• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIEGRJABOK - Made in Fakeville !
    BARULE
    BARULE --- ---
    JUDIY: jaja :)
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    BARULE: ok díky no tak já se podívám do studijních pac ty texty nemám.....a zkusim to udelat uz ted at to mám z krku.....takze to chce az v cervnu, pri nejhorsim, zda tomu dobre rozumim liebe?:)
    BARULE
    BARULE --- ---
    JUDIY: to je divne :] odpovez na otazky pod texty, co jsme dostavali na zacatku semestru..mozna je to i v materialech + esej na nejakeho filosofa do hegela tusim...
    ale jestli jsi ETF tak to staci az na konci sk. roku...tzn, ze ted ti jeste do bot netece a ze my s barou jsme si tuto starost trosku odsunuly :]
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    BARUSHENA:
    BARULE: no je to napsané v anotaci predmetu...takze co teda musim udelat pro to, abych dostala klasifikovany zapocet?
    BARUSHENA
    BARUSHENA --- ---
    Přidávám se s údivem....testík? Neni jen nějaký osobní testík jen pro tebe Joudo?:)
    BARULE
    BARULE --- ---
    JUDIY: jakej testík?? :)
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    Sím vás drazí, kdo máte fějiny filozofie, víme kdy pak se píše ten testík:???
    díkec:)
    BARULE
    BARULE --- ---
    NECUM: hmmm...takže sis obrázky stáhnul a pak je naskládal na leták? :)
    NECUM
    NECUM --- ---
    pomáhal mi přítel internet
    BARULE
    BARULE --- ---
    POLIS: tak si nás vygůgluj :)
    NECUM: supr leták...tys maloval?
    NECUM
    NECUM --- ---
    POLIS
    POLIS --- ---
    cago,blaza ma ve ctvrtek koncert v 5.kolone,coz takhle tam dorazit a po dlouhy dobe se taky sejit?potrebuju si vas zaktuaizovat;)
    TEREZZ
    TEREZZ --- ---
    nejdete někdo na státnice??? leden - hledám parťáka na učení opakuji psychologii a teologii... popřípadě pošta :-)
    MODISTE
    MODISTE --- ---
    25.11. klub Vzducholoď, jako host dorazí Ivan „Magor“ Jirous. Chystá se projekce dokumentu, od Jany Chytilové, o kapele Plastic people of the universe a následná diskuze. Vězte, že to bude jistě zajímavější, než leckterá přednáška…
    BARULE
    BARULE --- ---
    nejspíš jo (žádný další flákání, jasný?).. :)
    BARUSHENA
    BARUSHENA --- ---
    Zítra dějiny filozofie?? Jo???
    BARULE
    BARULE --- ---
    vypadá to, že máme prázdniny :) systemka by neměla být (jsem si jistá tak na 90%)..a management neni určitě...+dějiny umění dneska nejsou a v průběhu listopadu pak už jo...
    MEENA
    MEENA --- ---
    čágo prdelky =P ví někdo z posledních etfáků, jak jsme na tom s rozvrhem přes listopad? Dík fšem bystrejm ..
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    nový diskuzní klub [ Evangelická církev ]
    BARULE
    BARULE --- ---
    kdyby vás zajímala problematika bezdomovectví: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10267384380-kontexty/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam