• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPFC Barcelona - més que un club
    DOP
    DOP --- ---
    Skoda, ze sem ho nevidel. Jinak vsimate si tech novacku, o kterych nejspis nikdo pred zacatkem letni pripravy jeste neslysel? Pedrito, Busquets, Vazquez.. tihle kluci temer zastinili Bojana co se tyce casu stravenym na hristi. A to jeste nejak utichly media o Gui Assulinovi, kterymu byla v prubehu minuly sezony taky prisuzovana velka budoucnost.

    A btw vsimli ste si, ze jedinej Spanel v celym acku Barcy, co neni odchovanec, je nahradni brankar Pinto? Zbylych 10 jsou vsichni odchovanci (este Pique je takovej napul, ale dejme tomu). To mi prijde jako neuveritelna vec, ktera v jakymkoliv jinym klubu nema obdoby :)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    dneska nadhernej zapas:) Iniesta byl vybornej:)
    DOP
    DOP --- ---
    DOP
    DOP --- ---
    Robinho: Raději budu prodávat na tržišti, než abych zůstal v Realu

    http://www.eurofotbal.cz/clanky/robinho-radeji-budu-prodavat-na-trzisti-nez-abych-zustal-v-realu-63524/
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    ILL_EEL: ja bych tam mel bejt na to Atletico prave:)

    nemate nekdo poneti jak je to na noucampu s listkama, bejva vyprodano nebo se tam da dostat na blind?
    DOP
    DOP --- ---
    CULÉS ROZHODUJÍ: HENRY x ETO'O

    http://www.fcbarcelona.cz/view.php?cisloclanku=2008090405

    Neco k vcerejsimu tematu :)
    KAJ
    KAJ --- ---
    DOP: Tohle mě nenapadlo... Vlastně by to mohlo být i hodně dobrý a mohlo to zrychlit hru dopředu. Čoveče, zavolej Pepovi, ať to prubne! ;o)
    DOP
    DOP --- ---
    KAJ: Prave diky jeho prislibu do budoucna by podle myho mel fotbalove vyrustat spis vedle osobnosti typu Henry a ne navstekanyho fracka Eto'oa. Nebo bych alespon zkusil 4-4-2 s Henrym a Eto'oem na hrotu, kdy by meli rychli a sikovni zaloznici typu Xavi, Messi, Iniesta atd. vic prostoru na kombinaci a pripadny pruniky.
    KAJ
    KAJ --- ---
    DOP: Jojo, koncovka tragická je, hlavně ten přechod do útoku, to vždycky teču, jak si s tím hrajou :o(((( Možná by nebylo špatný ozkoušet Henryho ve středu a mladýho mu dát nalevo, ať se snaží... Jenže co na to Eto :o)
    KAJ
    KAJ --- ---
    DOP: Ale snaží se a myslím si, že ten klučina má velkou budoucnost. Talent má. teď už jen pilovat a pilovat...
    ...Ale to jsem jako nechtěl řešit. Jde mi spíš o to, že na tý levý straně to fakt bolí a jak si můžete přečíst, tak ne jen mě. Henrymu to prostě nesedí a je nutný na tý pozici "zaučit" někoho jinýho ze stávajícího kádru. Protože nákupy už jsou v háji...
    DOP
    DOP --- ---
    A navic bych posledni 2 spatny vysledky nehazel jen na Henryho, celej tym je tragickej v promenovani sanci a i kdyz je pravda, ze Henryho forma byva kolisavejsi nez treba Eto'ova, tak furt je neco spatne v cely utocny fazi tymu a Henry by podle myho nemel byt obetni beranek - obzvlast kdyz vemem v potaz, ze Eto'o hraje na jeho pozici v sestave a on se musi prizpusobovat na jemu ne tak vyhovujici levou stranu.
    DOP
    DOP --- ---
    Iniestu bych jeste pochopil, ale Bojan je furt jeste vyjukanej kluk, kterej mel velky stesti, ze jeho konkurenti byli neustale zraneni.
    KAJ
    KAJ --- ---
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    KAJ: souhlas
    KAJ
    KAJ --- ---
    DOP:
    KAMIL: No ty voe :oD
    KAJ
    KAJ --- ---
    CYBERKOTLIK: To jo, ale taky je potřeba, aby mu někdo nabíhal a třeba s ním tu narážečku udělal... Mně připadalo, že tam furt jenom stáli nebo chodili. Na takovýho hráče se sice dá přihrát, ale tlak to nevytváří.
    DOP
    DOP --- ---
    KAMIL: V pohode, ja neumim ani jeden :)
    KAMIL
    KAMIL --- ---
    DOP: aha tak to asi bude katalansky, to jsem si neuvedomil .)) tim jazykem bohuzel nemluvim...jsem myslel, ze by to melo byt spanelsky....sorry beru zpet .))
    DOP
    DOP --- ---
    KAMIL: Ja sem to opsal z oficialni stranky ze zahlavi ;)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    KAJ: Messi makal, akorat to chtelo aby sehraval vzdycky o jeden dotek driv...prebere balon, udela dve tri klicky, navaze an sebe treba 4 hrace, ale nesehraje a klickuje dal, coz nikam nevede...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam