• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIEGRJABOK - Made in Fakeville !
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    kdo neni na nástěnce a chce být, nechť se přihlásí - do pošty, pls

jinak vám všem tak držim palce!!

Já sem dneska dorazil na praxi do proximasociale, abych zjistil, že psali Jelínkovi, že to u nich je praxe z technických důvodů možná až od října, tak mě s omluvou poslali domu, takže jdu zejtra za Jelínkem, a snad si ho podám.
    SHEBA
    SHEBA --- ---
    co já vim, tak na "sport" se rozhodíme v pondělí a na výtvarku si nás rozhoděj sami, v nejbližších dnech. a když se koukneš na ten obecnej rozvrh pro prváky, tak tam máš napsaný všechny alternativy na který můžeš bejt zapsaná. něco jako rozvrh - prohlídka registračních šablon - šablona pro rozvrh - zimní - 1.ročník a pak úplně dole rozvrh šablony
    OKENA
    OKENA --- ---
    Nerozumim rozvrhu,je tam zapsano pár předmětů ale chybí tam třeba sportovka,výtvarka a par věcí,tak kdy to jako mam?Nebo se mam někam zapsat,bo co?
    OKENA
    OKENA --- ---
    :-D no trochu beznaděj, strach, zoufalství a ani trochu solidarity....
    SHEBA
    SHEBA --- ---
    OKENA: a čemu v tom zázračném, jednoduchém, prostoduchém systému nerozumíš? a jaké při tom máš pocity?
    OKENA
    OKENA --- ---
    Je tu někdo z prváku?Kdokoli?Potřebovala bych nějakou spřízněnou duši se kterou bych pochpila IS:-D
    Jinak z etf nejsem:)
    HYNEK
    HYNEK --- ---
    je tady nekdo z prvaku z etf? byl sem trosku mimo na zapisu a ted moc nevim co se kdy deje a tak dyztak posta jen bych se vyptal na par veci bych mel jasno diky moc...
    BJETUSH
    BJETUSH --- ---
    jak si zapíšu předměty volitelný - přesnej postup prosííím sem z toho fakt jelen
    BARULE
    BARULE --- ---
    OKENA: nám povídej :)
    OKENA
    OKENA --- ---
    téda dneska jsem byla zasvěcena do ISU a jsem z toho v KELU,povedenej systém;)
    BARULE
    BARULE --- ---
    NECUM: vinner!
    NECUM
    NECUM --- ---
    plánek jabocká interaktivní internetové hry Najdi si svůj rozvrh:
    klik - ROZVRH - klik-ZOBRAZENÍ ROZVRHU - klik - PROHLÍDKA REGISTRAČNÍCH ŠABLON - klik JABOK šablona pro rozvrh - nepoužívat k zápisu - klik -ZIMNÍ SEMESTR - klik ROČNÍK - klik -ROZVRH ŠABLONY (malým modrým písmem uplně dole v levym rohu)

gut lak
    SHEBA
    SHEBA --- ---
    a co prvák? může přijít až na zápis??
    BARULE
    BARULE --- ---
    ehm..tak koukám, že stačí mrknout na vývěsku..píšou, že se od středy učíme podle rozvrhu...teď ještě zjistit, co máme za předměty :)
    díky za info :)
    VSOUKOLOHLOR
    VSOUKOLOHLOR --- ---
    P.S.: Tady se o vás, byť jednou větou, píše... (ale článek se vám asi bude líbit): http://www.umlaufoviny.com/www/res_publica/Redakcni_system/index.php?clanek=613
    VSOUKOLOHLOR
    VSOUKOLOHLOR --- ---
    Omlouvám se, že narušuji zdejší odbornou diskusi pozvánkou na kratochvíli, ale třeba si bude někdo chtít na chvilku oddechnout od dozajista perného učení.

[ KONCERT ÚNĚTICE (R'n'Roll°Big-Beat°Alternative°Ps / koncert / 10.10.2010 / CR - Praha - Únětice (u Prahy) ]

P.S.: Nechávám pozdravovat Pepíka (Yah-son-yeah)...
    BARUSHENA
    BARUSHENA --- ---
    To by mě taky zajímalo ta tabulka, a taky by mě zajímalo, jak zjistim kompletní rozvrh hodin, je tam toho totiž zatim dost málo..jo a ještě..nedal jste si někdo sociální práci v ecropským kontextu? Ted jsem koukala že je to nějaký zájezd do Německav říjnu, tak moc nevim co si o tom mam myslet, ale jsem nejspíš přihlášená..
    XIRA
    XIRA --- ---
    ahoj, 1. bude zase ten uvitaci program, tak nevim.... jinak myslim ze to bude zase tak nejak vylidnene - ted myslim vyssi rocniky, tak kdyz prijdes na zapis, nic se nestane:) leda ze by se nekdo od nas toho 1. jeste chtel vyskytnout:))
    BARULE
    BARULE --- ---
    hoja..
    nic nevim..
    jen mi, prosím, povězte, jestli mám chodit 1. do školy..nebo až na zápis..díky moc
    XIRA
    XIRA --- ---
    jsem zvědavá, u koho se budu zase reflektovat na metodickem semináři :)
    P.S.: nevíte někdo, kde se da stahnout tabulka na opsání předmětů do indexu? Dnes se po ní pátralo a nenašli jsme...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam