A hle, stejne jako Zombie Jesus, po trech dnech vstavam z banu a jsem zpet 8)
Nejdriv troska offtopic, coz?
XCHAOS:
moderátor občas musí holt poněkud offtopic komentovat počíná ostatních Coz by bylo dobre zduvodneni, kdyby ty tvoje off-topic prispevky byly skutecne moderovani, a nikoliv
mentalni masturbace nad vlastni kreativitou,
nesmyslne obvinovani oponenta z chybne argumentace,
podsouvani oponentovi neceho, co nikdy nerekl nebo
blaboleni o smyslu zivota Kdybys skutecne jen moderoval, tak ano, mas pravdu. Coz jsi ovsem nedelal. A pokud off-topicujes uplne stejne jako ja, tak kdyz potom vytahnes moderatoske kladivo, je to proste jen zbabelost (a rekneme "neuprimnost", pokud to vydavas za moderovani). Jen tak do zaznamu 8)
No, ted ale neco k veci, coz?
Zakladni vec ktera v cele tehle dbate chybi, je kdyz uz ne analyza, tak aspon zduvodneni:
- Pro koho ma byt xallokator urcen?
- Pro co je to urceno?
- Ma to byt nahrada nebo doplnek stavajicich zpusobu alokace pameti?
- V cem jsou soucasne zpusoby alokace pameti nedostacne a proc?
- V cem (a jak moc) chces byt lepsi?
- Jak dobre to ma fungovat s jinejma knihovnama?
- Jak to celkove koncepcne zapadne do celeho jazyka?
Chapu ze kdyz si takhle aspon trochu nadefinujeme co vlastne delame, tak se pozdeji bude mnohem hur vyhybat pripadnym namitkam pomoci ukroku stranou, ale toho uz jsme si driv uzili dost, ne?
XCHAOS:
"tradiční" stringovou gymnastiku v C (ta je prováděna na stacku, tradičně vázaná na nějaké to "MAXLEN" - ne, neni. Ze to tak delas ty neznamena, ze to je obecna tradice.
A btw, dival ses jak funguje alokace pameti v Objective C, jak uz jsem ti nekolikrat doporucoval? Docela by me to zajimalo - kdyz mi vycitas off-topic prispevky, rad bych vedel jaky efekt maji ty on-topic 8)