REDGUY: "co se stane, když někdo udělá goto" je velice zajímavá otázka - ne náhodou se v C doporučuje použít goto max. jen na ošetření chyb (s následným rychlým ukončením programu, pokud možno).
no a protože já jsem navrhl (a předvedl) mechanismus odchytávání chyb, který se bez goto obejde, tak víceméně se dá říct, že v dialektu C<<1 nebude použití goto doporučeno a basta :-) tohle je už fakt mlácení prázdné slámy: v jazyce, ve kterém se programování skládá prakticky jen z možných chyb, které programátor může udělat (námatkou: zapomene zavolat free() na pointer, opakovaně alokovaný v nějaké smyčce, nebo hůře zavolá free() na pointer, na který existuje ještě nějaký jiný odkaz, přistupuje do pole za jeho poslední alokovaný prvek, atd., atd.) mě někdo začne vyčítat, že i při použití mnou navrhovaných technik se bude možné dopustit chyb !
ano, bude - pokud se někdo mermocí rozhodne otrávit a navíc ještě oběsit z Nuselského mostu a potom se navíc ještě k tomu zkusí zastřelit, ale netrefí se do hlavy, ale do nohy - tak ano, v tom případě mu opravdu nepomůže standardní postup, že by ho z té oprátky někdo prostě odříznul. Můj postup je určený pro lidi, kteří se chtějí normálně obesit doma na půdě na trámu - a nechtěji se u toho současně ještě otrávit nebo zastřelit.