• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPFC Barcelona - més que un club

    Koho koupit na hrot nebo levy kridlo?

    44 hlasy od 38 respondentů

      rozbalit záhlaví
      KAJ
      KAJ --- ---
      DOP: Taky jsem se celkem divil... Po neúspěšným angažmá v Tottenhamu vybrat za spasitele zrovna tohodle? Se Sevillou sice dělal zázraky, ale Real je trošku jiný kafe imho..

      Ináč včera zklamání z omladiny. Pep sice může vykládat, že je nepokládá za Béčko, ale to, co předváděli (hlavně dozadu), si o toto označení koleduje. Sanchéz a Vasquéz ven, Keita jakbysmet, ten mě sere už delší dobu.
      DOP
      DOP --- ---
      http://www.efotbal.cz/index.php?page=clanek&clanek=48757

      Snad je to pred Classicem moc nenakopne
      KAJ
      KAJ --- ---
      DOP: Jako do týhle přestupový politiky nevidím, takže můžu jen hádat, koho má vedení v hledáčku... Kdybych do toho mohl kafrat, tak bych to neměnil. Alespoň ne teď, když mašina valí na plný obrátky a drtíme až na drobný výjimky všecko, co se dá. Kun je výborný fotbalista, ale ta částka, kterou jsi uvedl, je jak z říše snů...
      KAJ
      KAJ --- ---
      ILL_EEL: :o/ Mno on mi povídal právě o Ryanairu... To je nemilé. A nevíš, jak to vychází na jaro? Mám teď na mysli LM... ;o)
      ILL_EEL
      ILL_EEL --- ---
      KAJ: fajn´..nevis u jaky spolecnosti? ja letel 2x levne s Ryanairem (do Girony), ale tyhle lety na podzim zrusili...
      DOP
      DOP --- ---
      KAJ: Jedine, ze by sel Bojan nekam na hostovani.. Nebo i toho Kuna bych nejak jenom pojistil a klidne ho i nechal este rok-dva v Atleticu (treba na hostovani).
      KAJ
      KAJ --- ---
      DOP: Jako do budoucna dobrá investice, ale teď ho nepotřebujeme. Za 55 mega určitě ne.
      DOP
      DOP --- ---
      http://fotbal.idnes.cz/projekt-s-koucem-guardiolou-funguje-barcelona-drti-vsechny-a-vsechno-12p-/fot_zahranici.asp?c=A081208_134400_fot_zahranici_min

      Jedenadvacetiletá hvězda k sobě navíc možná získá o rok mladšího krajana – Barcelona údajně už uzavřela ústní dohodu s Atlétikem Madrid o přestupu úspěšného útočníka Sergia Agüera. Obchod má být stvrzen v létě, Barcelona hodlá zaplatit výstupní klauzuli 55 milionů eur! Informovaly o tom dva argentinské deníky.

      Hmm, tak ten Kun uz se nam rysuje..
      KAJ
      KAJ --- ---
      ILL_EEL: Zkusím se poptat u kamaráda. V sobotu mě naťuknul, že se občas prodávají úplně grátis (70 halířů) na vyplnění místa. Jako nechce se mi tomu věřit, ale prý to tak je, když se ten daný let vychytá. Zjistím víc a dám vědět.
      ILL_EEL
      ILL_EEL --- ---
      KAJ: mas tip na levny letenky do Barcelony? sem s nima :)
      ILL_EEL
      ILL_EEL --- ---
      CYBERKOTLIK: tak vcera mozna ne, ale ja sleduju Primeru podrobne a oni maj problemy s kazdym, viz domaci zapasy s novackama jako Malaga ci Numancia (ktery porazili 4:3)...ze zacatku je jeste drzeli rozhodci, ale ted uz nemaj sanci :)...vrchol pak bylo vyrazeni z poharu s tretiligovym Realem Unión, kdy venku prohrali 3:2 a doma zvitezili zas jen 4:3 :)
      KAJ
      KAJ --- ---
      CYBERKOTLIK: Tak plánuj nahlas, protože jsem slyšel něco o letenkách za pár chechtáků... :o) Teda jestli stojíš o společný fanouškovský zážitek ;oP
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      KAJ: myslim ze to bylo vdet uz na euru, protoze to co produkovala spanelska repre je vicemen to, co ted hraje barca...technickej fotbal na jednu prihravku s bleskurychlym myslenim okorenenej o idnividualni pruniky

      uz si pomalu acinam planvat dalsi vylet na barcu, videl bych to na nejakou ligu mistru:)
      KAJ
      KAJ --- ---
      CYBERKOTLIK: Nedávno jsi psal, že Barca asi hraje nejkrásnější fotbal v Evropě. Já bych to rozšířil na celej svět. Nic lepšího jsem nikde neviděl... A namlsanej jsem, jen co je pravda. Myslím, že nasadili hrozně vysokou laťku, ale maj to vydřený...imho Pep tam udělal obrovský kus práce a drží je zkrátka, takže výsledky prostě přicházejí.
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      to si nemyslim, ze hrajou uplnou tuzku, ty goly vcera ze zacatku padaly po standartkach a pak uz s evyrhli plne na utok a branili ve trech no. Nemsite bejt tak namlsany tim co predvadi blaugranas:)
      ILL_EEL
      ILL_EEL --- ---
      on je vlastne zazrak ze je Real s takovou tuzkou co predvadi porad jeste relativne vysoko....REALne by to bylo tak 17 bodu :)
      DOP
      DOP --- ---
      KAJ: Je to Real :)
      KAJ
      KAJ --- ---
      DOP: A jo... Ale to už maj za sebou ne? V jaký souvislosti jsi to myslel na ten jejich současný tým? Holandská enkláva? :o)
      DOP
      DOP --- ---
      KAJ: Narazim na dobu galacticos, ruzny Beckhamy a podobny buzeranty, vyrok prezidenta ze R10 je pro Madrid v jeho ere metrosexualismu moc osklivej atd.
      KAJ
      KAJ --- ---
      DOP: Co máš na mysli těmi trendy?
      DOP
      DOP --- ---
      KAJ: Hlavne real je vseobecne tym, jehoz vedeni mezi jinymi skutecne vynika hlouposti, kratkozrakosti a ovlivnenosti trendy, ktery jsou "in" :)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam