• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIEGRJABOK - Made in Fakeville !
    BJETUSH
    BJETUSH --- ---
    JUDIY: prid nam pomoct s oknama a dorazime voe
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    A doražte lemry!!!
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    BARUSHENA: tak pak dej vedet at taky víme.)
    BARUSHENA
    BARUSHENA --- ---
    No hele díky za rady, dneska jdu řešit na studijní tak uvidim..ale témata na bakalářky už zmizela tak nevim..
    CLAIREW
    CLAIREW --- ---
    zdravim Vas, hlavne ty, kteri postoupili do dalsich rocniku. Ja jakozto prvak shanim nejake ucebni materialy a pripadne i rady a vychytavky ohledne zkousek ze sociologe, filosofe a uvodu do teologie a bible.. kdyztak do posty. dekuji...dekuji...dekuji....
    NANNY
    NANNY --- ---
    JUDIY: děkuji děkuji, už jsem to našla i na spolužácích ,)
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    NANNY: ma je v dokumentech.....materiály k testu
    NANNY
    NANNY --- ---
    ahoj, prosímvás, nemáte někdo zápisky k biblistice 2?
    odvděčím se zlatem, děkuji
    BARULE
    BARULE --- ---
    BJETUSH: měla jsem za to, že to končí principy...ale do testu dal i media...tak si pročti všechno... :)
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    No bylo to bohužel do 21.5 ja se taky nikam nenahlasila pač jsem čekala, že mi fischer vypiše tema, ktery jsem mu psala a on nic takže ted taky vubec nevim:))
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    BJETUSH: hmm...dik, dobry vedet :)
    BJETUSH
    BJETUSH --- ---
    SUCHO: hele tak já nevim, ale taky nevim, kde bych si to datum vymyslela, mam pocit, že jsem to tam četla někde do 22., ale jako stopro jistá si tim nesem no...
    BJETUSH
    BJETUSH --- ---
    hele ohledně křesťanský soc. etiky, kde končí ta první půlka, která je potřeba na test? Končí to tou 6. prezentací - principy KSE, nebo k tomu patří i politika?? Nevíte někdo??? Díííík
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    BARUSHENA:
    BJETUSH: ehm..ja mela za to ze je to do konce kvetna?
    BJETUSH
    BJETUSH --- ---
    BARUSHENA: hele a nemůže se přihlašovat do dneška?mam takovej pocit, že jo a jestli je můj pocit správný, tak se na něco přihlaš, ono se to prej dá pak změnit....
    BARUSHENA
    BARUSHENA --- ---
    Čau, mam dotaz na lidi z ETF - nevíte někdo co se dá dělat, když se včas nepřihlásíte na téma bakalářské práce? Mam to konzultovat na studijnim či co??
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    JUDIY: já blbá to po uspěšné zkoušce demonstrativně roztrhala a spálila a až ted mi došlo, že by se mi to ještě mohlo hodit:))
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    nemáte pls někdo tu tabulku na soc. pol. z prvního pololetí - seznam dávek, co pod co spadá? dyštak mi jí pošlete díky:)
    BJETUSH
    BJETUSH --- ---
    ty voe koukám, že v úterý se nám nahromadili dva testy.. ajajajajajajaaaaa
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam