• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FREAZZdiby, Klecany, Odolená voda a všichni na severu u Prahy
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    TSOH: moje rec. rad te tu uvidim.
    TSOH
    TSOH --- ---
    za cca pul roku budu Klecanskej... na Letnou na pifka cca 10 km na kole podel reky, na namesti tam tocej Plzen - dost lahoda... , paradni skalni vyhlidka a cestou k ni pramen pitne vody /žive vody/. Posledni bus od M jede v 1 hodku rano... a nebyl tam letos vubec špatnej masopust... akorat si nejsem jistej zda se da v lete koupat v rece u privozu... :)

    HONZIK: skoč do zdi...
    HROSE
    HROSE --- ---
    HONZIK: to si rozhodne nemyslim, ze by to byla vyhra, ale co nadelas, detma nezatopis...
    HONZIK
    HONZIK --- ---
    HROSE: jako mozny to asi je ale slovo urcite bych k tomu nedaval. Metro tam bude az bude v okoli klecan a zdib bydlet tolik lidi co ted v ladvi a az tam tolik lidi bydlet bude tak na to vsicni budete nadavat tak ze se odstehujete zase o 10 km dal. Ja myslim ze to takova vyhra nebude teda
    HROSE
    HROSE --- ---
    HONZIK: tak do deseti let
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    FREAZ: jenze nasim smerem praha v rozrustani stagnuje jiz nekolik let. jedine, co se rozrusta jsou zatim zdiby, klecany a dalsi vesnice diky nove "lego" zastavbe. praha se soustredi na centrum a ne na okraj.
    FREAZ
    FREAZ --- ---
    tak metro bych nerekl ze bude v brzke ale to ze to bude soucast prahy je podle mne dost realne. Prece jenom je to kousek a praha se bude porad rozrustat.
    HONZIK
    HONZIK --- ---
    HROSE: v brzke? co si pod tim jako predstavujes?
    HROSE
    HROSE --- ---
    UNDERWORLD: v brzke dobe to bude soucast Prahy, je to jen otazka casu, a metro tam urcite nasledne protahnou taky
    UNDERWORLD
    UNDERWORLD --- ---
    tak je to to hrozna dira, ty zdiby, apod. ale muzes tam mit domek za cenu bytu v praze... jsou to takovy pulprazaci, porad lepsi nez brno... treba tam i jednou protahnou metro
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    uz se malem prosadil spoj ve tri rano. ale u voleb zvitezila jina partaj))
    HONZIK
    HONZIK --- ---
    UNDERWORLD: 4 hodinovym intervalem jsem myslel a nesikovne zformuloval ze se do zdib po 0:40 dostanes az za 4 hodiny (ve skutecnosti za 4 a pul), to uz muzes jit rovnou pesky tak 45 minut kdyz nebezis, jako ze to neni uplne krasna cesta kdyz jdes kolem skladky po Ustecky a kolem nejsou lampy...
    FREAZ
    FREAZ --- ---
    MOMENT: to ano s tim zapasim take casto.
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    souhlasim, ze je tu klid. ale nenavidim spojeni. kolikrat chci v praze s prateli zustat i po jedenacte, ale rano se chci probrat doma (kdyz teda nespim u pritelkyne) a to znamena, ze v jedenact proste musim odejit.
    nejradsi bych bydlel na Orechovce nebo na Hanspaulce.
    pres to nejde pes. to se nevokeca...
    UNDERWORLD
    UNDERWORLD --- ---
    HONZIK:
    "4 hodinovy intervaly" ... LOL
    FREAZ
    FREAZ --- ---
    HONZIK: Reknu ti to jinak v Praze jsem zil 18 let, z toho 4 na P1 a zbytek na P8, ale tady je to nejlepsi. A rikam ti to naposledz nikdo neni zvedavej na tvoje velkomestansky nazory. RO
    HONZIK
    HONZIK --- ---
    Az na to ze podle jizdniho radu co sem se koukal je to trochu vetsi problem se dostat po pulnoci do Zdib nez na koleje na jiznim meste. Jako 4 hodinovy intervaly sou docela krátká čekací doba... Je docela vidět že na vesnici se komunikace nedostala dál než na nadávání. Krom toho myslim ze kdyz nebydlis zrovna u magistrály tak tam takovy rusno taky neni.
    FREAZ
    FREAZ --- ---
    HONZIK: myslim ze jsi si to opravdu mohl odpustit, protoze bydlet nekde za prahou je mnohem lepsi, uz jen proto ze je tu mnohem vetsi klid. Navic ze Zdib na kobylisy to je 10 minut autobusem, coz je mene nez treb a z koleji na jinim meste na chodov. Takze si ty svoje blby keci strc nekam hluboko a neser se s nema ven.
    HROSE
    HROSE --- ---
    HONZIK: to je mi te lito, ze ti chybi predstavivost :)
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    HONZIK: ty pražská nulo! ty ubohej naivní kloučku z perlovky, co neví, proč se ta ulice tak jmenuje, ty obyčejná měštko!!
    vždyť ani nevíš, kolik má praha částí...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam