• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHRůžovovlasý slečny*
    SASH
    SASH --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    dekuji vam, slecny.
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    CAPSONKA: jak kde.. ale u te pani z odkazu 200,- za kelimek + 80,- postovny, ale jde se pro to, po domluve, stavit i u ni doma (kousek od andela)..
    jinak:
    - BECKO doporucuje nakupovat pres ebay, tam vyjde kelimek cca na 150,-
    - v hellu je prodavaji kolem 250,-
    - a v kadernickym obchode v dlouhy za necely 300,-
    a priste doporucuju zalistovat historii, neb se to tu resilo fakt docela intenzivne ;)

TECZKA: nejak se nemuzu rozhodnout, jestli mi to ruzovy oboci prijde fajn, nebo ne :)
    TECZKA
    TECZKA --- ---
    CAPSONKA
    CAPSONKA --- ---
    Jeee, ja taky diky. Ty barvy jsou upe super, ale ceny jsem tam nenasla, kolik stoji ???
    SASH
    SASH --- ---
    tak sem ten odkaz dala radši do záhlaví
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    mam strasne noobovsky dotaz, ale snad me za nej slovne neukamenujete: kde hergot kupujete ty barvy? ja zadnou tuzovou nikde nemuzu najit. uz jsem se ptala i kamaradky kadernice ale ta je taky dost mimo :)
    jinak CORIOLANUS fakt moc pekne!
    PETRUNA
    PETRUNA --- ---
    jo to je blby ja prave k tomu nemam nic...ale jinak sou luxus.... to bych musela koupit mini ale cernou....:( asi budu muset....aby se mi tam jen tak nevalely:-D
    SASH
    SASH --- ---
    já k tomu spíš nemam boty.)))
    FANTAIL
    FANTAIL --- ---
    PETRUNA: hm tak to nic, ja bych je chtela takove jemnouke aby se dali nosit k minisukni vid :) to jo ono kdyz si k tomu nevemes to spravne tricko tak je to asi divny:(
    PETRUNA
    PETRUNA --- ---
    FANTAIL: tyjo ja je mam doma,ale nejsou to puncochy ale tako leginy nebo jak se tomu nadava.....a hlavne je skoro nenosim(neni k cemu:(( )
    FANTAIL
    FANTAIL --- ---
    SASH: ty vole bych chtela ty punchochy co ma na nohach :))
    BECKO
    BECKO --- ---
    CORIOLANUS: povedlo se
    SASH: úžasná barva!

záhlaví tlesk tlesk
    SASH
    SASH --- ---
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    SASH: je to directions: carnation pink + pastel pink + white toner.. puvodni vlasy jsou stredne hnedy, takze peroxid 9 ( 2x odbarvovaci proces) + sampon pro neutralizaci zlutych odstinu..
    vim, ze je to zaber pro vlasy, ale s touhle delkou jsem si rikala, ze to prinejhorsim vezmu strojkem na pul centaku :)
    MIZUKI
    MIZUKI --- ---
    CORIOLANUS: dekujeme :)
    SASH
    SASH --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    CORIOLANUS: pěkný, co to je za barvu? directions? odstín? původní vlasy máš tmavý??
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    a pro muj "fanclub" (dekuju, jste zlati, uplne se cervenam) dnesni podzimni malostranske foto.. (pardon za rozmazani, je to ism)
    jsem nadsana z toho do jake barvy se to vymyva..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam