• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIEGRJABOK - Made in Fakeville !
    !! Jabok pyčo !!

..." Z Jaboku odejít můžeš, ale Jabok z tebe nikdy nezmizí!" ...

statusem Nyxáckého Jabočáka (nebo chcete-li) Jabočáckého Nyxáka (nebo chcete-li) Jabočáka na Nyxu (nebo chcete-li) Nyxáka na Jaboku se mohou pyšnit tato abecedně řazená id:
    BABULE, BARULE, BARUSHENA, BJETUSH, EVAN, IJACZEK, JITU, JUDIY, LALAJ, MEENA, MODISTE, NANNY, NECUM, OKENA, SANKAMAN, SHEBA, SUCHO, UZSEMSEL, XIRA, YUUKI_23

Infiltrátoři z ETF:
    BARU_NA_BARU, HYNEK

[ ETF UK ]
    [ Sociologie ]
    [ Psychické choroby, poruchy, charakterové vady ]
    [ SOCIALNI A SPECIALNI PEDAGOGIKA, MULTIKULTURNI VYCHOVA, SOCIALNI PRACE, DOBROVOLNICTVI, ... ]
    [ sociální práce - klub pro socky (= rozumej soc. pracovniky a pracovnice!) :) ]
    [ URBAN LEGENDS - need your experience!!! ]
    [ nyxáci na výletě ]
    [ FILMOVÝ KLUB RESORT ] - je hned vedle
    rozbalit záhlaví
    BARULE
    BARULE --- ---
    BJETUSH: měla jsem za to, že to končí principy...ale do testu dal i media...tak si pročti všechno... :)
    BJETUSH
    BJETUSH --- ---
    hele ohledně křesťanský soc. etiky, kde končí ta první půlka, která je potřeba na test? Končí to tou 6. prezentací - principy KSE, nebo k tomu patří i politika?? Nevíte někdo??? Díííík
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    BARUSHENA:
    BJETUSH: ehm..ja mela za to ze je to do konce kvetna?
    BJETUSH
    BJETUSH --- ---
    BARUSHENA: hele a nemůže se přihlašovat do dneška?mam takovej pocit, že jo a jestli je můj pocit správný, tak se na něco přihlaš, ono se to prej dá pak změnit....
    BARUSHENA
    BARUSHENA --- ---
    Čau, mam dotaz na lidi z ETF - nevíte někdo co se dá dělat, když se včas nepřihlásíte na téma bakalářské práce? Mam to konzultovat na studijnim či co??
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    JUDIY: já blbá to po uspěšné zkoušce demonstrativně roztrhala a spálila a až ted mi došlo, že by se mi to ještě mohlo hodit:))
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    nemáte pls někdo tu tabulku na soc. pol. z prvního pololetí - seznam dávek, co pod co spadá? dyštak mi jí pošlete díky:)
    BJETUSH
    BJETUSH --- ---
    ty voe koukám, že v úterý se nám nahromadili dva testy.. ajajajajajajaaaaa
    POLIS
    POLIS --- ---
    a nemate nekdo kamarady se zapiskama?zapisky z isu si muzu stahnout,ale kdyby se vyskytly nejaky kratsi ci vystiznejsi,byla bych rada;) majda
    BARULE
    BARULE --- ---
    BJETUSH: héle..kř. soc. etika - chodí info mailem..naposledy dneska
    mašát má info na isu
    a teorie a metody - zkouška..s tim, že materiály na isu nejspíš nejsou..musíš si sehnat zápisky..nebo si půjčit oulehlu či matouška-teorie a metody
    docházka se neřešila nikde...z těhle tří předmětů
    MEENA
    MEENA --- ---
    Pro stejně uvědomělý studenty : zkuste spolužáky, minulej semestr byli ti uvědomělejší ještě docela akční .. a jestli neskrblí, dělí se tam o infa dodnes XD
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    BJETUSH: jsem v klidu...na hodine jsem taky nebyla:)))
    BJETUSH
    BJETUSH --- ---
    já to hledala a taky co sem našla sem sem napsala, jen nemam nějaký info, který se řešilo třeba na hodině.. takže klídek...
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    BJETUSH: nebylo by jednodušší si všechny předměty který máš shlédnout na isu, co po tobe chtej....každej může mít něco jinýho a za druhý taky si to nepamatuju...takže stejná práce jestli ti to budu hledat já nebo si to budeš hledat sama:)
    BJETUSH
    BJETUSH --- ---
    aaaachjooo to mi tu nikdo neporadííí :((((
    BJETUSH
    BJETUSH --- ---
    pomozte prosím-jde mi o druhák ETF - na filosofickou antropologii je potřeba referát+zkouška že jo?
    na systematickou teologii napsat nějakou práci - do kdy???předpokládám, že bude zkouška a ještě něco důležitýho vědět???
    křesťanská soc. etika - test + zkouška - ví se kdy bude test????
    sociální politika - 18.5. test z celýho roku a mělo či má se dělat ještě něco??
    a vůbec nevim co teorie a metody a soc. práce s rodinami - poradíte mi co dělat, abych něco nepropásla???? a jak moc bylo nutný chodit na hodiny????
    díky díky díky
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    Tak socky...kdo mužete doražte http://www.jezekacizek.cz/content/view/87/100/
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    BARULE: no bóže no:) si taky hrála v Bestiáři a nikde to nerozmazávám.))))
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    Prosím. Kde najdu nejaký formulář na výstupní práci ze supervize?dix
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam