MEDVIDEK: No ideální je když můžu mít někde charakterové vlastnosti vypsané, protože z fleku nevysypu všechny :D ... Znám se ale neumím to v psychologické terminologii odříkat jako básničku :) tak třeba podle wiky
http://cs.wikipedia.org/wiki/Enneagram Jednička s tou tvrdostí něco málo ale ne do extrému a poslední věta o spolehlivosti a povinnosti platí (výjimka je jen když okolnosti který neovlivním zakročí.. ) Dvojka ... pomůžu rád ale nerozdávám se, pomůžu tomu kdo si to zaslouží... Trojka ... tak úspěch má snad každý rád :) no ale mám radši upřímnost, ale sem tam si sním... čtyřka ... s uměním jsem nikdy neměl nic společnýho :) ale zajímá mne tajemno atd a nemám rád když mne něco svazuje ... pětka .. tady to hodně sedí nemá cenu se v tom piplat ... šestka stabilita věrnost sedí ale strach je minulost :) mívám ho málokdy a jsem zastánce názoru že strach má posilovat ne paralyzovat :) ... sedmička no nedivím se že u ním mám podle testíku prd :D jsem realista sice sem tam sním ale realitu si připouštím, užívat se dá ledajak a já jsem spokojenej :) .. osmička víceméně souhlasí jen ta tvrdohlavost je minulostí :) ... devítka taky celkem sedí a dost sedí i ta lenost :D
Stačí? Jestli ne hoď sem tabulku vlastností a já ti vyplním jestli takový jsem nebo ne případně k tomu přidám komentář :)