• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _BENNYVše špatné o mužích
    DIVA
    DIVA --- ---
    MOTYLEK: aha :) no já moc nečtu mezi řádky, takže pokud se ptáš, jestli je benny kot, kde bere čas na zábavu a zabýváš se tím jak je nebo není pracovně vytížený, chápu to jako zájem o informace o něm. můžeš mi pls vysvětlit o co ve skutečnosti jde? vždycky jsem chtěla chápat děvčata jako ty, motýlku..
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    MOTYLEK: o ktere vis prd. a dal? :)
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    _BENNY: mínila jsem tím práci v reálu.
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    DIVA: Já se nepídím po Bennyho osobních informacích. Ať si je klidně sežere.
    DIVA
    DIVA --- ---
    NAVARA: přiznávám že bych si snad i poradila :) ale nejsem to já kdo se tu v údivu pídí po osobních informacích o id benny. a ve styku s ids typu motýlek se dna typu benny k reprodukci fakt nepoužívá, buďme soudní ;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DIVA: nerikej, ze si neporadis ;)

KAI: vidis, co jste s nim provedly?
    KAI
    KAI --- ---
    _BENNY: a co teprve az zjisti, ze tech klubu spravujes asi 5! ;]
    DIVA
    DIVA --- ---
    NAVARA: na obličeji je i kvalitní dna k neužitku ;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DIVA: jak skoupy, porad je to jenom chlap ;)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    MOTYLEK: takze nejdriv jsi prekvapena z toho kdo cemu sefuje a ted se dostavame k tomu, ze udajne nemam co na praci. co bude dal? vyskrabes mi voci? :D
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    _BENNY: Spíš nemáš v reálu nic na práci.
    DIVA
    DIVA --- ---
    předběhla sem tě s vše rozuzlujícím vysvětlením :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    MOTYLEK: jsem holt dusevne aktivni ;)
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    _BENNY: A kde bereš tolik času na správu min. dvou (ne-li víc) klubů a ještě zapojování se -jak tak sleduju- do všech možných diskuzí o mužích a ženách?
    DIVA
    DIVA --- ---
    benny není kot, benny je vědec. jeho výzkum se pohybuje převážně na pomezí sociologie, psychologie a antropologie a ač je v humanitních oborech amatérem s lehkými sklony k technokracii, disponuje letitou praxí nenápadného pozorovatele s nevšedním nadáním člověka jehož inteligence hraničí s genialitou v mnoha směrech :) a to myslím vážně. bohužel na své dna je skoupý ;)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    MOTYLEK: ve skutecnosti je to tak, ze mi byl KOT sveren nekym jinym, protoze na nej jiz nemel cas. a ja to prijal. naopak tento klub jsem sam zalozil.
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    _BENNY: To je sice možné, ale Papuánců na Nyxu najdeš pramálo, kdežto odložených troubů, kteří vědí, jaké to je být odloženým troubou, je na Nyxu docela dost. A jeden z nich by byl logicky více na místě jakožto správce KOTu než mladý kluk bez vlastních zkušeností.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    MOTYLEK: myslim ze je zde dokonce i nejaky klub o papuancich, pricemz jeho spravce papuanec neni ;)
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    Tak mě překvapuje, že KOTu šéfuje Benny. Je to taky odložený trouba?
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    DIVA: lol :-)))))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam