• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FREAZZdiby, Klecany, Odolená voda a všichni na severu u Prahy
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    TSOH: jaro a spolusouvisejici nastup prazdnin. ted se nejspis budu stehovat naproti do suhdola. jsou tam lepsi spoje na prahu a pritom je to zase jenom baracek se zahradkou u lesa.
    FREAZ
    FREAZ --- ---
    ja mam spis smutnou. zdibynet jde cim dal pomaleji. Jake mate vsichni pripojeni k netu ve Zdibech ?
    TSOH
    TSOH --- ---
    MOMENT: nejak na podzim... docela se tam tesim... akorat mam strach s tou dopravou.. -> posledni bus z Phy kolem pulnoci..
    ___
    a jak jde život ? nejake ftipne novinky ? nebo tak neco ?
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    TSOH: tak co, kdy se pristehujes?
    HONZIK
    HONZIK --- ---
    MOMENT: sám si šukovna :)
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    HONZIK: nebo šukovna. ja fakt nevim. ber to jako kus lesa s mytinou nekde nalevo od klecanek.
    HONZIK
    HONZIK --- ---
    MOMENT: já myslel že to je šulkovna
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    TSOH: no samozrejme ale my s honzikam a nasima zenama jsm e byli ve slukovne se soundproof))
    TSOH
    TSOH --- ---
    hey ! pionieri a pionierky ! ako o carodejniciach ? konalo se neco na tom place s maringotkou ?
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    HONZIK: ))
    HONZIK
    HONZIK --- ---
    no jako jo ono jich bylo zrejme vic, ale to pohrebiste byvalo tam kde dneska konci ulice na vinici. Ale ted sme tam byli s detektorem kovu a krome flasky od rumu a spreje sme nic nenasli.
    TSOH
    TSOH --- ---
    tak co noveho na severu ? jeste se zeptam ohledne toho hradiste - konaly se nejake vykopavky ? vypada to jen jako louka...
    TSOH
    TSOH --- ---
    jen sonduji info od ,starousedliku, ale dik za odpoved.. :) na zdi je napis kino...
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    TSOH: otazek jak od maleho ditete)), ale jestli vis o tom, ze v srdci bylo kino, mel jsi s Klecanama uz neco spolecneho, nemam pravdu?
    TSOH
    TSOH --- ---
    a no jo... srdicko >stare kino... co je s tim salem ?
    TSOH
    TSOH --- ---
    to sou skvele informace... s tou kultůrou... :) co do problemu mas na mysli vstup na cizi pozemek ? tam musi bejt hafo mist kde nic nikoho nerusi ne?- aspon si to teda myslim... pred casem sem jel na kole od Klecan nejak pres kopce a v jednom poli kousek od obce je opustenej hangar nebo co... to si primo rika o zkulturneni v okamziku nudnych destu.... :)
    ___
    to srdce je kde ? jinak el paso uz podle tech reklam pusobi ponekud apokalyptycky... ale samozrejme to take testnu...
    ___
    jeste se zeptam na dopravu - sem koukal ze nejak v jednu jede posledni bud smer Odolen Voda a stavi na te hlavni... to je asi posledni varianta co ?
    HONZIK
    HONZIK --- ---
    jako o figurkach taky nic nevim. I kdyz nejvice historkama bude opredenej pan Savka a jeho "gang" coz je skupina lidi co se motaj kolem bmw a radi jezdi rychle a hlavne nahlas. Savka je zrucny automechanik, který údajně pozná vadu na motoru podle toho jakej ma motor zvuk, vsechno co nemá objem víc než 3 litry a nebo jezdí na naftu je podle nej traktor a o svém voze tvrdí že neni problém 0-200 pod 10 vterin. http://www.bmwtuning.cz/?page=clanky

    Nej hospoda je urcite V Srdicku ale po budvaru boli hlava... je to tam trochu zaplivany ale na druhou stranu to k tomu tak nejak patri a lepsi a typictejsi pajzl si asi clovek nemuze predstavit. Hospoda pod El pasem je taky v pohode je tam mila obsluha ale je to daleko. Pak U vaclava na namesti bejvalo hezky sezeni venku na dvore pod tresni kde se v lete moc hezky pilo pivo ale vevnitr je to divny.
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    TSOH: takove figury se vyskytuji spise mezi omladinou v podobe drogove zavislych nebo co se tyce starsich; je tu jeden starec, co pracuje pro mesto jako uklizec a vlastne tady je jeden typek, ktery bydli v maringotce kousek od krizovatky do brnek (rika se mu pinda?)

    no ve skutecnosti bych spise spocital normalni lidi, nez kreatury, tech je tu preci jenom dost (a mladez je fakt vymleta a srocuje se kolem mistni diskoteky zvane el paso, kam zasadne nechodime))

    a nejlepsi hospa je srdce (kulecnik a klid) jinak Praha zejo))

    a ta louka je jasna, tam se neco deje porad... a dole u vltavy a vsude proste. snazim se tam natahnout nakej vetsi zvuk, ale je problem s legalitou. to vsechno je na delsi vypraveni. jsou tam mista, kde se da poradat freetekno ale... (dokonce tady jednou byli T2B; zvukar z crossu bydlel ve zdibech)
    TSOH
    TSOH --- ---
    HONZIK: sem koukal i jak tam stavi centralgroup ze frcej vykopavky... hele kdy uz je rec o tehle obci - zije zde nejake takova ta mistni ,zajimava figurka, jako treba nejakej maximalni celozivotni bohem, opilec nebo tak neco/nekdo ?
    ----
    co je tam z vaseho pohledu nejlepsi hospa ? mimochodem ta louka s maringotkou si fakt rika o nejake letni aktivity v podobe sudu, ohne a nejake te hudby... tak doufam ze se tam neco podobneho deje... :] to vite zivot na periferii v panelu neni zadnej med kor v detstvi... :]

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam