• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    __PEATAUTO+MOTO_VIDEO+FOTO

Pastujte a linkujte vsechny pekny fotky a videa, cim min blbejch kecu, tim lip.

rozbalit záhlaví
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    HERR_FLICK: Přitom kdyby napsali že to má motor ze Spitfire...Hurricana...či Lancastra...a má to objem 27l. Tak by to znělo ještě víc sexy
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---
    HERR_FLICK: to jsem si ani nevšiml, jen jsem to prolít očima
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    NGANASAN: hlavne popisek.. rolls royce engine from merlin airplane

ten RR motor se primo menuje merlin, ne naky letadlo ze kteryho to ma bejt vynaty
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---
    GREGI: taky mne to přijde už moc, ale náš zákazník-náš pán
    GREGI
    GREGI --- ---
    NGANASAN: ty kola to zabily
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---

NGANASAN
    NGANASAN --- ---

The Bentley Tesonaso is a unique custom build luxury sportscar based on the chassis of a Bentley S1 from 1955. The bonnet has been stretched with 100 cm (3.3 feet), the drivers compartment has been moved to the backseat to fit a 1400 hp V12 Rolls-Royce engine from a vintage Merlin airplane in the engine compartment. The Bentley Tesonaso will be tailor made in a single production to the wishes of the client.
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---

Tatra nezná bratra
    TOFI
    TOFI --- ---
    Nadšenci vymontovali vnitřnosti Tesla Model S a sestavili extrémně rychlý elektromobil, překonali s ním rekordy – VTM.cz
    https://vtm.zive.cz/...remne-rychly-elektromobil-prekonali-snim-rekordy/sc-871-a-189729/default.aspx
    Tesla powered 818 9 second in car video
    http://www.youtube.com/watch?v=vPBkpwapohE&t=26s
    TOFI
    TOFI --- ---
    Lamborghini Huracan LP610-4: long-term test review (2015) by CAR Magazine
    http://www.carmagazine.co.uk/.../lamborghini/lamborghini-huracan-lp610-4-long-term-test-review-2015/

NGANASAN
    NGANASAN --- ---

NDREY
    NDREY --- ---
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---

TOFI
    TOFI --- ---
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---

NGANASAN
    NGANASAN --- ---
    trocha alternativy

HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    STEHLA: me naopak zadek prijde jako jedina opravdu zajimava a fakt hezka cast auta
    zbytek je peknej, ale chybi tomu koule.. predni svetla maj takovej mdlej pohled.. ale ten zadek je fakt fresh a hodne se mi libi, jak vyresili postranima kridlama jakoby beznej sirokej zadek, kterej se v realun sklada z kapkovity dozadu se suzujici kabiny a samostatnych blatniku jako bezny lmp1
    na kammovu, zad u predchudce to sice nema, ale. na to ze to je uspesnej funkcni design to je velics koukatelny

STEHLA
    STEHLA --- ---
    nemůžu si pomoct a omlouvám se všem fandům, ale s novým GT od Fordu mám se zadkem nehoráznej problém.. prostě nelíbí :-/
    WACLOSH
    WACLOSH --- ---
    PEJR: 9:29 lol co tam predvadi ten lexus
    WACLOSH
    WACLOSH --- ---
    ACW: To je ale preplacany
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam