• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    __PEATAUTO+MOTO_VIDEO+FOTO
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---

NDREY
    NDREY --- ---
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---

TOFI
    TOFI --- ---
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---

NGANASAN
    NGANASAN --- ---
    trocha alternativy

HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    STEHLA: me naopak zadek prijde jako jedina opravdu zajimava a fakt hezka cast auta
    zbytek je peknej, ale chybi tomu koule.. predni svetla maj takovej mdlej pohled.. ale ten zadek je fakt fresh a hodne se mi libi, jak vyresili postranima kridlama jakoby beznej sirokej zadek, kterej se v realun sklada z kapkovity dozadu se suzujici kabiny a samostatnych blatniku jako bezny lmp1
    na kammovu, zad u predchudce to sice nema, ale. na to ze to je uspesnej funkcni design to je velics koukatelny

STEHLA
    STEHLA --- ---
    nemůžu si pomoct a omlouvám se všem fandům, ale s novým GT od Fordu mám se zadkem nehoráznej problém.. prostě nelíbí :-/
    WACLOSH
    WACLOSH --- ---
    PEJR: 9:29 lol co tam predvadi ten lexus
    WACLOSH
    WACLOSH --- ---
    ACW: To je ale preplacany
    TOFI
    TOFI --- ---
    Mercedes-AMG Project One revealed: the ultimate hypercar? by CAR Magazine
    http://www.carmagazine.co.uk/...nkfurt/2017/mercedes-amg-project-one-revealed-the-ultimate-hypercar/
    TOFI
    TOFI --- ---
    #MercedesAMG #ProjectOne
    PEJR
    PEJR --- ---
    10 min of CRAZY Hypercar, Racecar and Supercar Launches!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=ImaWisey-IU
    ACW
    ACW --- ---
    ACW
    ACW --- ---
    QUED
    QUED --- ---
    Já mám tedy taky hrozně rád retro, ale zajímalo by mě (a nic ve zlým prosím), jestli se někdo podíval v roce 66 na GT40 a řekl si. Hmm, dobrý výkon, ale víc by se mi to líbilo, kdyby to vypadalo víc jako T-bird :))

DRAGON
    DRAGON --- ---
    HERR_FLICK: ja nevim, kolikrat mam psat, ze sem celou dobu mluvil o designu? mne vubec nezajima, kdo co vyhral, ja mluvim o vzhledu tech aut. A v tom to je tak, jak sem psal.
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    DRAGON: gt40 byla uzasna

jeji primarni ucel byl zaslapat ferrari v lemans hluboko do zeme
    coz se nakonec v 66 podarilo

no a o padesat let pozdeji se to malem podarilo i tyhle veci, ktera skoncila v lemans na 1,3 a 4. miste s vmezerenym ferrari na 2.

podle me prave tohle je ta opravdova pocta puvodnimu zazraku, i kdyby to auto bylo hnusny, jak ultima gtr.. ucel je totiz u zavodniho auta az na prvnim miste...
    a tohle gt je dokonce i celkem koukatelny se zajimavejma designovejma finesama

paskvil bylo bezucelny retro gt
    jako jede celkem dobre a diky tomu, ze to je doslovna kopie puvodni gt40 to zakonite i vypada skoro tak dobre, ale tim to konci, puvodniho ducha to prave nenese a udelat takovy bezucelny retro mi pripadalo v dobe uvedeni prave jako paskvil
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam