LODBROG: xi xi xi nesoptím, já se za své drbání nestydím, ba naopak jsem šťastná, že jsem informovaná ;o) jenom jsem slečnu upozornila, že odsuzuje něco, co sama dělá... jak říká staré moudro - nejdřív si zameť před vlastním prahem...
a abych nebyla úplně OT, tak bych ze svého pohledu završila tématiku mužského a ženského drbání tím, že - drbeme všichni (bez rozdílu pohlaví či orientace) o tématech, která nás zajímají, která se nás dotýkají... a ženy prostě více zajímají sociální témata, interakce, potřebují porovnat své zážitky se zážitky druhých, kdežto muži jsou spíše interesovaní do témat nesociálních a pokud už je něco mezilidského zajímá, musí se jich to přímo dotýkat - příklad: v práci mě irituje kolegyně Máňa, protože leze šéfovi do zadku, donáší mu, je méně produktivní než já, ale bere větší plat - řádně ji podrbu s kamarádkou, pro kterou je Máňa naprosto cizí, dozvím se, co si o situaci kamarádka myslí, jak by jednala na mém místě, zda má obdobnou zkušenost... stejnou situaci popíšu svému muži doma, který mi buď rovnou řekne, že ho to nezajímá, jelikož Máňu nezná a neorientuje se ve vztazích na mém pracovišti, nebo mě v lepším případě vyslechne, ale na druhý den si už stejně nebude pamatovat, co jsem mu vyprávěla... pokud by však kolegyně Máňa působila na jeho pracovišti a nikoliv na mém, již by se ho toto téma přímo dotýkalo a Máňa by se na pivu s jeho kolegy stala jistě aspoň hodinovým lightmotivem rozhovoru a terčem vtípků...