• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHRůžovovlasý slečny*
    KENZO
    KENZO --- ---
    sorry za spam
    Studio Wella potřebuje modelky na barvu a střih podle vašich přání v následujících dnech.
    Kdo by měl zájem o větší info popřípadě termín ať co nejdříve volá na
    222 327256
    děkuji
    .
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    NIKINA
    NIKINA --- ---
    STRATEKK: svoji přírodní barvu mám tmavě hnědou téměř černou a taky jsem si nikdy netroufla na víc, než odbarvit ofinu. nedávno jsme se do toho ale s kamarádkou vrhli (chtěla jsem na čevreno) a odbarvila mi to na třikrát 6% peroxidem a mám zářivě červenou :)
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    NEKE: Super, díky za radu. Nechám si to projít hlavou. Už teď se tak trochu potýkám s tím, že mi dost padají vlasy, tak proto ten strach, jak by to dopadlo po takovém zásahu :-) Já bych to právě zesvětlila jen kvůli barvičkám, co bych chtěla vyzkoušet, ale je pravda, že je s tím dost práce. Už když jsem měla jen ofinu, tak růžová se vymývala, fialová taky. Nejlíp držela asi tyrkysová, ale zabarvený od toho bylo všechno, to je fakt. Hlavně nevím, jak bych vypadala ve světlých vlasech, celý život mám tmavý (černý) vlasy, max. s obarvenou ofinou, tak nevím. Ale to je asi jen o zvyku. Bude to dlouhé zvažování :-)
    NEKE
    NEKE --- ---
    STRATEKK: Ahoj, já si barvila vlasy asi 4 roky na tm. hnědou nebo černou a pak jsem se rozhodla, že ze sebe udělám blondýnu. Ke kadeřnicím nechodím tak 9 let. Nakoupila jsem si domů spoustu 12% peroxidu a začala sem..za 3 měsíce jsem přes rezavou nažloutlou a kdoví jakou došla konečně ke své vysněné bílé blond. K peroxidu jsem musela nakoupit strašně moc vlasové kosmetiky, rozčesávače, masky, různé masky ala babské rady, olejičky, stříbrné šampony na odstranění žlutého nádechu a kdoví co všechno..protože 16x odbarvení po celé délce vlasů 12% peroxidem za 3 měsíce jim dalo dost zabrat..ale kupodivu mi vlasy zůstaly- a nikdo tomu nechce věřit :) Sice bez žehličky se už ani nehnu, vlasy mám dost suché, ale s pravidelným zastřiháváním konečku a používáním kosmetiky jsem si schopná udělat takový háro, že si všichni myslí jak nemám zdravý vlasy. Ale měli by to vidět když si hlavu pouze umyju a nechám uschnout..střapáč hadra. Jak sem měla těžký rovný vlasy, tak se mi začaly vlnit a jsou strašně lehounký..ale zase krásně drží tvar..Takže když to tak vemu kolem a kolem tak bych se ke svým zdravým těžkým splihlým a nepoddajným vlasům vrátit nechtěla. Teď jsem 4 měsíce nabarvená na růžovo, ale hodlám se zase vrátit k blond :) Takže jestli máš nervy z oceli a nabouchanou peněženku na všechny ty vlasove serepetičky tak do toho :) Ale barvy samy o sobě tě asi přestanou bavit, je s tím strašná práce, rychle se výmývaj, blednou, zabarví ti celou koupelnu, polštáře, oblečení, hřebeny, čepky..prostě všechno :D když jsem měla třeba jen fialovou na ofině, nebyla to taková hrůza jako když mám růžovou celou hlavu.
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    ALLOPSYCHOSIS: Taky se mi to líbí. Těžko říct, jestli by to po prvním umytí splynulo s růžovou... Každopádně je to super.
    Chci se zeptat, jakou máte zkušenost s odbarvováním tmavých vlasů? Moc mě láká mít obarvenou celou hlavu. Měla jsem zesvětlenou ofinu a různé barvy, ale do celé hlavy se mi nikdy nějak nechtělo. Mám strach, abych nepřišla o vlasy:-)
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    STRATEKK:
    STRATEKK: čím dál více se mi líbí ten žlutý pruh v tom, ale obávám se, že po prvním umytí se obarví do růžova (nikdy nepodceňovat flamingo pink- vzkazují ručníky, zelená a modrá barva)
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam