• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIEGRJABOK - Made in Fakeville !
    !! Jabok pyčo !!

..." Z Jaboku odejít můžeš, ale Jabok z tebe nikdy nezmizí!" ...

statusem Nyxáckého Jabočáka (nebo chcete-li) Jabočáckého Nyxáka (nebo chcete-li) Jabočáka na Nyxu (nebo chcete-li) Nyxáka na Jaboku se mohou pyšnit tato abecedně řazená id:
    BABULE, BARULE, BARUSHENA, BJETUSH, EVAN, IJACZEK, JITU, JUDIY, LALAJ, MEENA, MODISTE, NANNY, NECUM, OKENA, SANKAMAN, SHEBA, SUCHO, UZSEMSEL, XIRA, YUUKI_23

Infiltrátoři z ETF:
    BARU_NA_BARU, HYNEK

[ ETF UK ]
    [ Sociologie ]
    [ Psychické choroby, poruchy, charakterové vady ]
    [ SOCIALNI A SPECIALNI PEDAGOGIKA, MULTIKULTURNI VYCHOVA, SOCIALNI PRACE, DOBROVOLNICTVI, ... ]
    [ sociální práce - klub pro socky (= rozumej soc. pracovniky a pracovnice!) :) ]
    [ URBAN LEGENDS - need your experience!!! ]
    [ nyxáci na výletě ]
    [ FILMOVÝ KLUB RESORT ] - je hned vedle
    rozbalit záhlaví
    BARUSHENA
    BARUSHENA --- ---
    BJETUSH: Normálně to cituj z tý knihy jako citaci. Myslim že kazuistiky jsou součástí práce, pokud to tam máš začleněný. Já to tak mam a dočky mi na to nic neřekl.
    BJETUSH
    BJETUSH --- ---
    hele do těch 40-ti stránek Bc práce se započítavaj i kazuistiky nebo to patří do příloh???

A ještě jeden dotaz: tušíte, jak se dělá citace, když už v knize, ze ktrý to mam, je to citace? ;)
    BARUSHENA
    BARUSHENA --- ---
    JUDIY: Seznam aktuálních otázek je na stránkách ETF ( info od Plechla, takže je to zaručený:O): http://www.etf.cuni.cz/vyuka/okruhy-bak-jabok/ změnila se jen pedagogika, ale stejně je to shit, přece si to nebudu vypracovávat..!
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    Sím někdo pokyny pro psaní BC a seznam nových otázek k BC? díkec...
    BARULE
    BARULE --- ---
    POLIS: aha...11ýho nemůžu..
    POLIS
    POLIS --- ---
    prave ze toho 11,mam ten vecer jeste vic povinnosti,ale pokud by slo na ples vic lidi,tak bych se nejspis pridala..
    BARUSHENA
    BARUSHENA --- ---
    Jo a ještě dotaz na všechny: nevíte kde bych mohla sehnat Rotha? Neodpovídá mi na maily a potřebuju zápočet od něj....
    BARUSHENA
    BARUSHENA --- ---
    POLIS: I když mě to velmi mrzí, tak se nakonec plesu nezůčastnim. Zjistila jsem, že odjíždíme už v pátek 11.3 tedy v den plesu ( info pro baruli:)
    BARULE
    BARULE --- ---
    hmmm... to zní lákavě, na kdy se to chystá? už jsem se dlouho neztrapnila :)
    POLIS
    POLIS --- ---
    moji drazi spolutrpitele,pujdete na ples?
    CLAIREW
    CLAIREW --- ---
    OKENA: masat je nejvic vyklidnenej a vpohode...myslim ze kdyz se tam prijdes parkrat za semestr odivat, uplne to staci...ale nadruhou stranu je s nim celkem sranda;)
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    OKENA: :))
    naopak dost vyberovych predmetu je hodne dobrych
    OKENA
    OKENA --- ---
    Okej, díky za info! jestli jde o kvalitnější předmět tak ho určitě nebudu bojkotovat, protože čim dýl jsem na jaboku, tim víc zjištuju, že kvalita tam trochu chybí někdy.
    BARULE
    BARULE --- ---
    OKENA: není, ale za sebe musim říct, že je to jeden z kvalitnějších předmětů na jaboku, takže bych bejt tebou bych tam chodila :)
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    OKENA: neni..
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    Gender? .)
    OKENA
    OKENA --- ---
    Zdravim jabočky a etfčačky, chci se optat, je nutný chodit na Poradenství v sociální práci s Mašátem? je to v pátek, tak to trochu svádí...
    BJETUSH
    BJETUSH --- ---
    ETF - třeťáci: Začíná zkouškový v letnim semstru nějak dřív??
    A nevíte, kdy budou probíhat bakalářky??
    Potřebovala bych nějakej harmonogram letního semestru, nevíte, kde najdu??
    Díky, díky!
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    BJETUSH: existuje, dnes jsem tam volala... Jen jde přihláška přes ETF...
    BJETUSH
    BJETUSH --- ---
    SCHIFFI: co vim, tak dálkový studium na jaboku už neexistuje....
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    Zdravim, máte někdo zkušenost s dálkovým studiem na Jaboku? Zajímalo, jak je náročné studium a zda se to dá zvládat s prací... Kdy je výuka a jak je to s parxí- uznaj plný úvazek v SP jako praxi? Klidně do pošty, předem dík
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam