• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIEGRJABOK - Made in Fakeville !
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    tak sem snad v dalším semestru nebo co! .)
    BARULE
    BARULE --- ---
    SUCHO: jo díky :) já se budu na snb zatím jen učit, tak snad nic moc nehrozí..ale znám se :)
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    BARULE: heled terka spolubydlicka ma,zeptam se a dam vedet..rozhodne rozumny ji mit!
    BARULE
    BARULE --- ---
    SUCHO: wow..diskotéka..no tak to jsem zvědavá..a já si chtěla brát knihu..pche :)
    no stavte se..bude sranda!

btw.nemáte někdo na půjčení helmu? asi o ní začínám přemýšlet..pro jistotu, že :/
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    BARULE: dekuji! chcem si tam za vama udelat vylet,tak snad to vyjde...takze 3.krizovy den vychazi na 10...hmm hmmm uvidime
    je tam skvely disko trysko!!
    vubec lyzak byl svkvelej loni,uplne me to dojalo kdyz nase trida vthrla do Lesanky,kde byla jina takova dyskofilni trida polaku,Metju zacal exhibovat,naky kluk od nich taky ,no desnej battle to byl a pocit souzneni,to se tezko popisuje :)
    kazdopadne dyskzokej jakmile zaznamenal volnomyslenkare tak zacal hrat kazdou druhou pisnicku 100 zvirat a kazdou prvni polemic hahaha
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    BARULE: ja uz ji to psala ale intimne a na telefon vis.)))
    BARULE
    BARULE --- ---
    SUCHO: to je hrozný..tady ti nikdo neodpoví..odjíždíme 7.2. vracíme se na Valentýýna..jééééé :)
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    hehe, tady je psina .)
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    HANYONLINE: ja myslim ze pro dnesek uz to stacilo probůch :D

pé es: zkoskovy konci huraaaaaaa
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    SUCHO: koukám že dneska perlíš... :)
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    HANYONLINE: nerozumim..jako ze se v pondeli v hospe dozvedela ze jede na lyzak ci co?
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    SUCHO: To čučíš vid.. jako jouda v pondělí v hospě.. :)
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    plantaznici kdy je lyzak prosim?
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    HANYONLINE: fíha!!
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    HANYONLINE a JUDIY: nevim, esi se dá, ale my to docela kombinovanou formou studujem, ačkoli máme denní studium .)
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    HANYONLINE: covece hany myslim ze tady zrovna ne...respektive vsichni studujem tak neak ze se tam ukazem jen na zk, lae ofiko..nevim nevim:)))
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    TAkže 11.2. se jdu k Vám podívat na den otevřených dveří... :)
    Je tu pls někdo kdo studuje kombinovanou formou???
    BARULE
    BARULE --- ---
    jj..jaký to bylo, když ještě ty počítače nebyly...
    XIRA
    XIRA --- ---
    a mě uz z tech systemu boli hlava, meli by nam za ty hodiny straveny u PC hledanim predmetu a podobnych uzasnych vychytavek platit:-)
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    BARULE: esi myslis zavislosti tak ja jsem se tam prihlasila a jebat:)))ps mam pro tebe peknej diar.)))chces este???
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam