• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    __PEATAUTO+MOTO_VIDEO+FOTO
    KYSOUR
    KYSOUR --- ---
    WACLOSH: Nevím, oproti Hellcatu mi to příjde taková hračka spíš :)
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---

Ferrari F12 TRS
    WACLOSH
    WACLOSH --- ---
    Camaro ZL1... cenim
    2017 Chevrolet Camaro ZL1: Meet the Supercar Destroying Camaro! - Ignition Ep. 168
    http://www.youtube.com/watch?v=E0amO_lJks8
    WACLOSH
    WACLOSH --- ---
    ENT: slysels nekdy jak radi CLA AMG? To je fakt pruser to auto.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    ENT: CLA je sedan resp. kombík od třídy A. Jo a chceš to ještě zhoršit? Základní naftovej motor tý věci je ve skutečnosti 1.5 dCi od Renaultu/Dacie. Takže můžeš mít CLA s motorem z Loganu.

Příjemné sny přeju.
    ENT
    ENT --- ---
    WACLOSH: Tak u toho BMW jsem to tak nejak cekal, vzhledove to je fakt hrozny auto, ale CLA se mi libi(lo), mel jsem ho za karu, se kterou muze byt i zabava. Tohle to vsechno bori..
    WACLOSH
    WACLOSH --- ---
    ENT: jo, motory napric a pohon predni napravy. Je to vysmech. To samy BMW ve dvojkovym toureru treba.
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---

NGANASAN
    NGANASAN --- ---

ENT
    ENT --- ---
    CEPAL: cože, CLA má náhon na předek??? Právě jsi mi zničil min. tenhle den.. :((
    CEPAL
    CEPAL --- ---
    BACCARA: :-)))... tak ja bych byl ochoten prijmout C63AMG (a okamzite vymenit za C215 CL55AMG-kompressor, coz je vlastne S-klasse)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    CEPAL: Mercedes začíná od modelu E a tam je vše v pořádku i s náhonem :)
    CEPAL
    CEPAL --- ---
    RSZ: no tak dnes už je řada modelů osobních aut od MB předokolek, žeano... nejen A a B, ale na jejich platformě celá škála aut... takový CLA napříkald, fujky...
    RSZ
    RSZ --- ---
    CEPAL: a proč by měl mít mercedes náhon na předek?;)
    CEPAL
    CEPAL --- ---
    WACLOSH: tak pozor... jsou 4-kolky a 4-kolky. ale tohle je foto-skupina, tak to tu nebudu znova rozepisovat. U tech elektro-aut bych pro rodinu mozna i 4WD bral :-). Pro sebe ale ne - pozitek z jizdy je, kdyz si muzu hrat s powerslides. Nejvetsi zabavu jsem zatim zazil na BMW E36 (mel jsem kombika 318i - ale i tech 120 koni bohate na "vesele" projizdeni kruhacu stacilo). A abych nebyl off-topc, par fotek:

zkuste si predstavit, ze v tomhle miste ten mercedes ma nahon na predek (po strop nalozenej kufr):

WACLOSH
    WACLOSH --- ---
    HERR_FLICK:
    CEPAL: Cepal ma recht. Jakakoli ctyrkola znamena nedotacivost. Holt to bude elektronika dobrzdovat, aby to zatacelo, a ridici pak bude pripadat, ze to jako hezky sedi a zataci, ale stejne zmizi ta riditelnost plynem na vyjezdu a nakonec to bude zrat brzdy a pneumatiky jako golf R treba. Treba pred Imprezakama nesmis o understeeru rict ani slovo :)
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---

kezby
    TOFI
    TOFI --- ---

Die irren Fan-Autos vom VW GTI-Treffen am Wörthersee 2017 - AUTO MOTOR UND SPORT
    http://www.auto-motor-und-sport.de/news/gti-treffen-top-10-woerthersee-fan-autos-12035802.html
    CEPAL
    CEPAL --- ---
    TOFI: Fuj :-(. Chtel bych dustojnyho a designove navazujiciho nastupce 850 CSi...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam