• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VANSpeed-dating srazy v Praze - lidi, terminy a mista, proste organizacni klub
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CYBERKOTLIK: hodi si te do ignore a ma pokoj, stejne jako na speed-srazu, kde ty lidi nepotkavas v jejich obvyklem prostredi.

CYBERKOTLIK: tak podle mne i nejvetsi noobove jsou schopni v prubehu rozhovoru reagovat na podnety a vypraveni druhe strany
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    NAVARA: to je fuk, s odmitanim nemela nejmensi problem:)) ato nejsme anonymne, takze riskuje muj hnev a psychoreakce, dky se budu ze spani budit s jejim id na rtech a psat ji srdceryvny basnicky o tom, jak mi znicila zivot na nyxu, coz nazio u toho stolu nehrozi:))
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    SHEALA: voila:)

NAVARA: me by treba zajimalo, jestli budes 7x za sebou kazdy holce opakovat o sobe to samy,a kazda zas bude 7x odpovidat na ty samy dotazy.....zni to jako fakt bezva zabava:)

SHM8: jedna slecna mi poslal link, tak kdyz uz sem sem vlez, tak pouziju trochu sveho destruckniho umeni - bez vnejsiho nepritele se vsechno rozpada a degeneruje:)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CYBERKOTLIK: Od tebe to nezni moc duveryhodne :D

SHEALA: Presne... proste lide co nemaji s balenim problemy tenhle styl vubec nepotrebuji, je urcen prave pro ty, kteri s tim z nejakeho duvodu problemy maji, jinak uz by si nasli nekoho v jungli.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    CYBERKOTLIK: ne-e :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CYBERKOTLIK: Ono za beznych podminek se skupiny sestavuji podle preferenci, takze se ti nestane, ze by byli proti sobe postaveni Chajim a nejaka krutodredarka - coz je tady bez problemu mozne :)

Jinak tech pet-sest minut mi prijde jak pro smele, tak nesmele akorat doba - nesmeli mohou mit problem rict "ne", proto je v tom prave ta krasa zaskrtavani bez koukani tomu druhemu do oci.

Co povazuji za problem je oznameni datumu a mista - muze prijit banda cumilu navic, co se chce pobavit :) Imho. se kazdy muze v ramci terminu "21.2. v Praze, vecerni hodiny" zorientovat jestli (ne)bude mit cas, po registraci ziska presny misto/lokaci.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    SHEALA: das mi telefon? dle iko ses desne sympaticka a rad bych ti brnknul sa pozval na drink....a ted pred tebou e dve odmitly, tak doufam ze nebudes muj hrebicek do rakve
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    me se na tom libi jedna vec... nemam problem bejt odmitnuta... mam problem odmitnout. Tohle polikviduje takovy ty "vztahu z litosti" , vztahy ktery nemely vzniknout. Nemusi mi byt toho cloveka tolik lito kdyz nezaskrtnu "ano".
    SHM8
    SHM8 --- ---
    CYBERKOTLIK: nejsi sám.. ale nech to a koukej na obrazovku .)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    NAVARA: pac na to mate pravidla:) Zamysli se, jaky zdlouhavy odmitani muze nastat, kdyz maj na rozhovor pet minut:) Navic kdyz jde o lidi tak nesmely, ze se seznamujou tak, aby jejich odmitnuti bylo provedeno "diskretne preskrtnutim na papire", pak jim jedno ne fakt postaci:)
    Me to zkratka prijde jak v televizni soutezi, jmenovky, listy papiru se seznamem apod:)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CYBERKOTLIK: proc by to mel nekdo kontrolovat, pokud po sobe oba touzi, dostali by ho i pozdeji... ucelem tohodle je vyhnout se zdlouhavemu a trapnemu odmitani, kdyz behem par minut vidis, zeby to neklapalo.

tam kde jsou sympatie se teprve zacina s balenim :)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    ALEF: :) omlouvam se, to byla spontanni reakce:) kdo bude kontrolovat, jeslti si ty dva behem tech 6ti minut ilegalne nepredavaj telefon?:)) nemel by nekdo monitorovat jejich rozhovor, aby nedoslo k poruseni pravidel?:)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LOBOTECH: no nevim jestli to tady prozrazovat, treba kdo huli a kdo uz nejaky cas nehuli... protoze pak by se ten speed dating zmenil akorat na poznavaci test "who is who"... aneb koho uz znam z NYXu, a zatim jeste ne od videni... :-)
    ALEF
    ALEF --- ---
    CYBERKOTLIK: diky, ze se takhle pekne hlasis na sraz, ale bohuzel uz je plno... :) ale urcite na dalsich srazech bude spousta volnych mist, neboj! :)))
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    heh co to tady je, pokus mit sex 7x a vecer jen s internetovymi identitami?:)) oranizator Bren, to mi nejak nesedi:))
    MAUTUSKA
    MAUTUSKA --- ---
    NAVARA: :D jeee carodejky!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    tady o vlku a na nove to zrovna propirali :)
    http://www.youtube.com/watch?v=cvR92ui56rs
    (chybi prvni dva napadnici, sli od stolu rychleji, nez jsem si vsiml o co jde :D)
    VANEK
    VANEK --- ---
    XCHAOS: Abys nenarazil na registrovanou ochrannou známku: http://www.rychlyrande.cz (viz variace v patičce) - konkurence to obchází všelijak jako http://www.explzen.cz/randephp/ ale i http://www.speeddating.cz existuje...
    ALEF
    ALEF --- ---
    LOBOTECH:
    XCHAOS: no on ten vyraz "speed-dating" uz je pomerne zabehany a vseobecne znamy vyraz, takze bych ho urcite nemenil... :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    XCHAOS: Prejmenujem to na Marihuana-Dating? :P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam