• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VANSpeed-dating srazy v Praze - lidi, terminy a mista, proste organizacni klub
    VAN
    VAN --- ---
    o boze, shani se dalsi holka....prosim, kdo by vedel..ihned do posty...
    VAN
    VAN --- ---
    ahoj vsem,
    takze koonecne jsme kompletní.
    tesime se na Vas ve ctvrtek
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    HRANIKA: ne, protoze ja bych ho musela zabit! ;)
    HRANIKA
    HRANIKA --- ---
    CMLKA:
    XCHAOS: hele vy dva nechcete si jit flejmovat nekam do hospody, treba si padnete do oka? Ja Vam to ochotne zorganizuju a budete to mit zadarmo:)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Jeeee to by bylo pekny taky jednou dostat na ulici misto reklamnich letaku neco ve smyslu "Ahoj jsem Agata a chci se seznamit" a rozdavala by to treba tisici lidem :D :D :D
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    XCHAOS: platis za ten kontakt na ne snad ne?? proste nekdo jinej za tebe a pro tebe da dohromady tu databazi protejsku....nechapu, jak jinak (samozrejme na nyxu je to neco absolutne jinyho, tady uz zafungoval urcitej predvyber tim, ze ti lidi tu nejakym zpusobem jsou aktivni a kontakt na ne v podstate existuje) by ses k nim chtel dostat???? muzes davat na ulici letacky a pak zpracovavat nejak odezvu, pokud je teda tvuj cas zadarmo a nebo to muze delat nekdo jinej pro tebe, ale ten to asi zadarmo delat nebude....zrejme si zatim nepochopil princip trhu a penez a vubec tehle veci, nebo vazne nevim....
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CMLKA: není mi 13, a nedělám si srandu, i když to nepokládám za tak vážné téma. prostě jen tak nějak veřejně vykřikuju, že okruh žen, se kterými bych se případně chtěl seznamovat, by byl přesně takový, že by jim sice ten princip speed datingu připadal zajímavý - ale zároveň by jim přišlo praštěné za to platit, a hledaly by alternativy (nikoliv z šetrnosti, ale spíš tak nějak... z principu...).
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ja to absolutne vzdavam...bud si vazne tak blbej, nebo je ti tak 13 a nebo si ze me delas srandu a to me moc neba...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CMLKA: no že jako mě třeba přijde, že s někým tak hloupým se ani seznamovat nechci, a že se chci seznamovat raději s nějakými chytrými ženami, které za cca stejné peníze se mnou radši půjdou do té dobré restaurace... :-))
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    XCHAOS: uaaaaaa co je na tom jako divnyho???
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CMLKA: no ale to je jejich blbost, ne ? :-) já to řešit nebudu... já jen tvrdím, že jsou divní, že zaplatí peníze za speed dating. (ale bůhví, jak nakonec skončím já, že...)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    XCHAOS: hele, to zrejme nepochopis, to nema cenu....vychazela bych treba z toho, ze ne vsichni na svete jsou na nyxu...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CMLKA: no spíš jako "proč si najímat zedníka na to, aby v tý koupelně vybral barvu dlaždiček - a pak si ty dlaždičky stejně lepit sám ?"
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    XCHAOS: ano, tak ted je totalne o voze a koze, to mas pravdu...bohuzel ale se mi zda, ze problem je v tvoji hlave....neco jako, proc si nekdo najima zednika, kdyz si koupelnu muze udelat sam a za usetreny prachy koupi super doplnky, kdyz uz teda chce utracet....
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CMLKA: tedy v zásadě, chápu lidi, že když mají peníze, tak pro ně není problém vyhodit třeba pár set za placený speed dating... jenže... proč ty samé peníze nevyhodit třeba za společný oběd těch lidí v nějaké dobré restauraci, když už chtějí mít pocit, že se schází s jinými lidmi, co "na to mají" ? :-) to bylo jádro mojí úvahy. je nekritizuju, jen bych to udělal jinak, no.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    nevim no, me prislo, ze z tyhle vety je to teda jasny tohle mě napadlo, hlavně když jsem se dozvěděl, že jiné speed datingy jsou dokonce placené.. v tomhle je ALEF ještě v poho...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CMLKA: no ano, já o voze a ty o koze... ale je to hezký vůz, a koza je milé užitečné zvířátko velice neškodné pro životní prostředí, proti jiným zvířatům, a tak dále, ano, můžeme jistě pokračovat donekonečna :-)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    XCHAOS: no tak odpovida se zadara ze jo, ale podava se za prachy, ja nevim, co ti na tom prijde tak nelogicky, proste normalni sluzba a za ty se plati....samo pres nyx je to neco jinyho...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CMLKA: no já nikdy za žádný seznamovací inzerát neplatil. (kdysi jsem na jeden pravda odpověděl, už před strášně moc lety v Anonci, kterou jsem teda kupoval protože jsem sháněl kvákadlo na kytaru... ještě jako panic... ale nic z toho nebylo :-) jsem byl tehdy ještě nějak moc náročný, či co... :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    OTAVA: hele, jestli chceš radit, tak se do [ rande v partě :-) pokus o uvolněnější speed-dating bez organizátora - žádosti o přístup do klubu posílejte na id XCHAOS ] přihlaš :-) já nevěřím, že být úplně "vagonek" je dobrý začátek nějakého vztahu. ale každý asi potřebuje něco jiného...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam