• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VANSpeed-dating srazy v Praze - lidi, terminy a mista, proste organizacni klub
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    LOBOTECH: dobre. jsem za. dodam na to domaci jablecnou limonadu ;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    STRYX: Praveze za sest minut zvladnes mirne intro a nemusis se pak na toho trapne svitoriciho slizouna dalsi dve hodiny usmivat :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    Prijde mi docela zajimave, ze na cely ten rozhovor je jenom sest minut. Fakt, by me zajimalo, jak je ty lidi vyuzijou. Co v nich vlastne chteji a co jsou vubec schopni o sobe rict :o) To muze byt zajimave ciste jenom sledovat. Nac budou klast duraz, jestli budou o sobe neco rikat, poslouchat toho druheho, ci jenom nejak nezavazne konverzovat.

Prijde mi to totiz jako takovy ten druh rozhovoru, ktere vedete v tramvaji, kdyz mate spolecne tri zastavky. Vzasade nejste schopni rict cokoliv smysluplneho, takze jakakoliv komunikace ma takovy spravne absurdne komicky bizarni podton neuzavrne letmosti. By mohlo byt prima prijit a jenom si takhle s ostatnima povidat a sledovat jaka temata se v jakych podobach rozvinou. Jaka ocekavani budou v chovani vasich protejsku evidentni. Co za tech sest minut vylozi na stul :o)
    FOUSAGE
    FOUSAGE --- ---
    YMLADRIS: to s pretvarovanim je dobrej postreh, ale myslim si ze na prvni dojem to vliv nema a ze neni duvod si vymyslet ve vecech ala zajmy, traveni volnyho casu a dalsi temata okolo kterych se ceka ze se bud vest rec
    BRENMCGUIRE
    BRENMCGUIRE --- ---
    YMLADRIS promin ale to s tím skype je opravdu pitomý nápad.
    si zajdi na chat nebo na nyx a domluv se s někým kdo s tebou bude chtít kafrat.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    jeste byste mohli udelat skype-verzi, aby clovek nemusel nikam chodit ;)

myslim v tomhle napr. na mimoprazske osamelce na vesnicich ;)

neni tu receny, zda je sluzba zdarma

a jeste narcisticko paranoidni poznamka: osobne mi to pripada moc umely, jako ze ti lidi se budou chovat jinak nez v realu, viz rozdily jak se clovek chova na vyberovym rizeni a jak pak v praxi kdyz ho vezmem ;-(, ale to neva, je to prima zabava. Nicmene mne napadlo ze benefit by mohl byt v tom prihlasit se na nekolik srazu, na vsechny lidi odpovidat ANO a pak na ty rande nechodit - ciste si jen overit svou 'seznamovaci hodnotu' pri ruznych zpusobech chovani atd. ;) [ jo vim ze mam chory uvazovani ]

nebyl by spatnej nejakej typ zpetne vazby, ze by respondenti treba za 3 mesice dycky odpovedeli na par otazek jako zda expost to hodnoti jako ze to pro ne byl prinos, co by zmenili v organizaci a tak - pro organizatory

good luck
    BRENMCGUIRE
    BRENMCGUIRE --- ---
    ALEF: myslím že no problem. u mě.
    ENDER
    ENDER --- ---
    ALEF: jasny jasny :)
    ALEF
    ALEF --- ---
    ENDER: no pokud se shodneme na tomhle datu, urcime organizatora, dohodneme misto, a treba ze tam bude 7 holek a 7 kluku, tak se potom zajemci prihlasi a budou tam, na tom neni prece nic slozityho, ne? je zodpovednosti urceneho organizatora zajistit, ze tam budto bude dost holek i kluku, nebo sraz zrusit pro nezajem... dokud to nevyzkousime, tak proste nebudeme vedet, jak se to bude chovat... :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ENDER: Imho panaci na cas :) Pac nyx je plnej zadanejch, stastnejch lidi, tak co by se chodili seznamovat, ze jo? :P
    ENDER
    ENDER --- ---
    ALEF: a mas uz nejaky ty zensky co tam prijdou? nebo to nakonec skonci tim pitim panaku na cas? :)
    ALEF
    ALEF --- ---
    dekuji vsem za poutave prispevky k tematu filosofie nevery, ale ma nekdo pripominky nebo nejaky nazor k tomuhle? ALEF
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    SHEALA: Samozrejme :) Snubak sundavam jen na trenink, jinak ne :o) Ja nehledam problemy ;o)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    LOBOTECH: ok, kdyz ti to tak funguje... jinak, mozna takova intimne rejpaci... pokud to dobre chapu jsi zenat ci zadan, hodlas to prezentovat pri seznamovani ?
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    SHEALA: To neznamena, ze bych do te doby nemohl byt? :) Navic je velice miziva sance, ze bych zrovna tam nekoho uhnal :) Planovane veci zasadne nevychazi, ja se proste jen rad seznamuju :) A vernost je otazkou toho jak ji kdo chape :)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    LOBOTECH: ah tak :-) no verny rozhodne nejses kdyz si jdes hledat nekoho na speeddating :-)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    SHEALA: Asi jsem to spatne rekl :) Ja nerikam, ze jsem verny, ani nerikam, ze bych neveru neprominul :) Ja si vazim vic toho jestli se o mne zena stara, ze se stara o deti atp :) Esly si nekde ulitne, tak si ultine, vedet o tom nemusim, ale imho by to nas vztah nenarusilo, pokud by mi nechtela zdrhnout :) Ja jen rikam, ze pro neveru neni omluva.

ALEF: Ctvrtek pro mne moc brzo :P Budto jinej den a nebo pozdeji :D Ale mnou se az tolik nerid, ja bych tam sel sice rad, ale nikomu tam nejdu nabidnout lasku na celej zivot :P
    BRENMCGUIRE
    BRENMCGUIRE --- ---
    SELECTOR_IX: imho blbost.
    nevěra s vlastnictvím nená nic společného.
    ALEF
    ALEF --- ---
    takze pote, co jsme si zhruba odsouhlasili ty pravidla, muzeme prikrocit k odsouhlasovani terminu prvniho speed-datingoveho srazu... ja navrhuju udelat sraz ve ctvrtek 21. 2. 2008 od 20 hod, myslite ze to neni ani moc brzy ani pozde? :)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    SELECTOR_IX: nevim jestli to mam takle hozeny, nevera pro me muze a nemusi byt problem, citova zaangazovanost jinde boli vic nez nejakej suk vedle, ale i tam dovedu rozlisit... opet je tu to deleni na zamilovanost a lasku :-) Neni mozny zit s dvema laskama :-)

Jinak tu asik jedem OT, kdyz tak nas smazte
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam