• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIEGRJABOK - Made in Fakeville !
    BARULE
    BARULE --- ---
    kdyby vás zajímala problematika bezdomovectví: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10267384380-kontexty/
    BARU_NA_BARU
    BARU_NA_BARU --- ---
    BOTINKA: hele v Isu si to dej do vyhledávání, vyjede ti manuál dobré praxe a tam je to popsaný, je tam i nějakej ten "návod" jak to udělat, tak to vyplníš a nazdar..:) já to tak teda hodlam udělat!
    BARULE
    BARULE --- ---
    tý jo..netušim..ale systemka prej neni..
    co dějiny, to nevim.. zkoukni is :)
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    simvás...je tohle pondělí škola nebo maj taky prázdniny??:)
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    JUDIY: :*
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    JUDIY: +1
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    Ježíš byl vegetarián :
    "A maso zabitých zvířat v jeho těle se stane jeho vlastním hrobem. Protože, pravím vám, kdo zabíjí, zabíjí sám sebe a kdokoliv jí těla zabitých zvířat, jí tělo smrti."
    Z esejského Evangelia míru
    Takže se těšte kaťáci na poslední soud!!!Vy, kdož každoročně pojídáte opekáné jehňátko na Jaboku....
    POLIS
    POLIS --- ---
    treba aj sem si vubec nezapisovala,myslim si,ze je zbytecna.ja mam k manag. jeste systemku 2 a dejiny filozofie.tot vse
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    símvás, vy co máte Jabok, co si včechno zapisujete ted do indexu na ETF do 3 rocníku?? jsem náká dezorientovaná - mám tam managment, aj 6, náká ta psyhcosociální pomoc a co dál???díky
    BJETUSH
    BJETUSH --- ---
    LALAJ: já sem tam nakonec pro jistotu šla, takže oka..
    BARULE
    BARULE --- ---
    JUDIY: do akcí? jako utvořit událost? no uvidim ... jinak v programu je to docela podrobný mi přijde..
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    BARULE: hodně zajímavý...hod to do akcí na nyx at prijde hodně lidí:)já určitě chci stihnout náký prednášky ale nejsou tam ještě konkrétní časy a datumy...
    LALAJ
    LALAJ --- ---
    BJETUSH: hele byla,sem to nevedela,tak uz nesmim chybet,uf...rozrad se v isu,jesli si tam nebyla
    BJETUSH
    BJETUSH --- ---
    zdrávas tak se nám to blíží co? :( hele nevíte někdo, jestli je supervize už ted ve čtvrtek?? taková ta rozřazovací úvodní??
    BARULE
    BARULE --- ---
    LALAJ: přečti si ho, je dobrej :)
    LALAJ
    LALAJ --- ---
    nema nekdo nejaky lepsi materialy ke zkousce z celkovejch metod,du uz po treti a asi je poznat,ze sem nebyla ani na jedny hodine:(matousek se mi vubec nechce cist
    HYNEK
    HYNEK --- ---
    BARULE: tyjo... dobry vedet. diks .)

jinak z dalkovyho etf druhak nejlepe tu nekdo neni bych potreboval se neco doptat... posta pripadne dik
    BARULE
    BARULE --- ---
    podle mě, není důležitý, kolik budeš mít výběrových v danym ročníku..jen musíš mít na konci třetího ročníku 11 semestrů výberových předmětů, z toho - 2 nebo 3 teologický, sociální a psychologický a ještě nějaký výchovy do toho..nepamatuju si to, ale tohle je všechno v průvodci studenta, tak si to projděte..
    OKENA
    OKENA --- ---
    BOTINKA: No ty mi tak pomůžeš :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam