XCHAOS:
tedy chápu to tak, že když to dělám já, je to směšné - a když to dělají ostatní, tak to vydá za článek na Wiki ? Vis, ono kdyz dva delaji "totez", neni to vzdy totez. Jak bych ti to jenom vysvetlil... jo, obrazkama: Kdyz se nekdo rozhodne delat hudbu, dopadne to takhle:
A kdyz se ji rozhodne delat nekdo jinej, dopadne to takhle:
Oboje je, technicky vzato, hudba. Ale presto je rozdil myslim zjevny.
(oukej, priznavam, to prvni jsem neslysel a soudim ciste podle obalky. Pokud se pletu, neni problem dosadit nejakou jinou prisernost, ekvivalentni Cll1 8) )
budou pouze anonymní kontexty remember { } a forget { } - skvele, mas jmena. A ted jeste jak budou fungovat?
ale aspoň to dodržuje ducha strukturovaného programování - co to? Zatimco jine pristupy k alokaci pameti ho nedodrzuji? Nebo jak jsi to myslel?
A ty refcounty by me taky docela zajimaly.
XCHAOS:
s urážením tady fakt začal někdo jiný. - dost mozna. Jen mi prislo legracni ze to beres tak osobne, ze ciste fakticke a k predmetu prispevku irelevantni konstatovani "nevim odkud to citujes" je ti dobrou zaminkou k tomu psat cosi o "nedovtipnosti". Prosim, neber to jako stiznost, naopak 8)
XCHAOS:
obecné přirovnání programátorů v C++ k leteckým dispečerům (myšlena na velkých mezinárodních letištích) bez další omáčky byste ale snad akceptovat mohli - proc? Protoze si to prejes? Cekas ze neco napises a ostatni to automaticky akceptujou? Obavam se ze tak to nefunguje. Proc zrovna leteckym dispecerum a ne treba architektum? Proc ne Perlisti a Javisti? Co Erlagnovci? Co lidi co pisou Cisco IOS? K jakym povolanim bys prirovnal ty? A vysvetlis mi konecne jak je to s tim vztahem zvidave analyticnosti a kreativnosti k objektovym jazykum, C++, kompilaci a interpretaci?