• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHRůžovovlasý slečny*
    MASOO
    MASOO --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    K8Z: na ty fotce mam ruzovou schwarzkopf action paint, ktera uz se nevyrabi a je nenavratne vyprodana ve vsech skladech v cechach:(((. je to z tyhle rady http://www.vlasy-kosmetika.cz/Barvy-a-barveni-vlasu/Gelove-barvy/SCHWARZKOPF/
    byla to nejlepsi ruzova, manic panic nebo directions proti ni vubec nevydrzely (aspon me), neda se to srovnavat. pouzivala jsem ji asi 3 roky.
    ATOMIC PINK A CUPCAKE PINK sme si objednaly na doporuceni tady z nyxu pres ebay a je to od http://www.specialeffectsusa.com/hair_dye.html
    ja se tesim, az si nekterou z nich napatlam a doufam, ze vydrzi aspon stejne tak, ajko ten zminovanej schwarzkopf.
    KKKAROLINKA
    KKKAROLINKA --- ---
    THE_ID: :D tak to potom jo ale s dreadama a obyč vlasama to bude asi jiný bych řekla. do dreadů se to vsákne ale vlasy by to slepilo max a pak by se to třeba odrolilo si myslim :)
    DRIXIS
    DRIXIS --- ---
    K8Z
    K8Z --- ---
    TETA_JELENA: od ceho je ta atomic pink? a nemáš nějakoufotku,kde je videt,jak chyta ta ruzova igora? mela jsem kdysi od nich cervenou a bla upr,i drzela.ted mam red passion od maic panic (fakt pekna ruzova) a de dost rychledolu..
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    takze ATOMIC PINK je asi takovahle, sem zvedava na cupcake pink:

TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    tak dready je ale trochu jina pohadka nez normalni vlasy. ze bych si treba 3 mesice nemysla vlasy?:)

tak co holky, uz ma nektera na hlave tu ameriku?:-D pritel odjel na dovcu a ja mu jeste stihla obarvit ciro. nebyl cas, takze jen hodinku a ATOMIC PINK je uplne stejne pekna jako ten ruzovej schwarzkopf.
    KKKAROLINKA
    KKKAROLINKA --- ---
    THE_ID: a nenechávalo to barvu třeba na oblečení nebo na polštáři když si jí nevymyla?
    ANCHE
    ANCHE --- ---
    THE_ID: Konecky bych dala, ale u hlavy bych se teto metody asi bala...nevim...
    ANCHE
    ANCHE --- ---
    2- 3 hodky jsou vazne ideal, vydrži to nepředstavitelně dele...

film to jisti, nebo trebas procházka, houbaření... :P

TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    ANGLIS: neumim si predstavit, ze bych mela barvu na hlave tak dlouho. :) pritel pred mesicem s ruzovou na hlave usnul, postel dopadla moc pekne, nastesti ta ruzova sla umejt:)
    ANGLIS
    ANGLIS --- ---
    TETA_JELENA: Proč?? Dělám to tak už x let a barvička mi pak drží mnohem líp a vlasy mi po tom fakt nevypadávaj ;)
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    ANGLIS: tak to zkouset opravdu nebudu:)
    ANGLIS
    ANGLIS --- ---
    z předešlých zkušeností- na suchý a čím dýl tím líp, nechávala jsem to klido dvě tři hoďky ;)
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    TAK HOLKY, ruzovy barvicky z Floridy prave dorazily. jsem zvedava, ktera z vas napise prvni recenzi a ukaze prvni foto. CUPCAKE PINK je mnohem svetlejsi nez ATOMIC PINK.
    ja osobne jdu do bila az v puli cervna, do ty doby se na ne budu jen tesit.

jinak urcite ocenim recenze, jak dlouho nechat na vlasech, zda na mokry ci suchy atd.
    MASOO
    MASOO --- ---
    MASOO
    MASOO --- ---
    MASOO
    MASOO --- ---
    alef MMM
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam