• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIEGRJABOK - Made in Fakeville !
    BARUSHENA
    BARUSHENA --- ---
    Čau, nemáte někdo zápisky z hodiny Teologické etiky k praxi II. Milfaita?
    Budu vděčná, potřebovala bych si to okopírovat...
    BARUSHENA
    BARUSHENA --- ---
    HYNEK: Ta fotka je hodně dobrá!
    HYNEK
    HYNEK --- ---
    HYNEK: (idealni coby prazdninova praxe !!)
    HYNEK
    HYNEK --- ---
    ahoj, shanime asistentky / asistenty na letni tabor 16. - 28. 8. 2011. info na mejlu nebo v poste... http://www.ramus-os.cz/

LALAJ
    LALAJ --- ---
    BARUSHENA: ja du k Odrobinakovi do Bohnic, byl v celku ochotnej:)
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    Prosim, kdo pise praci na Bašteckou - dela rozhovor - mužete mi poslat jak mate vyplněny ty hodnoty, sily, strategie - njak moc nerozumim, co to ma bejt...díky moc
    BARUSHENA
    BARUSHENA --- ---
    Nevíte někdo o nějakym hodnym pastoračním pracovníkovi, ke kterému bych mohla jít na denní praxi?? Můj trouba nějak pohořel a za 2 týdny musím odevzdat zprávu z praxe...
    OKENA
    OKENA --- ---
    píšu něco s náboženskou zkušeností, hodilo by se mi kdybych si to co potřebuju mohla třeba jenom vyfotit třeba ve škole :)
    OKENA
    OKENA --- ---
    Nemáte někdo teologickou reflexi č.2/2008 ? Je tam zřejmě nějakej článek k práci na systamtickou teologii, kdyby jste někdo měl, budu ráda :) Určitě to najdu v knihovně, ale tam se přes velikonoce opravdu nechytám.
    BARUSHENA
    BARUSHENA --- ---
    BJETUSH: Normálně to cituj z tý knihy jako citaci. Myslim že kazuistiky jsou součástí práce, pokud to tam máš začleněný. Já to tak mam a dočky mi na to nic neřekl.
    BJETUSH
    BJETUSH --- ---
    hele do těch 40-ti stránek Bc práce se započítavaj i kazuistiky nebo to patří do příloh???

A ještě jeden dotaz: tušíte, jak se dělá citace, když už v knize, ze ktrý to mam, je to citace? ;)
    BARUSHENA
    BARUSHENA --- ---
    JUDIY: Seznam aktuálních otázek je na stránkách ETF ( info od Plechla, takže je to zaručený:O): http://www.etf.cuni.cz/vyuka/okruhy-bak-jabok/ změnila se jen pedagogika, ale stejně je to shit, přece si to nebudu vypracovávat..!
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    Sím někdo pokyny pro psaní BC a seznam nových otázek k BC? díkec...
    BARULE
    BARULE --- ---
    POLIS: aha...11ýho nemůžu..
    POLIS
    POLIS --- ---
    prave ze toho 11,mam ten vecer jeste vic povinnosti,ale pokud by slo na ples vic lidi,tak bych se nejspis pridala..
    BARUSHENA
    BARUSHENA --- ---
    Jo a ještě dotaz na všechny: nevíte kde bych mohla sehnat Rotha? Neodpovídá mi na maily a potřebuju zápočet od něj....
    BARUSHENA
    BARUSHENA --- ---
    POLIS: I když mě to velmi mrzí, tak se nakonec plesu nezůčastnim. Zjistila jsem, že odjíždíme už v pátek 11.3 tedy v den plesu ( info pro baruli:)
    BARULE
    BARULE --- ---
    hmmm... to zní lákavě, na kdy se to chystá? už jsem se dlouho neztrapnila :)
    POLIS
    POLIS --- ---
    moji drazi spolutrpitele,pujdete na ples?
    CLAIREW
    CLAIREW --- ---
    OKENA: masat je nejvic vyklidnenej a vpohode...myslim ze kdyz se tam prijdes parkrat za semestr odivat, uplne to staci...ale nadruhou stranu je s nim celkem sranda;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam