• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KINGFISHERAquaparky a veřejné bazény
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    co se týče tobogánů a skluzavek, tak těch je stejně jako na Kladně. Jak délkou tak množstvím.. akorát vodní plocha bude o dost větší. Obávám se ale, že budou chtít nehorázný peníze u vstupu.. :/
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    LOOKASH: já vim :-) .. tim jsem myslel, že ty fotky jsou z podzimu 07 ..

    ZOFI: taky taková obří záležitost jo?
    ZOFI
    ZOFI --- ---
    Prej se má začít něco konečně stavět i v Brně, nevíte někdo o tom...?
    LOOKASH
    LOOKASH --- ---
    KINGFISHER: ale prdlacky... jaro 2008 http://www.aquaparkpraha.cz/
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    KINGFISHER: to vypada dobre :)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    prej podzim 2007
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Nevíte někdo jak je na tom ten aquapark v čestlicích? jsem teď mimo čr, takže tam už nejezdim do makra nakupovat.. jak to tam vypadá?
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    btw. kdybyste se někdo chystali do maďarska a chtěli se na něco zeptat, tak se mě klidně ptejte :-) .. maďarsky tak trochu umim (rodiče a příbuzní jsou z maďarska), takže no problemo..
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Tak jsem konečně dal nějak do kupy nástěnku.. ještě chybí dodělat bazény.. to udělám časem.. přece jenom jsem nad tim strávil hodinu a ta další půl hodina mě už asi zabije :-)
    LOKI_CZ
    LOKI_CZ --- ---
    KINGFISHER: No vida..
    LOKI_CZ
    LOKI_CZ --- ---
    KINGFISHER: noo.. ja tam byl pred cca mesicem a space bowl byl stale zavrenej protoze se tam nekdy v rijnu ci listopadu utopil dalsi kluk i pres to, ze tam jsou vecne 1-2 plavcici, a samotnej spacebowl byl zabezpecenej senzorama..
    LOKI_CZ
    LOKI_CZ --- ---
    Kladno.. malej bazen 25m, vecne je pulka zavrena pro plavce a jinak nejaky tobogany, byval i space bowl ale utopilo se tam uz nekolik lidi takze jedinna zajimavost je zavrena, virivka, bublinky, masazni proud vody, "divoka reka" (takova ta kulata kravina kde tece rychle voda, para etc.. proste nijak extremne zajimavy a pomerne drahy.. dal bych tomu tak za 5-6

    Slany, Malej bazen 25m , protiproud, jeden tobogan, divoka reka, virivka a para.. Obcas se tam da i plavat a v pondeli od 20:00 tusim tam maji nebo meli nudy plavani (mne tam celkem vadila ta jejich chemicka voda..) Tenhle hlavne kvuli ty hnusny vode tak 4 max. 5.

    Usti nad labem, velkej 50m bazen, para, brouzdaliste, venku 20m a 5m hlubokej skokanskej bazen s vezi (3; 5; 7,5 a 10m - Beton bez prkna), para a v lete velky venkovni bazen 50m a bazen pro decka. Pro me obrovske + to, ze berou vodu z termalniho vrtu takze ji prilis chemicky neupravuji a prijde mi plavani o dost prijemnejsi.. a za dalsi velice slusna cena.. mam to tam celkem rad, kdo ma zajem si zaplavat tak neni vetsinou problem a super voda.. takze tak za 5-6 (do budoucna mozna i vic jestli splnej sliby s vybudovanim dalsich blbustek :-)))

    Mnichov: Fitnes Body & Soul.. Jednak vyhoda ze je soucasti fitka takze zacvicite a skvele se pak uvolnite v bazenu.. Nevyhoda je, ze je malej cca 20m, ale zvlastni tam byla voda.. prislo mi jako by ji dopovali kyslikem protoze nebyla nijak cejtit chemii a bylo prijemne v ni plavat... Nevyhoda je cena :-) ale bydlet tam tak si poridim permici..
    Nehodnotim protoze to neni vylozene bazen spise soucast fitka :-)))
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    KARMA: jenom ať cenu vstupnýho moc nepřeháňej.. až tam půjdu, tak rozhodně ve všední den kolem poledne..
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: to je jasný, že se to sem hodí :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam