• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VANSpeed-dating srazy v Praze - lidi, terminy a mista, proste organizacni klub
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    CHAOS_RK: tak dyk si muzete dat dalsi rande a tam to dokoncit ne? jako rika se, ze ten prvni dojem si delas behem par vterin, takze to, jestli ti je nekdo nebo neni sympatickej, bys mel vedet i tak...a nebo si mel bejt prubojnejsi...
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    CMLKA: tak lepsi si dat 10min utrpeni, nez propasnout nekoho kdo by me mohl zaujmout...
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    CHAOS_RK: tak zas kdyz je ti nekdo nesympatickej, tak by sis potom dal 10 minut utrpeni :))
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    CMLKA: to nikdy nemuzes vedet ;)
    ITSX: nooo, asi zalezi na preferencich kazdyho ;)
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    CMLKA: neni. a nejen na nyxu. protoze kdysi davno doslo k premnozeni draku :)
    ITSX
    ITSX --- ---
    CMLKA: :)) no je fakt ze jeste muze byt taky na uplne jinym nyxu :)
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    HONZAF: no jak se to vezme... nez jsme dobrali nakousnutou zalezitost, jelikoz nerad koncim diskuse "uprostred", tak bylo 5min fuc a prostor na me otazky nezbyl... ale uznavam, v podstate je chyba na me strane, jen rikam ze by system 5+5 pomohl tomuhle predejit...
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ITSX: no tvoje ID napr. vidim poprvy v zivote :))

no je fakt, ze spousta lidi tu do diskuzi neprispiva, takze jsou tak jakoze neviditelni vlastne a v tom pripade, by to fungovat mohlo...

CHAOS_RK: kdyz ja furt verim na tu "o princi na bilem koni" :)) a ten urcite na nyxu neni! :DD
    ITSX
    ITSX --- ---
    CHAOS_RK: tim bych si zas nebyl tak jistej:)))
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    CMLKA: ja myslim, ze to ze nejsou zucastneni uplne neznami vubec nicemu nevadi... nyx sice je urcitej predvyber, ale to je podle me jen ku prospechu veci... kdyby na srazu bylo 7+7 nahodnych lidi z ulice, tak je pravdepodobnost shody mnohem mensi nez takhle...
    ITSX
    ITSX --- ---
    CMLKA: napriklad pro me, byli lidi na minulem srazu uplne neznamy..
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    CMLKA: jen kecej. diskuse tribi nazory :)
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    CHAOS_RK: nic ti nebranilo se zeptat. a pokud ti to vadilo, dat ne muzes vzdycky
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    HONZAF: ale tak to je jasny, to nikdo nepopira, jen to proste nejsou ti uplne neznami, jak bych si to treba predstavovala ja, navic jak jsem rekla, uz nyx sam je urcitej predvyber....mno to je fuk, dyk si speeddatingujte, atd. dle libosti, vam do toho nebudu kecat :))
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    HONZAF: souhlas, ale delat pak zaver jestli ano/ne, jen na zaklade vzhledu a jmena mi zrovna neprijde jako ta nejlepsi cesta...
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    CHAOS_RK: no a to o cloveku taky neco rika ze ? :)
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    CMLKA: nonverbalni komunikace nazivo dela priserne moc. odhaduju, ze kdyby nekdo soudil podle mych postu na nyxu, tak se dobere uplne jineho zaveru nez z reality.
    ano je to mozne ze to nebude fungovat. ale a)zkouset se to musi b)ukaze cas
    ARIA
    ARIA --- ---
    CHAOS_RK: Jj lenka či co opravdu nejsem :)

souhlas :)
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    CMLKA: no sice nekto tusil kdo vsechno tam jde, ale nasledne priradit IDcko k cloveku uz tak easy neni... ja jsem napr. nevedel kdo je ktery ID do ty doby nez bylo po SD a nekdo ty svy prozradil, pripadne mi doslo ze Aria ma foto na ikonce... a myslim ze Aria muze potvrdit, ze jsem ji napoprvy nepoznal a myslel ze je nekdo jinej...

jinak myslim ze by mozna bylo lepsi to udelat tak ze by 5min kladl otazky jeden a dalsich 5min druhej... pac takhle se mi parkrat stalo, ze jsem se o slecne nedozvedel temer nic, pac se slecna ptala me... (i kdyz si za to castecne muzu sam, pac radsi odpovidam nez se ptam...)
    ARIA
    ARIA --- ---
    CMLKA: je tu více klubů co se dublujou.. tématem, ovšem tzv. "vedením" už nikoliv .) A propo má to smysl? :D Hezký den.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam