• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPFC Barcelona - més que un club
    KAJ
    KAJ --- ---
    ILL_EEL: Zkusím se poptat u kamaráda. V sobotu mě naťuknul, že se občas prodávají úplně grátis (70 halířů) na vyplnění místa. Jako nechce se mi tomu věřit, ale prý to tak je, když se ten daný let vychytá. Zjistím víc a dám vědět.
    ILL_EEL
    ILL_EEL --- ---
    KAJ: mas tip na levny letenky do Barcelony? sem s nima :)
    ILL_EEL
    ILL_EEL --- ---
    CYBERKOTLIK: tak vcera mozna ne, ale ja sleduju Primeru podrobne a oni maj problemy s kazdym, viz domaci zapasy s novackama jako Malaga ci Numancia (ktery porazili 4:3)...ze zacatku je jeste drzeli rozhodci, ale ted uz nemaj sanci :)...vrchol pak bylo vyrazeni z poharu s tretiligovym Realem Unión, kdy venku prohrali 3:2 a doma zvitezili zas jen 4:3 :)
    KAJ
    KAJ --- ---
    CYBERKOTLIK: Tak plánuj nahlas, protože jsem slyšel něco o letenkách za pár chechtáků... :o) Teda jestli stojíš o společný fanouškovský zážitek ;oP
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    KAJ: myslim ze to bylo vdet uz na euru, protoze to co produkovala spanelska repre je vicemen to, co ted hraje barca...technickej fotbal na jednu prihravku s bleskurychlym myslenim okorenenej o idnividualni pruniky

    uz si pomalu acinam planvat dalsi vylet na barcu, videl bych to na nejakou ligu mistru:)
    KAJ
    KAJ --- ---
    CYBERKOTLIK: Nedávno jsi psal, že Barca asi hraje nejkrásnější fotbal v Evropě. Já bych to rozšířil na celej svět. Nic lepšího jsem nikde neviděl... A namlsanej jsem, jen co je pravda. Myslím, že nasadili hrozně vysokou laťku, ale maj to vydřený...imho Pep tam udělal obrovský kus práce a drží je zkrátka, takže výsledky prostě přicházejí.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    to si nemyslim, ze hrajou uplnou tuzku, ty goly vcera ze zacatku padaly po standartkach a pak uz s evyrhli plne na utok a branili ve trech no. Nemsite bejt tak namlsany tim co predvadi blaugranas:)
    ILL_EEL
    ILL_EEL --- ---
    on je vlastne zazrak ze je Real s takovou tuzkou co predvadi porad jeste relativne vysoko....REALne by to bylo tak 17 bodu :)
    DOP
    DOP --- ---
    KAJ: Je to Real :)
    KAJ
    KAJ --- ---
    DOP: A jo... Ale to už maj za sebou ne? V jaký souvislosti jsi to myslel na ten jejich současný tým? Holandská enkláva? :o)
    DOP
    DOP --- ---
    KAJ: Narazim na dobu galacticos, ruzny Beckhamy a podobny buzeranty, vyrok prezidenta ze R10 je pro Madrid v jeho ere metrosexualismu moc osklivej atd.
    KAJ
    KAJ --- ---
    DOP: Co máš na mysli těmi trendy?
    DOP
    DOP --- ---
    KAJ: Hlavne real je vseobecne tym, jehoz vedeni mezi jinymi skutecne vynika hlouposti, kratkozrakosti a ovlivnenosti trendy, ktery jsou "in" :)
    KAJ
    KAJ --- ---
    CYBERKOTLIK: Asi tak nějak :o) Těším se jak malej. Tuším ukrutný výprask!
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    KAJ: no koukal sem na to vcera a rikal sem si, jak budou zastavovat messiho s xavim, kdyz tam maj takovy pruchodaky:)
    KAJ
    KAJ --- ---
    DOP: Upřímně řečeno mě až překvapuje, že se tam Schuster tak dlouho drží. Jasný, nedá se to svádět jen na trenéra, ale zpravidla on je první na raně, když se mančaftu nedaří. A Realu se oproti minulý sezóně vůbec nedaří. Útok mají vcelku dobrý, ačkoliv žádná hitparáda to není. Ovšem v obraně jsou naprosto tragičtí...od Cannavara po Ramose. Příměr se švýcarským ementálem je víc než trefný. Posílení Huntelaarem imho jejich situaci neřeší.
    DOP
    DOP --- ---
    Tak ono zalezi na klubovy image atd., v nekterych by to asi proslo, ale ze by zrovna u Madridu.. ;)
    KAJ
    KAJ --- ---
    DOP: :oD Taky jsem hned ráno docela zasmál. Tohle je sice vysoce pravděpodobný, ale jako trenér by si to neměl dovolit. Imho je to v podstatě vyhazov.
    PODSKUBKAR
    PODSKUBKAR --- ---
    Henry se vyznamenal. Nejak se mi zda, ze pomalu zapada do kadru posledni dobou. Prosazuje se lip a vic... To je jen dobre.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam