• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHRůžovovlasý slečny*

Berem vše co je na hlavě, je to růžový a vypadá to jako vlasy

Upřednostňujeme spíše kvalitu fotek než kvantitu!!

spřízněné kluby:
    [ Blondýnky ]
    [ Brunetky ]
    [ Cervenovlasé - Red Hair's ♥♥♥ fanclub ]
    [ Holohlavé slečny fetish, skin grrls ]
    [ Buchty s ofinkou! ]

internetový obchod, kde seženete růžovou i další zajímavý odstíny barev na vlasy:
    http://www.directions.cz

A kolik stojí?
    Jak kde.. ale u te pani z odkazu 200,- za kelimek + 80,- postovny, ale jde se pro to, po domluve, stavit i u ni doma (kousek od andela)..
    jinak:
    - BECKO doporucuje nakupovat pres ebay, tam vyjde kelimek cca na 150,-
    - v hellu je prodavaji kolem 250,-
    - a v kadernickym obchode v dlouhy za necely 300,-
    rozbalit záhlaví
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    LUSKA:
    ANCHE: objednavka bude zadana dneska, cekala sem na odpoved ohledne postovnyho, takze pokud mi do obeda pisnete, jakou byste chteli, tak to tam dam. barva vyjde i s postovnym +/-na 300Kc.
    ANCHE
    ANCHE --- ---
    ANCHE: Jeste mensi OT: Kdyby mel nekdo zajem o fialovou, mam ji nepouzitou doma a urcite nevyuziji, takze mohu poskytnout levneji ;)
    ANCHE
    ANCHE --- ---
    ANGLIS:
    MOOONA: Do spolecne objednavky bych sla urco taky! Jinak normos odbarvovac vazne staci, ja to dokonce 1. nabarvila pres directions a chytlo to paradne a i na ofine, kterou myji temer denne to vydrzelo zarivy snad 2 mesice, takze vazne pecka! ;)
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    MOOONA: super. diky za radu!
    ANGLIS
    ANGLIS --- ---
    MOOONA: stačí klasický odbarvovač ;) tak to je dobrý, neudělám hromadnější obejdnávku?? :) sem se je snažila najít a nic super! :)
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    MOOONA: a zajimalo by me, jestli je potreba ten jejich odbarvovac, nebo staci normalni peroxid,odbarvit a pak nabarvit timhle?dik
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    ANCHE: heled nasla jsem je normalne na ebay.cz po zadani special effects :) pac chci jednu z tech modrejch, tak me hodne zajimaj:)
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    ANCHE: aha:) tak skoda....zaukoluju nejakyho amika v praci. diky. mam zrovna na stole manic panic, tak ji poprve vyzkousim, pak budu urcite taky nadavat a uvidim co novyho kdo vyrobi.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MASOO
    MASOO --- ---
    MASOO
    MASOO --- ---
    MASOO
    MASOO --- ---
    ANCHE
    ANCHE --- ---
    TETA_JELENA:
    Special Effects (atomic pink) http://www.specialeffectsusa.com/ a jinak barvičky maji opravdu super! Jen jsem bohužel zatim nezjistila, kde jinde než v USA by se daly pořídit :)
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    ANGLIS: ta zluta je hrozna, ta fialova nic moc, ale tohle jsou spis uz jen zbytky, celkove se ta rada vubec nedela. je to stejny jako s http://www.vlasy-kosmetika.cz/SCHWARZKOPF-Igora-Color-Gloss-penovy-preliv-Platinovy-Ledovy-kvet-9-5-1-1736.html nejlepsi stribrny tuzidlo. nelepi, spis je to takovy preliv se sedivym nadechem. a taky uz ho nedelaji. nepouzivam nic jinyho.
    ANGLIS
    ANGLIS --- ---
    TETA_JELENA: Sem nikdy neviděla tyhle barvičky, vypadají dobře. Nechápu proč přestali dělat růžovou, podle mě musela mít určitě větší úspěch než třeba ta žlutá.
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    ANGLIS: byla super, s pritelem jsme ji pouzivali oba 2 roky. sice drazsi, ale zase velika tuba a vydrzela. ta ruzova uz neni nikde na internetu. jinak tohle jsou zbytky tech ostatnich barev

http://www.vlasy-kosmetika.cz/Barvy-a-barveni-vlasu/Gelove-barvy/
    ANGLIS
    ANGLIS --- ---
    TETA_JELENA: pokusim se ;)

Jinak takhle nevypadá tmavě, naopak moc hezká barvička! Sem nevěděla že byla náká podobná řada od schwarzkopf, škoda že už jí nedělají vypadá fakt dobře! ;)
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    ANGLIS: koukej ten nazev nekde splasit:)))

ta od schwarzkopfu byla takovahle a drzela a kdyz se smyla, tak za chvili uplne a nenechavala hnusy. ale na me byla moc tmava, prave ze carnition od directions je pro me idealni odstin, ale skoda toho vymyti. zkusim manic panic a uvidim. nejlepsi je asi zkusit vsechno:)

ANGLIS
    ANGLIS --- ---
    CORIOLANUS: název u sebe momentálně nemám, ale už jsem se pokoušela optat všude a poohlídnout všude na netu i na ebay a bohužel nic.
    Pro představu takhle hezký odstín růžovky mi vydržel zhruba měsíc po nechání barvy na hlavě cca 2-3 hodky. Hlavu si myji obden, barva snů ;) začalo to být jenom ošklivý jenom při odrůstání ;) vymyvala se jenom lehce, ale vždycky do hezkých odstínů Kelímek vyšel v přepočtu na 260Kč a díky tomu jak dlouho ta barva vydržela tak sem měla jeden kelímek zhruba na 3-5 měsíců.

Pro představu :
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    TETA_JELENA: me nejvic vyhovuji prave directions, byt na ne hodne lidi nadava z toho duvodu co ty.. imho zalezi na vlasech.. ale je fakt, ze flamingo se mi vymyva do hnusna, zatimco carnation do krasne cukrove vaty, takze prave sedim s igelitakem na hlave a pod nim mam carnation :) co se tyce tech manic panic, mozna se vymyvaly pomaleji, ale me se proste nelibi ty odstiny.. a hlavne si vlasy musim myt denne, takze se mi do tri tydnu vymeje proste vse.. mimochodem, manic panic barvama barvi i monca a saxna z hellu, tak se mozna zkus zeptat na info jich.. jinak me to naposledy temi mp monca nabarvila takto ;) :

ANGLIS: pamatujes si nazev? treba by sla sehnat pres ebay..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam