• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VANSpeed-dating srazy v Praze - lidi, terminy a mista, proste organizacni klub
    RADO1
    RADO1 --- ---
    NAVARA: Aha, chyba. Som myslel, ze prihlasovanie sa je verejne...
    Ale aj tak na nyx stretku je riziko, ze podla fotiek spoznas, kto to je a podla diskusnych prispevkov si ho hned zaradis do kategorie... [nie vzdy, ale stat sa moze]
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RADO1: a cim se to lisi od realneho sveta? :)
    BRENMCGUIRE
    BRENMCGUIRE --- ---
    RADO1: dobrý a přesný postřeh. :)
    RADO1
    RADO1 --- ---
    No, vidim to, ze to dopadne tak, ze sa na stretnuti zide X muzov, ktori vsetci budu chciet osukat jednu zo zien a zvysnych Y-1 zien zostane na ocot...
    Ked sledujem ine diskusie, tak nyxacky, co maju pre mna pritazlivy exterier a interier [=v hlave], su uz zadane :-)
    A kategoriu "sex only" zasa vyzeru hezouni :-))
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CATZILLA: to's mela rict rovnou, ze zakladas na svoje budouci auditka o zoufalych singlerech a zoufalych zadanych ;)

imho. to nebude delat poradek.
    CATZILLA
    CATZILLA --- ---
    NAVARA: Ja bych to neoddelovala...pac kazdy nemusi mit dopredu presne jasno, co vlastne chce (eventuelne se to imho muze menit i v prubehu vecera...nekdo nam behem neho muze taky dokonce zfrigidnet:D...imho bych to vyresila ruznobarevnejma plackama (at kazdy vi, do ciho zenatyho pytliku pripadne leze,-))...a jsem za to, aby Bren dostal svoji vlastni barvu!:D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BRENMCGUIRE: napsal jsem ti to davno ;) pak ti to lezlo na mozek cimdaltimvic a sel's do ignore v klubech... a asi sem nedavno ztracel kontext flamovani, ze jsem te vyndal :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CATZILLA: ne vlastni sraz po tebe (to by byl spise konkurz), ale oddelit vazne a nevazne - bez ohledu na to, jestli tam dorazis nebo ne, jsou to skupiny s opacnymi cily

BRENMCGUIRE: co mas prodlouzene kramy, seres misty i mne ;)
    CATZILLA
    CATZILLA --- ---
    NAVARA: Ok, sorry, nesedim cely vecery nad svyma statistikama klubu,-) Jen si pamatuju, zes tam kdysi placal kraviny docela casto, proto jsem si te asi tak vryla do pameti:D Btw nicmene mam pocit, ze se stale ponekud nechapeme...ja uz prece od zacatku tvrdim, ze na tuhle akci dorazim...to tys mi zacal iracionalne vnucovat vlastni sraz,-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CATZILLA: (zkontroluj si statistiky v tom svem :)

a v cem ti v tomhle brani speedsraz zenacu? kdyz budes chtit nezavazne sexovani s nyxakama, tak tam dorazis, kdyz ne tak ne :)

ale proc michat "vazne" s "nezavaznymi"? vzdyt tam budes mit dve skupiny s ruznymi cily...
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    CATZILLA:
    LOBOTECH: ten vstupni napoj zni pomerne zajimave. me funguje alkohol jako mazivo na panty celisti :)
    CATZILLA
    CATZILLA --- ---
    NAVARA: Bavim se o svem auditku...tohle ma strejda Alef (jsi evidentne stastnym majitelem minusove percepce,-)) Nicmene nadsazka...rada si nechavam prostor pro pripadne klickovani a treba to "nesukam s nyxakama" jednou prehodnotim:D (btw az budu chtit vlastni sraz, srazim se minimalne s tramvaji, at z toho aspon neco poradnyho mam,-))
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CATZILLA: codze, dyt tohle existuje sotva par minut :O

1% vsech panskych idcek bude porad prace na par let ;)
    CATZILLA
    CATZILLA --- ---
    NAVARA: Na to jak dlouho se mi stouras v auditku, bys mel uz davno zachytit, ze na nyxaky obvykle v 99 procentech seru:D Ale tohle mi prijde jako docela solidni potrhlost,-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CATZILLA: spise nejaky vlastni sraz ne?
    BRENMCGUIRE
    BRENMCGUIRE --- ---
    CATZILLA: jo to beru taky to je gut.

LOBOTECH: sorry já prostě moc nevěře nefandím no, ale polepším se možná. :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    CATZILLA: Prvni holka s rozumnym napadem co sem tu videl :P :D

No nic ja padim :D
    CATZILLA
    CATZILLA --- ---
    No miminalne zenatym/vdanym bych dala cervenou placku na klopu, cimz by se automaticky zaradili do kategorie "nezavazny sex":D
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    BRENMCGUIRE: Tak to tu budes sam :D Ja se kuli tobe rozvadet nehodlam :D Esly Ti dela problem, ze nekdo nekoho ma, pak mas tezkej zivot :P
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    alef: a to, ze cil seznamovani je tak vagni "jeste se chtit nekdy videt", to je zamerny?

pripada mi, ze by to fungovalo lip, kdyz by bylo par kategorii, dejme tomu aspon rozliseni 'nezavazny sex', 'hledam vztah', 'fakt nevim uvidi se' a lidi by pri projevovani zajmu o sraz dali vedet, oc jim jde. ale mozna je to kravina, nemam se seznamkama zadny zkusenosti

--

a pak mne napadlo ze diskriminujete homosexualni mensinu, kdyz se predpokladaji pouze heterogenni dvojice ;-) ale to asi fakt prilis predjimam moznosti

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam