• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _BENNYVše špatné o mužích
    FANAE
    FANAE --- ---
    _BENNY: Jak si to prozrazeni nechal hezky na dobu, kdy mu neohrozuje politickou karieru:)) Ale tak na dite penize platil, o svoje se staral, nevidim, kde je problem:)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    Schwarzenegger má nemanželské dítě se služkou, proto se rozvádí - iDNES.cz
    http://revue.idnes.cz/schwarzenegger-ma-nemanzelske-dite-se-sluzkou-proto-se-rozvadi-pwm-/lidicky.aspx?c=A110517_124855_lidicky_zar

je to ale chlapaak
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    :DDD
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    LODBROG: v hodně věcech to sedí, jen v jednom nemá pravdu, já když mě něco trápí, tak chci, aby mě muž vyslechl a aby mi řekl svůj názor na věc, protože když jen přikyvuje nebo poslouchá, tak podle mě nevnímá a je mu to jedno... jestli můj muž poslouchal tyhle rady, tak jsem pěkně v prdeli (a je dost možné, že poslouchal)
    _BENNY
    _BENNY --- ---

;-)
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Docela chytré
    Mark Gungor – Příběh dvou mozků - VideaČesky.cz z kategorie Legendární videa
    http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/mark-gungor-pribeh-dvou-mozku
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    WANAH
    WANAH --- ---
    DIVA: O tom že jsme drbáni víme a neděláme si iluze že ten člověk co sem se s nim zlinkoval na baru nebo s nim skvěle pokecal cestou na konferenci o mě bude mluvit jen hezky. On musí počítat s tím samým.. :).
    Navíc pomlouvání za zády nevychází ze strachu z konfrontace, ale spíš prokazuje službu drbanému aby se mohl připravit, protože nic jako přísně tajný drb který smějí znát jen vyvolení nepraktikujeme, cílem je aby se informace k dotyčnému dostala . (jenom maličko přitažené za vlasy :))
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    DIVA: škodolibá radost z šíření polopravd, elitářství drbacích koužků a stagnace "emocí" dle "úrovně drbu"
    DIVA
    DIVA --- ---
    IXTREMIST: a uměl bys stručně schematicky vypíchnout ty směrodatné rozdíly? .)
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    DIVA: njn, ale trošku jinym zpusobem :) imho
    DIVA
    DIVA --- ---
    a já sem třeba včera strávila půl dne na dílně mezi samýma chlapama a to jak ti si drhli zadky navzájem, to sem nestíhala mrkat .) imho chlapi drbou ligu ;)
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    Toš taky chodim na obor sam jako jedinej chlap mezi 25ti ženskyma, a to jak dokažou prodrbat člověka je fakt hooodně hustý. Blbý je, že když se tomu směju, tak si začnou vymýšlet nesmysly o mě, a šířit je rychlostí tamtamu řízenýho PC IBM....
    PIPENA
    PIPENA --- ---
    LODBROG: xi xi xi nesoptím, já se za své drbání nestydím, ba naopak jsem šťastná, že jsem informovaná ;o) jenom jsem slečnu upozornila, že odsuzuje něco, co sama dělá... jak říká staré moudro - nejdřív si zameť před vlastním prahem...

a abych nebyla úplně OT, tak bych ze svého pohledu završila tématiku mužského a ženského drbání tím, že - drbeme všichni (bez rozdílu pohlaví či orientace) o tématech, která nás zajímají, která se nás dotýkají... a ženy prostě více zajímají sociální témata, interakce, potřebují porovnat své zážitky se zážitky druhých, kdežto muži jsou spíše interesovaní do témat nesociálních a pokud už je něco mezilidského zajímá, musí se jich to přímo dotýkat - příklad: v práci mě irituje kolegyně Máňa, protože leze šéfovi do zadku, donáší mu, je méně produktivní než já, ale bere větší plat - řádně ji podrbu s kamarádkou, pro kterou je Máňa naprosto cizí, dozvím se, co si o situaci kamarádka myslí, jak by jednala na mém místě, zda má obdobnou zkušenost... stejnou situaci popíšu svému muži doma, který mi buď rovnou řekne, že ho to nezajímá, jelikož Máňu nezná a neorientuje se ve vztazích na mém pracovišti, nebo mě v lepším případě vyslechne, ale na druhý den si už stejně nebude pamatovat, co jsem mu vyprávěla... pokud by však kolegyně Máňa působila na jeho pracovišti a nikoliv na mém, již by se ho toto téma přímo dotýkalo a Máňa by se na pivu s jeho kolegy stala jistě aspoň hodinovým lightmotivem rozhovoru a terčem vtípků...
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    ANICASE: Vpohodě :)
    Hele, nediv se místních ženám, že soptěj, když jim vysvětlíš, jaké jsou hnusné a odsouseníhodné drbny :)))
    A jak je to hezké a čisté mezi muži ;DDD
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Já tayk nepomlouvám - já (se) jen informuji :))))
    DIVA
    DIVA --- ---
    takže je pomlouváš, ale jsi v tom nevinně, ptž ony si s tím začly ;)
    PIPENA
    PIPENA --- ---
    ANICASE: ano, rozdíl mezi Tvým drbem a jejich drby je samozřejmě nebetyčný, Ty to přece myslíš dobře! počkej, to už tady bylo... myslím to upřímně... kdo to jenom...

a dovol mi Tě citovat - "ono je fakt, ze neni drbani jako drbani. problem je vzdycky v tom, jestli ten dotycny ma za cil toho cloveka poskodit nebo se chce jen podelit o neco cemu nerozumi a rad by porozumnel." Ty se těm slečnám snažíš porozumět? Nebo je jen haníš? Zkus se nad tím zamyslet...
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    "... do manželské poradny nepůjde..." :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam