• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIEGRJABOK - Made in Fakeville !
    !! Jabok pyčo !!

..." Z Jaboku odejít můžeš, ale Jabok z tebe nikdy nezmizí!" ...

statusem Nyxáckého Jabočáka (nebo chcete-li) Jabočáckého Nyxáka (nebo chcete-li) Jabočáka na Nyxu (nebo chcete-li) Nyxáka na Jaboku se mohou pyšnit tato abecedně řazená id:
    BABULE, BARULE, BARUSHENA, BJETUSH, EVAN, IJACZEK, JITU, JUDIY, LALAJ, MEENA, MODISTE, NANNY, NECUM, OKENA, SANKAMAN, SHEBA, SUCHO, UZSEMSEL, XIRA, YUUKI_23

Infiltrátoři z ETF:
    BARU_NA_BARU, HYNEK

[ ETF UK ]
    [ Sociologie ]
    [ Psychické choroby, poruchy, charakterové vady ]
    [ SOCIALNI A SPECIALNI PEDAGOGIKA, MULTIKULTURNI VYCHOVA, SOCIALNI PRACE, DOBROVOLNICTVI, ... ]
    [ sociální práce - klub pro socky (= rozumej soc. pracovniky a pracovnice!) :) ]
    [ URBAN LEGENDS - need your experience!!! ]
    [ nyxáci na výletě ]
    [ FILMOVÝ KLUB RESORT ] - je hned vedle
    rozbalit záhlaví
    BARULE
    BARULE --- ---
    OKENA: nám povídej :)
    OKENA
    OKENA --- ---
    téda dneska jsem byla zasvěcena do ISU a jsem z toho v KELU,povedenej systém;)
    BARULE
    BARULE --- ---
    NECUM: vinner!
    NECUM
    NECUM --- ---
    plánek jabocká interaktivní internetové hry Najdi si svůj rozvrh:
    klik - ROZVRH - klik-ZOBRAZENÍ ROZVRHU - klik - PROHLÍDKA REGISTRAČNÍCH ŠABLON - klik JABOK šablona pro rozvrh - nepoužívat k zápisu - klik -ZIMNÍ SEMESTR - klik ROČNÍK - klik -ROZVRH ŠABLONY (malým modrým písmem uplně dole v levym rohu)

gut lak
    SHEBA
    SHEBA --- ---
    a co prvák? může přijít až na zápis??
    BARULE
    BARULE --- ---
    ehm..tak koukám, že stačí mrknout na vývěsku..píšou, že se od středy učíme podle rozvrhu...teď ještě zjistit, co máme za předměty :)
    díky za info :)
    VSOUKOLOHLOR
    VSOUKOLOHLOR --- ---
    P.S.: Tady se o vás, byť jednou větou, píše... (ale článek se vám asi bude líbit): http://www.umlaufoviny.com/www/res_publica/Redakcni_system/index.php?clanek=613
    VSOUKOLOHLOR
    VSOUKOLOHLOR --- ---
    Omlouvám se, že narušuji zdejší odbornou diskusi pozvánkou na kratochvíli, ale třeba si bude někdo chtít na chvilku oddechnout od dozajista perného učení.

[ KONCERT ÚNĚTICE (R'n'Roll°Big-Beat°Alternative°Ps / koncert / 10.10.2010 / CR - Praha - Únětice (u Prahy) ]

P.S.: Nechávám pozdravovat Pepíka (Yah-son-yeah)...
    BARUSHENA
    BARUSHENA --- ---
    To by mě taky zajímalo ta tabulka, a taky by mě zajímalo, jak zjistim kompletní rozvrh hodin, je tam toho totiž zatim dost málo..jo a ještě..nedal jste si někdo sociální práci v ecropským kontextu? Ted jsem koukala že je to nějaký zájezd do Německav říjnu, tak moc nevim co si o tom mam myslet, ale jsem nejspíš přihlášená..
    XIRA
    XIRA --- ---
    ahoj, 1. bude zase ten uvitaci program, tak nevim.... jinak myslim ze to bude zase tak nejak vylidnene - ted myslim vyssi rocniky, tak kdyz prijdes na zapis, nic se nestane:) leda ze by se nekdo od nas toho 1. jeste chtel vyskytnout:))
    BARULE
    BARULE --- ---
    hoja..
    nic nevim..
    jen mi, prosím, povězte, jestli mám chodit 1. do školy..nebo až na zápis..díky moc
    XIRA
    XIRA --- ---
    jsem zvědavá, u koho se budu zase reflektovat na metodickem semináři :)
    P.S.: nevíte někdo, kde se da stahnout tabulka na opsání předmětů do indexu? Dnes se po ní pátralo a nenašli jsme...
    OKENA
    OKENA --- ---
    JITU: dík za snahu, ale naštěstí už jsem bydlení sehnala.
    JITU
    JITU --- ---
    OKENA: Čus, teď jsem na Jaboku na nástěnce četla, že jedna studentka ETF shání spolubydlící, ale zpaměti si už nepamatuju kde, jak a za kolik...lae na Jaboku ten inzerát visí u vchodu v chodbě mezi ostatníma.
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    BJETUSH: je to napsaný na studijnim na nástěnce, jinde sem to nenašel / nehledal
    BJETUSH
    BJETUSH --- ---
    jaaaj my se uz musime prihlasovat na naky prdmety do tretaku? A kdy je vlastne zapis? Doufam ze se neseknu nekde v zahranici a stihnu to uz chci ten blbej jabok konecne dodelat.....
    BARUSHENA
    BARUSHENA --- ---
    BARULE: To fakt nechápu, ale musim říct že mě to až tak nepřekvapuje, klasickej džabok. Já se zkrátka přihlásila na nějaký předměty a uvidim jak to v září dopadne...jinak už jsem v ČR, byla jsem v Dánsku a tam squatt kultura funguje moc pěkně narozdíl od naší malé roztomilé zemičky..
    BARULE
    BARULE --- ---
    BARUSHENA: no to je tedy ale ostuda :) a co squatty? jsou tam? :)
    no to mě zajímá: ty dějiny filosofie se totiž krejou s povinně volitelnýma religiozitou/teologii a symbolem..jak to chtěj jako udělat??
    OKENA
    OKENA --- ---
    IJACZEK: Jojo,tam se chystam taky brnknout.Bydlim cca hodku a půl od Prahy jenze plus ranní vstávání a tak,to by pro mě znamenalo neschopnost normálního fungování:-D Jenom tak házim dotazy všude abych měla větší šanci něco sehnat:)
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    OKENA: džabocká klolej? jak daleko od prahy bydlíš.....?

BARULE: netušim, jen se modlim ,.D
    BARUSHENA
    BARUSHENA --- ---
    Upps, ted sem to poslala nejak dementne, to je ale ostuda...:o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam