• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIEGRJABOK - Made in Fakeville !
    !! Jabok pyčo !!

..." Z Jaboku odejít můžeš, ale Jabok z tebe nikdy nezmizí!" ...

statusem Nyxáckého Jabočáka (nebo chcete-li) Jabočáckého Nyxáka (nebo chcete-li) Jabočáka na Nyxu (nebo chcete-li) Nyxáka na Jaboku se mohou pyšnit tato abecedně řazená id:
    BABULE, BARULE, BARUSHENA, BJETUSH, EVAN, IJACZEK, JITU, JUDIY, LALAJ, MEENA, MODISTE, NANNY, NECUM, OKENA, SANKAMAN, SHEBA, SUCHO, UZSEMSEL, XIRA, YUUKI_23

Infiltrátoři z ETF:
    BARU_NA_BARU, HYNEK

[ ETF UK ]
    [ Sociologie ]
    [ Psychické choroby, poruchy, charakterové vady ]
    [ SOCIALNI A SPECIALNI PEDAGOGIKA, MULTIKULTURNI VYCHOVA, SOCIALNI PRACE, DOBROVOLNICTVI, ... ]
    [ sociální práce - klub pro socky (= rozumej soc. pracovniky a pracovnice!) :) ]
    [ URBAN LEGENDS - need your experience!!! ]
    [ nyxáci na výletě ]
    [ FILMOVÝ KLUB RESORT ] - je hned vedle
    rozbalit záhlaví
    XIRA
    XIRA --- ---
    JUDIY: ja jsem se byla podivat na metodickem seminari u pi. Čihankove a ta rekla, ze kdyz budou mit jeji studenti vice jak jednu absenci, to je treba dve nebo tri nebo vic, maji jit za Radkem, ten jim da kancelarskou praci a az ji odpracuji, da jim potvrzeni a jedna nebo vice absenci, podle toho kolik odpracujes, se jim odecte, myslim ze by to mohlo projit i tobe
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    XIRA: no to nebudu vid...jenom uz jim proste neverim......
    XIRA
    XIRA --- ---
    JUDIY: ahoj.. helet, pokud nemas na metodak Vorlovou, tak se podle me dohodnes nejak vzdycky:) ja bych nehazela flintu da zita.
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    no asi budu delat sekretarku..i dyz osobne me vic lka jit prodavat do vegetky:))))
    no chybela jsem vickrat takze budu muset zadat na reditelstvi...a nesmej se jooo ses pekne vošklivá joo...
    BARULE
    BARULE --- ---
    JUDIY: hele a nebudeš ty dělat sekretářku? :) nebo jsi chyběla na metoďáku zatím jen jednou..?
    NECUM
    NECUM --- ---
    tak já taky jo.
    Ve středu ) zejtra = U vystřelenýho voka = špuntkvaně asi od 8
    a v pátek v říčanech v makabaru = taky tak od 8
    no a příští čtvrtek v klubu na Jaboku.
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    hmmm tu já stejne nepotrebuju spis prave sekretarku bo radecka..achich ouvejsky:))
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    O má určitě dovolenou, slyšel sem jak ji přeje sekretářka
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    jojo dikec..hele a nevite kdy uz nekdo bude ve skole?? az v pondeli...potrebuju s nima dojednat aby me nevyhodili a uz 14 dni mi nekterí neodpovídají na maily:)
    klasika no jabok....kážem vodu a pijem víno...
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    tak se koukej uzdravit!! .)
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    bohuzel se nezucastnim jeste mam porad zaracha:)
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    hezké info.)
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    Dne 30.10. bude Soundproof hrát ve dvou legendárních klubech součastnosti současně.
    Proto doporučujeme navštívit oba kluby v tentýž den!

1, Od 19hod do 22hod bude reggae ku poslechu v klubu Vzducholoď (studentský klub VOŠ JABOK).
    Za gramovonz se postaví IA ze sndprf a Teamatique z One Drop Nation, známý téže (hlavně na Jaboku) jako Jákob.

- Salmovská 8, lahvoň od 12kč, freentry, pokud nebude otevřen hlavní vchod do školy, tak se tam musíte nějak dostat..... (třeba někoho prozvonit)

2, Od 21hod do cca02hod Soundproof poprvé otestuje nový zvuk v klubu HUS23, takže bude zlobeníčko ve stylu Hubky Dubky.

- HusiCká 23, točené za 27kč, freentry, zvoňte na zvonek

ps: Ten den má svátek Tadeáš.
    SANKAMAN
    SANKAMAN --- ---
    jo, známe se. I s Honzou a s dalšími...;)
    BARULE
    BARULE --- ---
    SANKAMAN: ho znáš osobně? :)
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    proísm..chci napsat zprávu z praxe a nemám u sebe portfolio tudíž nevím co tam má všechno být....múžete na svoje někdo kouknout a napsat mi to děkujuuuu
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    !D
    SANKAMAN
    SANKAMAN --- ---
    jo no. On hulí celkem hodně a nemluvil moc k věcem, na který byl tázán...
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    .)
    BARULE
    BARULE --- ---
    SANKAMAN: jo ale jen díky rastamanovi honzovi..páč rastaman lukáš byl fakt mooc :)
    SANKAMAN
    SANKAMAN --- ---
    BARULE: Tak to jo. No, myslím, že byla dobrá...;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam