• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHRůžovovlasý slečny*
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    ANGLIS: neumim si predstavit, ze bych mela barvu na hlave tak dlouho. :) pritel pred mesicem s ruzovou na hlave usnul, postel dopadla moc pekne, nastesti ta ruzova sla umejt:)
    ANGLIS
    ANGLIS --- ---
    TETA_JELENA: Proč?? Dělám to tak už x let a barvička mi pak drží mnohem líp a vlasy mi po tom fakt nevypadávaj ;)
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    ANGLIS: tak to zkouset opravdu nebudu:)
    ANGLIS
    ANGLIS --- ---
    z předešlých zkušeností- na suchý a čím dýl tím líp, nechávala jsem to klido dvě tři hoďky ;)
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    TAK HOLKY, ruzovy barvicky z Floridy prave dorazily. jsem zvedava, ktera z vas napise prvni recenzi a ukaze prvni foto. CUPCAKE PINK je mnohem svetlejsi nez ATOMIC PINK.
    ja osobne jdu do bila az v puli cervna, do ty doby se na ne budu jen tesit.

jinak urcite ocenim recenze, jak dlouho nechat na vlasech, zda na mokry ci suchy atd.
    MASOO
    MASOO --- ---
    MASOO
    MASOO --- ---
    MASOO
    MASOO --- ---
    alef MMM
    SASH
    SASH --- ---
    MASOO
    MASOO --- ---
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    LUSKA:
    ANCHE: objednavka bude zadana dneska, cekala sem na odpoved ohledne postovnyho, takze pokud mi do obeda pisnete, jakou byste chteli, tak to tam dam. barva vyjde i s postovnym +/-na 300Kc.
    LUSKA
    LUSKA --- ---
    ANGLIS: taky bych se pridala k objednavce
    ANCHE
    ANCHE --- ---
    ANCHE: Jeste mensi OT: Kdyby mel nekdo zajem o fialovou, mam ji nepouzitou doma a urcite nevyuziji, takze mohu poskytnout levneji ;)
    ANCHE
    ANCHE --- ---
    ANGLIS:
    MOOONA: Do spolecne objednavky bych sla urco taky! Jinak normos odbarvovac vazne staci, ja to dokonce 1. nabarvila pres directions a chytlo to paradne a i na ofine, kterou myji temer denne to vydrzelo zarivy snad 2 mesice, takze vazne pecka! ;)
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    MOOONA: super. diky za radu!
    ANGLIS
    ANGLIS --- ---
    MOOONA: stačí klasický odbarvovač ;) tak to je dobrý, neudělám hromadnější obejdnávku?? :) sem se je snažila najít a nic super! :)
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    MOOONA: a zajimalo by me, jestli je potreba ten jejich odbarvovac, nebo staci normalni peroxid,odbarvit a pak nabarvit timhle?dik
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    ANCHE: heled nasla jsem je normalne na ebay.cz po zadani special effects :) pac chci jednu z tech modrejch, tak me hodne zajimaj:)
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    ANCHE: aha:) tak skoda....zaukoluju nejakyho amika v praci. diky. mam zrovna na stole manic panic, tak ji poprve vyzkousim, pak budu urcite taky nadavat a uvidim co novyho kdo vyrobi.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam