• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _BENNYVše špatné o mužích
    Tento klub je zameren na seriozni analyzu vsech chlapskych vlastnosti, na ktere se da nahlizet jako na negativni. O co v tomto klubu skutecne nejde jsou osobni urazky a diskuze smerovana na konkretni osoby, nikoliv na stanovene tema. Zde nam nejde o zanadavani si, zde se snazime dobrat se jadra pudla. Nezajima nas jenom JACI chlapi jsou, ale PROC jsou takovi jaci jsou.

Preji prijemnou sebereflexivni zabavu :-)
    rozbalit záhlaví
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    SINEAD: presne tak, mohou za to zeny :-)
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Ad otazka na nastence, proc takovi jsou?
    Delaji to z nich povetsinou jejich posahany matky. Kdyby jim v patnacti hodily jejich bordel a podelany trenky na hlavu, at si to uklidej a vyperou sami a vypadly na vikend zanechajice prazdnou lednici, bylo by na svete lip.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    SU_ERTE: proc to bez nich nejde? :)
    SU_ERTE
    SU_ERTE --- ---
    Muži... Kolikrát si říkám, že už na ně nemám nervy... Nikdy nevyrostou, chovají se jako děti, jsou ješitní, tvrdohlaví, sobečtí... Ale bez nich to holt nejde...
    TICHO
    TICHO --- ---
    _BENNY: jsem zde správně ve "vše špatné o mužích"?)) jistěže muži.. ale dnes to vidím růžověji.. chodím se sem odreagovat.)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TICHO: zeny nebo muzi? ;)
    TICHO
    TICHO --- ---
    jako šutr na noze)
    záááááááávaží
    SPUNT
    SPUNT --- ---
    :))
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    MASAKRATORIST
    MASAKRATORIST --- ---
    _BENNY: by me zajimalo kde vera prisla na to ze chlapy nemaj celulitidu
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    No jo. Mužský.

Ti nestárnou.
    Šediny je zdobí, brýle jim svědčí, vrásky jsou sexy.
    Žádné křečové žíly.
    Žádná celulitida.
    Žádné klimakterium.

A pak z ničeho nic zdechnou.
    (Věra Chytilová)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    GAF: stalkere ;)
    GAF
    GAF --- ---
    _BENNY: samozřejmě že ano! (...někdy... :)

Každopádně, nejradši bych, aby se sem vyjádřila ta dotyčná (třeba sem zavítá) a nemusela si už dál myslet, že na světě bylo dneska zase o něco hůř.
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    GAF: dobře ty.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    GAF: nejsi ty tak trosku magor?
    GAF
    GAF --- ---
    Občas se bojim mluvit pravdu, občas jí ani nevim a bojim se, že ty hrozný věci, co mi v hlavě kolujou vyjdou najevo jako pravda (nevděčně a nepravdivě). A mam trochu pifku na lidi, kteří se vehementně oháněj právem na "soukromí", protože si myslim "podle sebe soudim tebe", že něco skrýváj. Něco, co kdyby vyšlo najevo, tak bude jasný, že to nejsou ti "hezcí, milí nebo pevní lidé" ale že maj uvnitř něco zkaženýho, něco co ubližuje jim a skrytě i ostatnim.

Tj ti, co se pak tak hrozně ozvou, že jim někdo krade jejich nedotknutelnost pomluvou nebo názorem nebo zájmem o to co jsou doopravdy zač, jsou podle mě falešní a bojej se právem (!!!?), že na ně někdo něco někde vyhrabe, když se o ně začne zajímat.

Celý mi to došlo po rozhovoru na NYXu s jednou ID, která by si asi nepřála být jmenovaná. (Muhehehehe, takže něco skrývá, žejo? :D ) Ne dobře, už mlčim.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Takže kde je to jádro? Rozeberte mě, můžu klidně i dál sem nemluvit. Ale rád bych se toho zúčastnil a nebo to aspoň četl.
    DIVA
    DIVA --- ---
    imo dobrý článek :) šlo o sledovanost, ne? ;)
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    EVIE: super :-)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    EVIE: :-))
    EVIE
    EVIE --- ---
    teď jsem zaslechla tohle ..... Muži jsou jako projímadlo - můžeme se z nich posrat:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam