• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VANSpeed-dating srazy v Praze - lidi, terminy a mista, proste organizacni klub
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    KETHAMINA: A proc bych chodil domu? :) Dostanu kontakt, tak reknu, kdo tu este chvilku posedi a muzeme sedet dal ne? :) Ty co budou chtit jit domu, at si jdou :) Tech 35 minut, beru jako vyber zrna od plev :) (nikdo nerika, ze zrna neodejdou domu a plevy nezustanou :) )
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    LOBOTECH: koukám, že bys potřeboval manuál jako důchodci ke zdravotnictví ... nejedná seo sraz, kde by si lidi sedli a kalili ... je to cca 35 min, kdy se vystřídaj muži u žen a dostanou na sebe kontakt páry, co si řekli ano ... pak jdeš odmů :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Sem to asi blbe pochopil :D Tenhle srazik ma bejt jen o sukani, nebo o tom, ze se tam par lidi seznami, kdo chtej si spolu muzou delat co chtej a zbytek si pak sedne a bude kecat? :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    RADO1: mno, že tě to na nyxu ještě překvapuje? :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    BRENMCGUIRE: Aby jsme se spatne nepochopili, ja nevere taky nefandim. Jen na ni mam jiny nazor.

HONZAF: Dystak budu hrat holku (serednou, to ani nebudu muset hrat), sednu si naproti tobe a zkusime za tech 6 minut vypit co se da abychom se poznali :)
    RADO1
    RADO1 --- ---
    NAVARA: Aha, chyba. Som myslel, ze prihlasovanie sa je verejne...
    Ale aj tak na nyx stretku je riziko, ze podla fotiek spoznas, kto to je a podla diskusnych prispevkov si ho hned zaradis do kategorie... [nie vzdy, ale stat sa moze]
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RADO1: a cim se to lisi od realneho sveta? :)
    BRENMCGUIRE
    BRENMCGUIRE --- ---
    RADO1: dobrý a přesný postřeh. :)
    RADO1
    RADO1 --- ---
    No, vidim to, ze to dopadne tak, ze sa na stretnuti zide X muzov, ktori vsetci budu chciet osukat jednu zo zien a zvysnych Y-1 zien zostane na ocot...
    Ked sledujem ine diskusie, tak nyxacky, co maju pre mna pritazlivy exterier a interier [=v hlave], su uz zadane :-)
    A kategoriu "sex only" zasa vyzeru hezouni :-))
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CATZILLA: to's mela rict rovnou, ze zakladas na svoje budouci auditka o zoufalych singlerech a zoufalych zadanych ;)

imho. to nebude delat poradek.
    CATZILLA
    CATZILLA --- ---
    NAVARA: Ja bych to neoddelovala...pac kazdy nemusi mit dopredu presne jasno, co vlastne chce (eventuelne se to imho muze menit i v prubehu vecera...nekdo nam behem neho muze taky dokonce zfrigidnet:D...imho bych to vyresila ruznobarevnejma plackama (at kazdy vi, do ciho zenatyho pytliku pripadne leze,-))...a jsem za to, aby Bren dostal svoji vlastni barvu!:D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BRENMCGUIRE: napsal jsem ti to davno ;) pak ti to lezlo na mozek cimdaltimvic a sel's do ignore v klubech... a asi sem nedavno ztracel kontext flamovani, ze jsem te vyndal :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CATZILLA: ne vlastni sraz po tebe (to by byl spise konkurz), ale oddelit vazne a nevazne - bez ohledu na to, jestli tam dorazis nebo ne, jsou to skupiny s opacnymi cily

BRENMCGUIRE: co mas prodlouzene kramy, seres misty i mne ;)
    CATZILLA
    CATZILLA --- ---
    NAVARA: Ok, sorry, nesedim cely vecery nad svyma statistikama klubu,-) Jen si pamatuju, zes tam kdysi placal kraviny docela casto, proto jsem si te asi tak vryla do pameti:D Btw nicmene mam pocit, ze se stale ponekud nechapeme...ja uz prece od zacatku tvrdim, ze na tuhle akci dorazim...to tys mi zacal iracionalne vnucovat vlastni sraz,-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CATZILLA: (zkontroluj si statistiky v tom svem :)

a v cem ti v tomhle brani speedsraz zenacu? kdyz budes chtit nezavazne sexovani s nyxakama, tak tam dorazis, kdyz ne tak ne :)

ale proc michat "vazne" s "nezavaznymi"? vzdyt tam budes mit dve skupiny s ruznymi cily...
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    CATZILLA:
    LOBOTECH: ten vstupni napoj zni pomerne zajimave. me funguje alkohol jako mazivo na panty celisti :)
    CATZILLA
    CATZILLA --- ---
    NAVARA: Bavim se o svem auditku...tohle ma strejda Alef (jsi evidentne stastnym majitelem minusove percepce,-)) Nicmene nadsazka...rada si nechavam prostor pro pripadne klickovani a treba to "nesukam s nyxakama" jednou prehodnotim:D (btw az budu chtit vlastni sraz, srazim se minimalne s tramvaji, at z toho aspon neco poradnyho mam,-))
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CATZILLA: codze, dyt tohle existuje sotva par minut :O

1% vsech panskych idcek bude porad prace na par let ;)
    CATZILLA
    CATZILLA --- ---
    NAVARA: Na to jak dlouho se mi stouras v auditku, bys mel uz davno zachytit, ze na nyxaky obvykle v 99 procentech seru:D Ale tohle mi prijde jako docela solidni potrhlost,-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CATZILLA: spise nejaky vlastni sraz ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam