• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIEGRJABOK - Made in Fakeville !
    BARULE
    BARULE --- ---
    tý jo..netušim..ale systemka prej neni..
    co dějiny, to nevim.. zkoukni is :)
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    simvás...je tohle pondělí škola nebo maj taky prázdniny??:)
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    JUDIY: :*
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    JUDIY: +1
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    Ježíš byl vegetarián :
    "A maso zabitých zvířat v jeho těle se stane jeho vlastním hrobem. Protože, pravím vám, kdo zabíjí, zabíjí sám sebe a kdokoliv jí těla zabitých zvířat, jí tělo smrti."
    Z esejského Evangelia míru
    Takže se těšte kaťáci na poslední soud!!!Vy, kdož každoročně pojídáte opekáné jehňátko na Jaboku....
    POLIS
    POLIS --- ---
    treba aj sem si vubec nezapisovala,myslim si,ze je zbytecna.ja mam k manag. jeste systemku 2 a dejiny filozofie.tot vse
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    símvás, vy co máte Jabok, co si včechno zapisujete ted do indexu na ETF do 3 rocníku?? jsem náká dezorientovaná - mám tam managment, aj 6, náká ta psyhcosociální pomoc a co dál???díky
    BJETUSH
    BJETUSH --- ---
    LALAJ: já sem tam nakonec pro jistotu šla, takže oka..
    BARULE
    BARULE --- ---
    JUDIY: do akcí? jako utvořit událost? no uvidim ... jinak v programu je to docela podrobný mi přijde..
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    BARULE: hodně zajímavý...hod to do akcí na nyx at prijde hodně lidí:)já určitě chci stihnout náký prednášky ale nejsou tam ještě konkrétní časy a datumy...
    LALAJ
    LALAJ --- ---
    BJETUSH: hele byla,sem to nevedela,tak uz nesmim chybet,uf...rozrad se v isu,jesli si tam nebyla
    BJETUSH
    BJETUSH --- ---
    zdrávas tak se nám to blíží co? :( hele nevíte někdo, jestli je supervize už ted ve čtvrtek?? taková ta rozřazovací úvodní??
    BARULE
    BARULE --- ---
    LALAJ: přečti si ho, je dobrej :)
    LALAJ
    LALAJ --- ---
    nema nekdo nejaky lepsi materialy ke zkousce z celkovejch metod,du uz po treti a asi je poznat,ze sem nebyla ani na jedny hodine:(matousek se mi vubec nechce cist
    HYNEK
    HYNEK --- ---
    BARULE: tyjo... dobry vedet. diks .)

jinak z dalkovyho etf druhak nejlepe tu nekdo neni bych potreboval se neco doptat... posta pripadne dik
    BARULE
    BARULE --- ---
    podle mě, není důležitý, kolik budeš mít výběrových v danym ročníku..jen musíš mít na konci třetího ročníku 11 semestrů výberových předmětů, z toho - 2 nebo 3 teologický, sociální a psychologický a ještě nějaký výchovy do toho..nepamatuju si to, ale tohle je všechno v průvodci studenta, tak si to projděte..
    OKENA
    OKENA --- ---
    BOTINKA: No ty mi tak pomůžeš :D
    OKENA
    OKENA --- ---
    Poradí mi někdo, kolik si zapsat výběrových předmětů na jaboku, když jdu do druhýho ročníku? Mam to galamatyáš
    BJETUSH
    BJETUSH --- ---
    hola nebyl byste někdo ochotnej mi ukázat příklad toho jak má vypadat ta osnova na fil antropologii.. nechci to opsat jen porad nejak nevim, jak to má vypadat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam