• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Skleneny kapatka nesnasim, to bych se svoji spotrebou pulku smeny doplnoval. Ale ja nemam skleneny lahvicky rad obecne, kdyz vezmu v potaz kolikrat mi v praci nejaka ta lahvicka upadne a kolik jich sebou bezne vsude taham a jak by to ve skle vazilo dvakrat tolik... eh ne. Plast je oproti tomu moc pohodlnej a nikdy jsem z nej zadnou pachut kvuli zrani v plastu necitil.

    Skoda ze to je hotovka a ne prichut. I kdyz je tam maslo ktere ja nemusim od zadneho vyrobce.


    CARTMAN: To neni zverstvo, to jsou specialni plnici lahvicky na squonk mody, neceka se ze jich budes mit 30 pouziva se tak jedna az dve ktery mas u sebe na doplnovani lahvicky ve squonk modu bez nutnosti ji vyndavat, na 3F ji maji za 14$ uz jsem na ni koukal jen bych stejne byl linej to furt vymyvat, ale jinak je to super, v podstate to funguje tak ze mas trojity zavit, siroky na dolevani lahvicky, na nej je nasroubovana odizolovana 510ka kterou naprimo plnis squonkovou lahvicku a na ni je v dalsi vrstve klasickej zobacek. Takze za tech 10-15$ ta cena odpovida, to ze je cena GB preorderu dvojnasobna je taky standart skoro u vseho.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    WOLFGAR: tohle zverstvo mozna bude odpovedi :D

    Geekvape Flask Liquid Dispenser -$29.88 Online Shopping| GearBest.com
    https://www.gearbest.com/vapor-tools/pp_1277895.html
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: Nene myslím ty s tím kapatkem skleněným

    Jinak hele co sem našel

    10 ml The Fuu La Tartine 3 mg/ml | ELIQUID BRNO
    https://www.eliquid-brno.cz/eliquid-brno/eshop/0/0/5/4547-10-ml-The-Fuu-La-Tartine-3-mg-ml
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: To zalezi gorila od gorily, tadyto vyflusnuti muze udelat jakakoli lahvicka kdyz to mackas moc velkym tlakem a to kapatko je volnejsi. Ale u tehle goril to vazne necekam, ta kapatka tam jdou tak ztuha a natesno, ze hlavni problem bude spis je kdy jeste vyndat. Ty z vapebaru kde se vicko nesundava uprimne nesnasim protoze zustavaji upatlane uplne vsude a casem rady tecou. Jinak milkman ma taky gorily co vim.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: no jistě :-) pod 4mm nejdeš :D měl jsi tam ten SS316L z tý modrý plechový krabičky FastTechu - ten superjemný alien? A nebo nichrom? U mě je vzdušnost podle asi denní nálady, někdy chci málo, někdy hodně, a někdy středně. Ale u prvního Pharaoh je u mě nutné mít otevřené obě AF. Jj mám. Teď v limbu dopravci dost nestíhají. Snad největší extrém v historii.

    Ta Puffka - na tohle z GB jsem zvědav, asi jsem jí měl jak jsem psal, ale moc si nepamatuji. Dej vědět.
    Gorily jsou naprd po čase, prostě neudrží se tam víčko s kapátkem a vyflusne to liquid kolem. ty víčka s kapátkem co jsou z vapebaru - ty jen že otočíš tím kapátkem a leješ, ty zase mám zkušenost, že praskají v závitu, už jsem tento typ u různých lahviček cca 5 vyhodil. trvanlivost je od měsíce do 3. S tím, že prasknou tlakem samy a asi to moc utahuji? Dětské pojistky taky moc nevydrží. Nejlepší jsou lahvičky co mám od milkmana od Zvířátka. Zatím mám rok+ a v cajku.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Muj build na Pharaonovi jsi videl ne? Single coil pod 4mm prumer bych nevzal do ruky :D A ta vzdusnost u me neni podminkou, u Pharaona mi na spodnim AF spis vadilo ze nebyl moc plynuly a ten vrchni AF ten proud vzduchu hezky vyhladil. Uz proto mi mini prijde jako kram protoze jen se spodnim byl Pharaon celkem na nic. Kdyz tam das dost velkou spiralu aby byla dobra chut tak tam ten spodni AF nema zas dost mista. A ty uz Zeuse mas? Muj jeste ani nedorazil do cech.... no nebo nejspis dorazil ale CP ho jeste ani neprijala v tom predvanocnim limbu.

    Jo co ale dorazilo je balik Puff vaty. Za ty prachy je ji vazne hromada, to mi mozna vydrzi i par mesicu jen jsou ty ctverecky hodne male. No dneska ji nekam strcim a pak podam reference. A take cerne gorily z GB. Zatim vypadaji celkem fajn, jeste nevim jestli je budu jeste vymyvat, moc se mi nechce a vypadaji peken vymyte z vyroby, neni z nich citit absolutne nic. Co mam na tehle gorilach vazne rad jsou ty siroka hrdla na druhou stranu samozrejme maji za*anou detskou pojistku takze necekam, ze mi budou slouzit tak dlouho jako ty fichemacke. Vetsinou dokazu kazdou detskou pojistku strhnout do par tydnu tak jsem zvedavy.
    JIKE
    JIKE --- ---
    jinak nová liška už má konečně opravenou funkci - nezapomíná poslední naměřený odpor.. a funguje to

    [P11] ArcticFox 171126 | NFE Team
    https://nfeteam.org/forum/threads/p11-arcticfox-171126.1462/

    + holding last measured coil resistance in VW mode.
    JIKE
    JIKE --- ---
    HREBICK: hele klidně, pokud jim nevadí MLHA tak můžeme. Sice ještě alkohol nemohu, a s jiným jídlem musím opatrně, změna by byla féér.
    HREBICK: klidně odpovím taky, i když to bylo na Wolfa. Co Tě na něm neba? .. no já osobně být Tebou zkusím buď windforce, který je hodně podobný a ROhlik ho myslím má cos říkal, případně ijoy captain RTA pokud chceš chuť na dual. nebo zkus single - megacivku na Pharaoh za 26$ https://www.gearbest.com/rebuildable-atomizers/pp_624890.html?wid=21

    já nyní jedu Pharaoh a až na tu kondenzaci a denní výměnu vaty jsem s ním uplně max spokojený. Důležitý je v tom mít fakt větší coil alespoň 4mm.

    WOLFGAR: u Zeuse musíš mít alespoň 3,5mm-4mm vnitřní průměr coilu, jinak je bez chuti, a airflow nemá tak vzdušný, srovnal bych to s pharaoh uzavřeným horním airflow...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HREBICK: Hele predelal jsem build na Ammitovi dual a je to uplne jiny atik ted a jede krasne, jestli ho jeste mas zkus vytahnout spiralky tak 4mm prumer hned pod komin tesne vedle sebe. I kdyz to je spis takovy Rohlik build, ty jedes mensi vykony nez ja. Na mensi vykon jsem ted po dlouhe dobe do prace vytahl Conquerora a tak jsem si ho zamiloval, ze jsem si obednal z ali za 10$ tu mini verzi a budu ji pouzivat na stealth vape, klasicky conqueror je na to moc velka rozhledna. Trochu me stve, ze ten typ postless decku s primym privodem liquidu na jedne urovni uplne wotofo prestalo vyuzivat, takovy conqueror 2 s 24/25mm zakladnou a nizssim profilem by byl naprosto bajecny. Jestli ho nemas tak doporucim sehnat, jak mini tak klasicky se daji sehnat za 10$ a zakladnu maji stejnou. Reload je taky super za 10$ hodne muziky za malo penez a jdou tam dat velky kravy i docela maly spiralky. Na singl nevim, cekam na Zeuse ale s tim bordelem na poste asi dorazi az po vanocich. Prodavam Ammita 25 ale ma ho ted na vyzkouseni zamluvenej Jike. A jestli si chces pohrat a zkusit nejakou silenost tak ti muzu pucit wismec cylin, ja na nej nemam trpelivost.
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    WOLFGAR: btw jinak chci přejít na něco jinýho než je ijoy EXO rta už mě nějak nebavý...takže bych tě chtěl poprosit o doporučení nějaké alternativy
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    WOLFGAR: njn,ale z Nyxu bylo kdyz pocitam sebe tak 3-4 lidi...proto by to bylo v pohode v tom salonku ;-)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HREBICK: No minule jsme zabrali celej ten stoleček vzadu. A když dáš vědět mladejm tak nás bude dost. Stejně mám zas nějaké vyřezené přebytky liquidů na rozdání a prodej.
    HREBICK: Když se to nepřehání není aplikovatelný na skupinu vaperů, myslím, že v normální hospodě je průchozí jedině salonek. O jednom kam se chodí vapovat sice vím, ale stoprocentně tam mají soboty plné.
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    JIKE: Uz jsem to tady navrhoval driv bar Polo na Biskupce! maj Plzrn z tanku, ale prijedes sockou! co mate stema utopencema das si poradny zebra! chodim tam kazdej tejden..s vapovani nemaj problem kdyz se to neprehani a dole maj salonek i s vlastnim vycepem! tam by se to taky dalo domluvit kdyby nas ale bylo tak 10+ jinak to neotevrou..
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    WOLFGAR: kdyz to budu vedet za vcasu tak to domluvim a dychanek nebude nebo holt budem muset dat jinej termin..napisu mu rovnou kdy tam ma volno..jinak s ucastni od tud je to stejne slabota takze nam bude mozna zase stacit jen jeden stolecek :-D
    JIKE
    JIKE --- ---
    HREBICK: Vape bar je fajn. Ale nějaká soukromá malá vapingu otevřená dobra hospudka by se siknula. Kde mají Hrebiku toceny pivo z tanku a utopence a k tomu chilli :-) jen něco takovýho najít... ledaže by někdo měl známy...

    Jinak co plánujete nějaký stařecká na Vánoce?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HREBICK: No aby ve vapebaru zas nebyl nejaky dychanek ruske poezie...
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    WOLFGAR: ja myslim ze lokace a den je jasnej ;-)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HREBICK: No nevim jak pro ostatni, ale jak jsem psal na datum je jeste brzo, alespon pro me, rozpis smen driv nez koncem Prosince nedostanu. Spis jsem chtel poresit tu lokaci a ktery den v tydnu by se vam hodil.
    GREGI
    GREGI --- ---
    WOLFGAR: pokud si z phy
    DIY Sdilna | The New Do It Yourself
    http://www.sdilna.cz
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    HREBICK: Ale ja z Brna měl s mojí zakaznickou slevou 6% a black friday 15% měl 21% takže jakoby bez daně ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam