• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIEGRJABOK - Made in Fakeville !
    !! Jabok pyčo !!

..." Z Jaboku odejít můžeš, ale Jabok z tebe nikdy nezmizí!" ...

statusem Nyxáckého Jabočáka (nebo chcete-li) Jabočáckého Nyxáka (nebo chcete-li) Jabočáka na Nyxu (nebo chcete-li) Nyxáka na Jaboku se mohou pyšnit tato abecedně řazená id:
    BABULE, BARULE, BARUSHENA, BJETUSH, EVAN, IJACZEK, JITU, JUDIY, LALAJ, MEENA, MODISTE, NANNY, NECUM, OKENA, SANKAMAN, SHEBA, SUCHO, UZSEMSEL, XIRA, YUUKI_23

Infiltrátoři z ETF:
    BARU_NA_BARU, HYNEK

[ ETF UK ]
    [ Sociologie ]
    [ Psychické choroby, poruchy, charakterové vady ]
    [ SOCIALNI A SPECIALNI PEDAGOGIKA, MULTIKULTURNI VYCHOVA, SOCIALNI PRACE, DOBROVOLNICTVI, ... ]
    [ sociální práce - klub pro socky (= rozumej soc. pracovniky a pracovnice!) :) ]
    [ URBAN LEGENDS - need your experience!!! ]
    [ nyxáci na výletě ]
    [ FILMOVÝ KLUB RESORT ] - je hned vedle
    rozbalit záhlaví
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    BARULE: dekuji! chcem si tam za vama udelat vylet,tak snad to vyjde...takze 3.krizovy den vychazi na 10...hmm hmmm uvidime
    je tam skvely disko trysko!!
    vubec lyzak byl svkvelej loni,uplne me to dojalo kdyz nase trida vthrla do Lesanky,kde byla jina takova dyskofilni trida polaku,Metju zacal exhibovat,naky kluk od nich taky ,no desnej battle to byl a pocit souzneni,to se tezko popisuje :)
    kazdopadne dyskzokej jakmile zaznamenal volnomyslenkare tak zacal hrat kazdou druhou pisnicku 100 zvirat a kazdou prvni polemic hahaha
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    BARULE: ja uz ji to psala ale intimne a na telefon vis.)))
    BARULE
    BARULE --- ---
    SUCHO: to je hrozný..tady ti nikdo neodpoví..odjíždíme 7.2. vracíme se na Valentýýna..jééééé :)
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    hehe, tady je psina .)
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    HANYONLINE: ja myslim ze pro dnesek uz to stacilo probůch :D

pé es: zkoskovy konci huraaaaaaa
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    SUCHO: koukám že dneska perlíš... :)
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    HANYONLINE: nerozumim..jako ze se v pondeli v hospe dozvedela ze jede na lyzak ci co?
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    SUCHO: To čučíš vid.. jako jouda v pondělí v hospě.. :)
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    plantaznici kdy je lyzak prosim?
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    HANYONLINE: fíha!!
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    HANYONLINE a JUDIY: nevim, esi se dá, ale my to docela kombinovanou formou studujem, ačkoli máme denní studium .)
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    HANYONLINE: covece hany myslim ze tady zrovna ne...respektive vsichni studujem tak neak ze se tam ukazem jen na zk, lae ofiko..nevim nevim:)))
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    TAkže 11.2. se jdu k Vám podívat na den otevřených dveří... :)
    Je tu pls někdo kdo studuje kombinovanou formou???
    BARULE
    BARULE --- ---
    jj..jaký to bylo, když ještě ty počítače nebyly...
    XIRA
    XIRA --- ---
    a mě uz z tech systemu boli hlava, meli by nam za ty hodiny straveny u PC hledanim predmetu a podobnych uzasnych vychytavek platit:-)
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    BARULE: esi myslis zavislosti tak ja jsem se tam prihlasila a jebat:)))ps mam pro tebe peknej diar.)))chces este???
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    BARULE: imho to pro tebe nejni
    BARULE
    BARULE --- ---
    tak mám taky dotaz :)
    pokud je u volitelnýho napsaný tohle: Kurz je určen studentům 3 roč. VOŠ Jabok, 2. a 3. roč. ETF
    tak se tam vůbec nemám cpát? nebo je to jen doporučení?

btw. já si svůj rozvrh sestavila sama..našla jsem si předměty, jejich hodiny a vypsala sii tabulku...páč to prostě neumim najít a nemyslim si, že to tam je
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    inu,uz ho mam...nakym zazrakem a uplne jinou cestou se mi to podarilo....spis sem nahodou zabloudila do rozvrhu..omg :)
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    SUCHO: sucho je to tak...das si studenta pak zobraz rozvrh..a musis mit obdobi leto 2009,...tam se ti zobrazi volitelny a ty sjedes uplne dolu..kde mas neco s balikem...das to a mas rozvrh.)))
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    LALAJ: uz je to na isu tak se koukni tam..
    LALAJ
    LALAJ --- ---
    Kdybyste mel nekdo cestu, juknete se mi jestli jsem dala metody soc. prace? Prej to vysi nekde ve skole, ale jsem nemocna, tak se na to nemuzu mrknout sama:( kdyby to bylo podle cisla,tak jsem 5235,dik moc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam