadoval a začne - lehce zfetovaný - Ramba znovu napadat. John mu zkouší v klidu znovu vysvětlit základní postuláty svého životního a politického postoje, ale píčus jej nemíní poslouchat a mele si dál svou. Rambo si hluboce povzdechne, dá mu přes držku a odchází vstříc zapadajícímu slunci ven z univerzitního kampusu. Zpátky domů, na farmu svých otců do Arizony, mezi slušné, normální, pracující lidi. Závěrečná scéna: John na svou zahradu umísťuje sochu George Washingtona - stejnou, jaká byla předtím v univerzitním parku. "Tady ti bude líp, Georgi," říká tiše. KONEC. V titulcích by měla být ještě výzva americkým voličům k podpoře Republikánské strany."

    Na TAKOVÉHO Ramba bez válečné akce bych se s chutí podíval.
    JACKOBB
    JACKOBB --- ---
    Rambo v kuchyni ?
    XENON
    XENON --- ---
    MOGLUM: No to sice jo, jenže já bych se toho celkem bál. Sly totiž o tom prohlásil, že to bude "velký experiment." Rozhodně se prý nechce vracet k válečnému běsnění (!!!), protože to je jednou provždy uzavřená kapitola. Rambo bez válečné akce? Co to kurva má bejt?
    MOGLUM
    MOGLUM --- ---
    RUMEC
    RUMEC --- ---
    JACKOBB: Fotky nových hamletích kostýmů budou zítra. Kolegu Tlapáka v kostýmu Fortinbrase pronajímáme za rozumné ceny jako doprovod na společenské akce.
    RUMEC
    RUMEC --- ---
    17. 4. si nenechte ujít slavnostní zahájení festivalu Dny juropského filmu v kině Světozor, které bude KC moderovat v převlečení za skupinu Jurop.
    GABRI
    GABRI --- ---
    Představujeme vám skupinu EUROPE, jak ji možná neznáte...



    HONZIK96
    HONZIK96 --- ---
    dobra prace v Akropoli ;-)
    JACKOBB
    JACKOBB --- ---
    prosím o foto Fortinbrase asi sem se zamiloval ...
    GABRI
    GABRI --- ---
    Nezapomeňte!!! Kabaret Caligula - Hamlet: Přání zabít
    30. a 31. března, 20:00, Palác Akropolis



    Svérázná parafráze nejslavnější divadelní hry všech dob posouvá elsinorské drama a známé postavy někam, kde by je William Shakespeare věru nehledal. Náš Hamlet je akčnější, krvavější, erotičtější - a má úplně jiný děj (včetně šokujícího konce). Kabaret Caligula vystoupí v úplně nových kostýmech, ještě více zdůrazňujících tělesné přednosti a nedostatky! Ti z vás, kteří dosud neměli tu čest s touto mistrovskou ukázkou žánru sword & rhyme (neboli comedia dell' morte), mají jedinečnou možnost nechat si protrhnout hymen divácké nevědomosti Hamletovým kladivem (nebo Laertovým kordem).

    Vstupenky jsou ke koupi v pokladně Paláce Akropolis nebo v síti Ticketpro (tam jsou ale o něco dražší). Rezervace lístků na emailu dva@palacakropolis.cz.

    Na ukázku se můžete podívat zde.
    MOGLUM
    MOGLUM --- ---
    JOHY
    JOHY --- ---
    RUMEC: GABRI: Přijde mi to jako kopírování nějakýho vzorce, kterej vymysleli pošahaný amíci. Stejně to v praze dopadne fiaskem, páč češi jsou v tomhle ohledu laxní.
    Hromadná masturbace na veřejnosti, tomu já řikám ano, ale tohle je slabé. pravda, nic lepšího zatim nemáme.
    Každopádně si můžem zahrát na hrdiny filmu Dawn of the dead, což?
    RUMEC
    RUMEC --- ---
    JOHY: Čéče, co čertíš? Armáda zombies táhnoucí Prahou? Na to já říkám ANO!
    GABRI
    GABRI --- ---
    HONZIK96:
    JOHY: Mně ten zombiewalk přijde jako docela dobrej nápad. Co na to naše maskérka?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam