• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHRůžovovlasý slečny*
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    Velká záplava Audrey Kitching

ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    SASH: ufufuf sem objednana na stredu a zacinam mit docela nervy:))
    SASH
    SASH --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    ADE_ZEWL
    ADE_ZEWL --- ---
    jeden den jako růžovláska :)
    SASH
    SASH --- ---
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    HYSTERIA: tu extra platinu? o 5-7? ty jo.....mám nějaký poddajný vlasy co se barev týče jak na to tak koukám
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    CORIOLANUS: Jojo, taky jsem to mel zluty.. Asi budu muset prokonzultovat s kadernici..
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    ALADAR42: po 9 jsem byla zluta.. ale je fakt, ze nevim jak ostatni, ale ja musela odbarvovat cca 4x, nez jsm se dostala k opravdu svetlym vlasum.. a stejne to nestacilo..
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    CORIOLANUS: No ja sem blondak, ale peroxid prave taky nic - nejsem si jistej, ale myslim ze to byla prave 9
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    ALLOPSYCHOSIS:
    ALADAR42: ja jsem puvodne stredne-bruneta a xxl nezvlada.. i peroxid 9 zklamal, takze jedine peroxid 12..
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    BECKO: Jaj, toho klubu jsem si nevsim.. nemusel sem tady spamovat takovej OT :)

ALLOPSYCHOSIS: No, asi jsem slepej, ale snow white na jejich strankach nevidim, jenom white toner?
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    MIDORI: na paruku se mě ptalo 58 lidí za poslední růžovou,jsem zvyklá....než se to trošku sžije,zůstane to drobet umělé
    KATTENNE: děkuji
    BECKO: ta fialovo růžová je dost ostrá vim,ale i tak se mi líbí :)
    MANDALA: blondýna jsem většinu času....příště půjdu asi do modré :)
    JOHANCZII: ono se časem vymyje :)
    THE_ID: dík :)
    WENDULLKA: :) :) neplániji nic jiného :)
    ALADAR42: děkuji :)
    ALADAR42: buď Direction Snow white nebo XXL color o 5-7 odstínů :) teda aspoň u mě to funguje
    BECKO
    BECKO --- ---
    ALADAR42: tak šampon na neutralizaci žlutých odstínů a odbarvovat opakovaně, psala sem o něm včera a dnes se probíral i tady [ VSE o vlasech /barveni, strihani, dreads, rasta..../ ]
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    BECKO: No peroxid jsem zkousel a byla z toho jenom nazloutla blond..
    BECKO
    BECKO --- ---
    ALADAR42: vlasy ti vybělí jedině peroxid.. na něj si pak můžeš dát nějakou platinovou blond nebo stříbrnou
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    Asi hodne OT, omlouvam se, ale vypada to ze tady tomu budete rozumet nejvic.. :)
    Nevite kde sehant nejakou barvu, ktera by mi vlasy absolutne vybelila? Nemyslim jako peroxid a tak, proste komplet bila - ta na directions vypada spis jako "extremni blond"..
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    ALLOPSYCHOSIS: Moc pekne :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam