• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    PULNOC: Hned po probuzení jsem ochraptely a chvilku to trvá než se rozmluvim.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    MEPHISTO: a jak konkretne to poznas?
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    Vaping je mnohem lepší než cigarety. cítím se mnohem lépe, ale je poznat, když v pátek u piva vyvapuji víc než normálně. Normálně jsem na cca 2ml denně, v hospodě klidně 6ml. Ale netrápí mě kašel, hlen a podobně.

Člověk nesmrdí, ušetří peněženku i zdraví, rozhodně lepší vapo než cigarety.
    MELUUU
    MELUUU --- ---
    Je to mnohem lepsi nez ciga a citim se skvele.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    btw, co jste tady dlouhodobi vaperi - citite nejake nasledky na zdravi? je to lepsi nez ciga? :D

ok, vim ze reknete ze je to lepsi nez ciga, ale stejne mne zajima ten nazor na to jak se citite.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    SICKBOY4000: jo, jednorazovou.

zajimalo by mne proc se to rusi? jako ze ty firmy to nevyrabeji nebo se to zakazuje?
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    PULNOC: Jako disposal myslíš, jednorázovou el.cigaretu, co pakvyhodíš včetně baterie?
    To mi chutnala kiwi z Penny, to už je však zrušené.
    A dobrý bylo cappuccino od Vaperoll, taky zrušené myslím, už se nedá sehnat.

Ten Elf bar je nicmoc, protéká a prodejce nenese žádnou garanci. Jako disposal je fajn cokoliv od iqos veev one, kde jen měníš ty pody za nové. Hlavně mají dobrou podporu, když protéká, vyměníš lehce na prodejním místě za novou.

HHC nevím
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    jo a btw HHC je zpet ve hre? pokud by jste meli jeste tip na disposale s HHC tak to bych vam prala stesti a zdravi a krasne preziti vanocnich svatku
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    kdyz rikam nejlepsi, jde mi o bezpecnost.

zatim vim o elf bar a vuse go a na redditu na to vsichni nadavaji i kdyz tam nadavaji na vsechno. elf bar je mi symp protoze jmeno lol
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    prosim poradte mi nejlepsi disposable vape a spolehlive misto kde ho koupit.

chci zkusit vaping a nechci tim padem jit hned to nejakeho refillable
    TIMBANDE
    TIMBANDE --- ---
    Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli v Praze nikdo umí vyměnit baterie u vaporizeru s nevyměnitelnými bat ( Boundless CFV ).?
    Když nabíjím, na displeji indikátor baterie jako jede, ale pak nic. Low bat.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOLFGAR: Tyhle kecy jsou napiču. Zajímá mě podstata věci a to jestli, a pakliže ano, ve kterých formách extraktu jsou ty oleje. Samozřejmě se neptám na formu, kde je olejová forma přímo uvedená.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    PRAASHEK: Proc? Vzdyt jsem psal smele do toho, me je uplne jedno co si tam nalejete nebo co to s vama udela. Stejne jako vetsina lidi co tu znam nehulim tak to pro me stejne uplne bezpredmetna debata a starost o vase zdravi taky nemam.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    XBAHNO: tady je PEG litrovka za 672 Kč

Polyglykol 400 (PEG 400) - polyethylen glycol
    https://www.krustashop.cz/polyglykol-400-polyethylen-glycol
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOLFGAR:
    ZVIRATKO: destilát není olej ani pryskyřice. Budete na tohle nějak reagovat?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Tak ho nech kdyz chce. Deset minut rozhovoru s paleontologem te velmi snadno presvedci o tom at to vlastne klidne zkusi :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jo a btw tohle je přesně to, co vlastně chci dosáhnout

HHC Liquid Sada | Svět Semínek
    https://www.svetseminek.cz/hhc-liquid-sada/

je tam PG/VG@50/50 + 1,5g HHC destilátu na 10ml vodičky

---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ZVIRATKO: a z čeho usuzuješ, že ty destiláty jsou navázané v oleji?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ZVIRATKO: rekl bych, ze papouskujes par stati. intereferemce oleje a membran neni jedine patogennij ucinek. jde primo o vitamin E, resp jeho ester. vis kolik kucharu by bylo tuhejch jen diky zaleenni plic olejem? no takze tak

Potential for release of pulmonary toxic ketene from vaping pyrolysis of vitamin E acetate - PMC
    https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC7104367/
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    PALEONTOLOG: je rozdil mezi vapovat a vaporizovat ve vaporizeru (coz je neco uplne jineho)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam