• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VANSpeed-dating srazy v Praze - lidi, terminy a mista, proste organizacni klub
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    ARIA: doufam ze tentokrat pro me nebudou nyxaci neviditelni :))
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    ARIA: Datum: 22.5. 2008 (čtvrtek), 19 hod
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    XCHAOS: ja bych o ten pristup klido zazadal X)
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    takze info v zahlavi, ze slecny jsou zatim 2, neni aktualni?
    Boulder bar u vystaviste je tady?
    VAN
    VAN --- ---
    ok,takze slecnu uz mame:))takze opet sme komplet:)diky a ztra navi
    ELISHKA
    ELISHKA --- ---
    XCHAOS: to můžou zrovna hodit sem :D [ Brigada - nabidky prace, atd.. ]
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VAN: tak si sežeňte nějakou fake, která tam bude jen naoko, aby všem plánovaně řekla "ne".. :-)
    VAN
    VAN --- ---
    o boze, shani se dalsi holka....prosim, kdo by vedel..ihned do posty...
    VAN
    VAN --- ---
    ahoj vsem,
    takze koonecne jsme kompletní.
    tesime se na Vas ve ctvrtek
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    HRANIKA: ne, protoze ja bych ho musela zabit! ;)
    HRANIKA
    HRANIKA --- ---
    CMLKA:
    XCHAOS: hele vy dva nechcete si jit flejmovat nekam do hospody, treba si padnete do oka? Ja Vam to ochotne zorganizuju a budete to mit zadarmo:)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Jeeee to by bylo pekny taky jednou dostat na ulici misto reklamnich letaku neco ve smyslu "Ahoj jsem Agata a chci se seznamit" a rozdavala by to treba tisici lidem :D :D :D
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    XCHAOS: platis za ten kontakt na ne snad ne?? proste nekdo jinej za tebe a pro tebe da dohromady tu databazi protejsku....nechapu, jak jinak (samozrejme na nyxu je to neco absolutne jinyho, tady uz zafungoval urcitej predvyber tim, ze ti lidi tu nejakym zpusobem jsou aktivni a kontakt na ne v podstate existuje) by ses k nim chtel dostat???? muzes davat na ulici letacky a pak zpracovavat nejak odezvu, pokud je teda tvuj cas zadarmo a nebo to muze delat nekdo jinej pro tebe, ale ten to asi zadarmo delat nebude....zrejme si zatim nepochopil princip trhu a penez a vubec tehle veci, nebo vazne nevim....
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CMLKA: není mi 13, a nedělám si srandu, i když to nepokládám za tak vážné téma. prostě jen tak nějak veřejně vykřikuju, že okruh žen, se kterými bych se případně chtěl seznamovat, by byl přesně takový, že by jim sice ten princip speed datingu připadal zajímavý - ale zároveň by jim přišlo praštěné za to platit, a hledaly by alternativy (nikoliv z šetrnosti, ale spíš tak nějak... z principu...).
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ja to absolutne vzdavam...bud si vazne tak blbej, nebo je ti tak 13 a nebo si ze me delas srandu a to me moc neba...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CMLKA: no že jako mě třeba přijde, že s někým tak hloupým se ani seznamovat nechci, a že se chci seznamovat raději s nějakými chytrými ženami, které za cca stejné peníze se mnou radši půjdou do té dobré restaurace... :-))
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    XCHAOS: uaaaaaa co je na tom jako divnyho???
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CMLKA: no ale to je jejich blbost, ne ? :-) já to řešit nebudu... já jen tvrdím, že jsou divní, že zaplatí peníze za speed dating. (ale bůhví, jak nakonec skončím já, že...)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    XCHAOS: hele, to zrejme nepochopis, to nema cenu....vychazela bych treba z toho, ze ne vsichni na svete jsou na nyxu...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CMLKA: no spíš jako "proč si najímat zedníka na to, aby v tý koupelně vybral barvu dlaždiček - a pak si ty dlaždičky stejně lepit sám ?"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam