• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIEGRJABOK - Made in Fakeville !
    OKENA
    OKENA --- ---
    JUDIY: No tak v tom případě šup sem s těma otázkama, že !?
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    CLAIREW: myslim, že temata anotaci se nemeni stejne tak jako jeho otazky v testu z religionistiky:)))
    CLAIREW
    CLAIREW --- ---
    Zas tu na Vas mam dalsi dotaz. Nyni je to ohledne religionistiky, kterou mame ted ve druhaku. Zjistila jsem, ze mame ve ctvrtek psat test a je nedele. Moc casu nezbyva. Jak moc je to narocne? A mame pry mit jakesi anotace k literature... ale nikdo nevi, jestli jsou tyto anoace aktualni i pro tento rok... pomozte chudakovi studentovi. diky!
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    CLAIREW: a ja jsem treti- myslim, že všechny pochvalil a nikomu nedal horšinež dvojku a to fakt vyjimečně:)
    CLAIREW
    CLAIREW --- ---
    SUCHO: no jsi druha, co mi to rika, takze jsi mi aspon zvedla sebevedomi:) dikydiky
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    CLAIREW: to uz je davno, ale asi jedna z nejjednodusich praci, spis takova slohovka co si pamatuju. jsem ti pomohla, ze?
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    MODISTE: to mas no ,) ja jdu myslim 20...
    MODISTE
    MODISTE --- ---
    Oli a kdy jdeš na zkoušku? Koukám, že už je volno jen 28.1. Takže mám ještě dost času :))
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    MODISTE:
    koukni na is, ale ve zkratce, popises organizaci, kterou znas z praxi apod. a navrhnes zmeny ohl. personalniho obsazeni napr. vse graficky znazornis..
    musis praci prinest k ustni zkousce, kde obhajis navrhovane zmeny a doslova: odpovedi na pripadne dotazy vztahujici se k prakticke aplikaci obecnych poznatku teorie managementu (viz. prednasky ,)
    MODISTE
    MODISTE --- ---
    managment?? zatr satr... do kdy a co má máme psát? Jsem pěkně vedle...
    CLAIREW
    CLAIREW --- ---
    zdravim. nepsal nekdo praci na etnicke mensiny (ve druhaku) ? rady, tipy, triky? diky diky
    BARUSHENA
    BARUSHENA --- ---
    I mě:)
    BJETUSH
    BJETUSH --- ---
    JUDIY: kdyby to někdo poslal i mně pro inspiraci, tak bych se taky vůbec nezlobila... díky díky
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    Símvás byl byste nekdo tak laskav a poslal mi tu seminarku z managmentu-kdo uz ji ma hotovou, narovinu vám říkám, že si dosadím jinou organizaci a trochu to předělám, protože to je opravdu nechutná práce a vůbec mě nebaví a vůbec nad tim nechci přemýšlet a stavět se do role managera, který rozhoduje o lidech jako o výrobních jednotkách(koho propustím a jaké udělám změny, bla bla bla) já chci jenom v klidu žít:) - díky!
    BARULE
    BARULE --- ---
    JUDIY: jaja :)
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    BARULE: ok díky no tak já se podívám do studijních pac ty texty nemám.....a zkusim to udelat uz ted at to mám z krku.....takze to chce az v cervnu, pri nejhorsim, zda tomu dobre rozumim liebe?:)
    BARULE
    BARULE --- ---
    JUDIY: to je divne :] odpovez na otazky pod texty, co jsme dostavali na zacatku semestru..mozna je to i v materialech + esej na nejakeho filosofa do hegela tusim...
    ale jestli jsi ETF tak to staci az na konci sk. roku...tzn, ze ted ti jeste do bot netece a ze my s barou jsme si tuto starost trosku odsunuly :]
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    BARUSHENA:
    BARULE: no je to napsané v anotaci predmetu...takze co teda musim udelat pro to, abych dostala klasifikovany zapocet?
    BARUSHENA
    BARUSHENA --- ---
    Přidávám se s údivem....testík? Neni jen nějaký osobní testík jen pro tebe Joudo?:)
    BARULE
    BARULE --- ---
    JUDIY: jakej testík?? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam