• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZUZAZAPAVětné asociace aneb NEVERENDING STORY
    MIC
    MIC --- ---
    ten mrtvý krokodýl už tam plave minimálně týden! A náš čistič Angelo se tu již neukáže od toho posledního incidentu, který vyprovokoval tvůj otec...
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    už je taky načase!
    ZUZAZAPA
    ZUZAZAPA --- ---
    Mami, ten bazén vyčistím!
    VIPERA_AMMO
    VIPERA_AMMO --- ---
    "vzdyt ti ríkám, ze nevím, ale tvoji prátelíčkové se mi vůbec nelíbí!"
    ZUZAZAPA
    ZUZAZAPA --- ---
    "A co pro mě má?" zeptal se, protože vážně nevěděl, co tím významným "TO" myslí.
    VIPERA_AMMO
    VIPERA_AMMO --- ---
    lehce se usmála "jsem já to ale matka, vid? vlastní syny od sebe nepoznám. abych nezapomněla, mám ti vzkázat od beryho, ze uz TO pro tebe ma. co to pro tebe ma vlastne mit?" v ocích jí blýskaly hvezdicky zvedavosti...
    ZUZAZAPA
    ZUZAZAPA --- ---
    Mami, ale já nejsem Basti, ja jsem Alex! Kdy už si nás konečně přestaneš plést!
    VIPERA_AMMO
    VIPERA_AMMO --- ---
    "ale jdi ty" odvetila a lehce mu prohrabla vlasy... "mame ještě nějaké věci v autě" už byla pomalu na odchodu, když se otočila a mateřským pohledem se podívala na Bastiho " ty jsi dobrý syn".
    ZUZAZAPA
    ZUZAZAPA --- ---
    "Je to zvláštní, jak mě vždycky polije takový zvláštní pocit, když k nim přivoním! Jak ty to, maminko, děláš!" řekl a falešně se usmál.
    VIPERA_AMMO
    VIPERA_AMMO --- ---
    Basti, basti no taak, jsi doma?? matky hlas se ozval z předsíně. otravene odlozil sklenici s whiskou na stůl, který byl prostřený nejoblíbenějším maminčiným ubrusem. ubrusem plným těch odporných petůnií a nečekaně zvesela zavolal:"ano, maminko, jsem tady, v obýváku, kochám se vůní tvých petůnií"
    ZUZAZAPA
    ZUZAZAPA --- ---
    Anebo se aspoň zbavit všech, kteří je tak milují. Proto také do každé petunie ve svém květinářství kapl jed. Jakmile k ní někdo zblízka přivoněl, za okamžik ležel na zemi mrtvý.
    VIPERA_AMMO
    VIPERA_AMMO --- ---
    a právě petunie, ty proklatý petunie on tak nesnášel. Tou svou, jak rád říkával pavůní ho přímo iritovali. netoužil po ničem jiném, než se všech těch jejích petůnií zbavit
    ZUZAZAPA
    ZUZAZAPA --- ---
    A proto si taky zařídil květinářství. Jako památku na lásku od jeho matky, kterou pečlivě rozdělovala mezi něj a své petunie.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    Basti otevřel dveře a vstoupil do domu. Na chvíli se zastavil, zapřemýšlel a zvolal: „Mami, tati?!“. Ale nikdo se neozýval. Pravděpodobně nebyl nikdo doma. Rodiče nebyli asi daleko, protože bylo odemčeno. Prošel tedy chodbou do obývacího pokoje a rozhodl se, že na ně počká. Alespoň si prohlédne, co je v jeho dřívějším domově nového. Sedl si na černou koženou pohovku, která toho už pamatuje. Byly mu asi tři roky, když si ji rodiče pořídili. Basti se na chvíli pozapomněl při pozorování šrámů, které se na pohovce za ta léta nastřádali. Jak ten čas nesnesitelně letí, pomyslel si. Náhle se Basti zvedl a vydal se k malému baru naproti pohovce. Dostal chuť na svůj oblíbený drink. Nalil do sklenice whiskey a přidal kostky ledu. Sklenicí zakroužil aby smáčel její stěny a vydal se do kuchyně pro mléko a cukr. Vše bylo na stejných místech jako celá ta léta, co na tomto místě strávil. Otevřel malý šuplík a hledal takovou malou zdobenou lžičku, kterou si chtěl nápoj zamíchat. Přistoupil k velkému oknu táhnoucímu se od podlahy ke stropu a konečně se napil. Jak miloval tento nápoj. Rozhlédl se po zahradě a zavzpomínal na okamžiky, kdy s ním táta hrál fotbal. Jakoby to bylo včera. Basti se dojmul tak, až mu zvlhly oči. Často se dokázal unést pocity. Sám se tomu často divil jak je citlivý. Vůbec ho to ale neznepokojovalo. Ba naopak se v těchto situacích vyžíval. Jakoby byly jeho smyslem života. Otevřel dveře a vstoupil na zahradu. Trávník byl čerstvě posečen. Nadechl se její krásné vůně a prošel se kolem plotu oddělující zahradu rodičů od jejich sousedů. Ocenil nádherné keře a květiny jeho mámy. Starala se o ně často tak, že večer ulehla a okamžitě usnula. Tolik energie věnovala těmto krásám.
    VIPERA_AMMO
    VIPERA_AMMO --- ---
    v tu chvíli pán zapomněl na zlomenou nohu i klíče. tak moc jí byl okouzlen.
    ZUZAZAPA
    ZUZAZAPA --- ---
    a když pro něho přijela sanitka, vystoupila z ní krásná angličanka a řekla: "Hello, I'm Lindsay Lohan!"
    VIPERA_AMMO
    VIPERA_AMMO --- ---
    zakopl, zlomil si nohu a ztratil od bytu klíč
    ZUZAZAPA
    ZUZAZAPA --- ---
    ...schoval je do taška a pádil pryč. Jenže!
    VIPERA_AMMO
    VIPERA_AMMO --- ---
    Vypíchl jí očka :)
    ZUZAZAPA
    ZUZAZAPA --- ---
    a když mu ho šlohla kočka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam